Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może ja też się wypowiem :cool3:

Ja generalnie alkoholu nie piję, nawet na imprezach... i zlot to była właśnie okazja do wypicia sobie w miłym towarzystwie. Alkohol jest dla ludzi.

Też uważam, że picie alkoholu przez osoby nieletnie - nawet takie 15,16 letnie to nie jest dobry pomysł, ale przecież każdy jest odpowiedzialny za siebie i przecież nie będziemy każdego sprawdzać czy ktoś pije czy nie.

Z resztą wszyscy byliśmy kiedyś nastolatkami i chyba każdy miał wtedy kontakt z alkoholem. Bo to taki właśnie głupi wiek.

Co innego gdyby rodzice osób nieletnich wyznaczyli konkretną osobę do opieki nad nimi wtedy ta osoba może czuć się odpowiedzialna a nie zwalać odpowiedzialność na Asię, która zajmowała się tylko organizacją miejsca i spraw finansowych.

Mi na zlocie bardzo się podobało :loveu:
A to, że był podział na grupki czy coś to tak zazwyczaj jest na wyjazdach gdzie jest dużo osób.
Cieszę się, że mogłam poznać tyle fajnych i słitaśnych osób, powymieniać się wiadomościami z różnych schronisk i adopcji.

I cieszę się, że mogłam mieszkać w jednym domku z Mysią :loveu:... bo było baaardzo wesoło :multi:... nooo i z Olkiem też :cool3:.

Już nie mogę się doczekać następnego zlotu.

Posted

Grażyna -a co mam powiedziec ja ,jak 1 dnia dowiedziałem się ,ze masz do mnie jakieś uprzedzenia itd
Jak mozna mieć do kogoś uprzedzenia nieznając go?
I czy fakt iż rzucam ku....mi na lewo i prawo zmienia postać rzeczy ,że jestem wielki miłośnikiem psów?
Piszesz ,że jesteś dogomaniakiem od 2lat , ja od conajmniej 5 kiedy zacząłem być świadomym właścicielem psa.
Na ilu zlotach byłaś?na 1 ,dla mnie ,komara i chipsowej był to zlot nr 4.
Na kazdym był alkohol w dużych ilościach ,przeklinanie itd.I nigdy nie trafił się ktoś tak zniewieściały jak Wy.
A podchody też były ,szkoda tylko ,ze wy już od paru godzin spaliście.Moja ulubiona piosenka "Robi loda mu" też się wam nie podobała ,no sory Vinetu.
A Izabela124 pochwaliła ci się ,ze ostatniej nocy ledwo widziala na oczy i spała razem z baffi2 na ławce?Dalej są takie słitaśne?
Mimo wszystko ciesze się ,ze chociaż po części zlot ci się podobał.
Apropo picia alkoholu przez nieletnich to po to jest młodość ,żeby się wyszaleć .A nie być w wieku 30 lat starym zgryźliwym dziadem czepiającym się wszystkiego i wszystkich.A po drugie dlaczego wasze psy biegały po ośrodku luzem.Raz nawet sam wystraszyłem się biegnącej w moją stronę Diany(ONki).Tak samo irytował mnie Twój biegający syn.Czarek nieprzepada za dziećmi i bardzo się denerwował.Dawid nigdy nie słyszał ,że przy obcych psach się nie biega ,bo mogą go ugryźć.

Reasumując zlot był zajebiaszczy.Uwielbiam naszą ekipe z huśtawki i leżaczków hehe oraz nocną libacyjną zza ławki:)
ZLOT BYŁ W PYTĘ .
Tipsy w górę UŁA UŁA

Posted

popieram wypowiedź Pauliny w 100% :multi:
tipsy do góry :cool3: uła uła :diabloti::evil_lol:

Paulinko też się bardzo ciesze, że byłam z Tobą w domku :loveu:

chomiczek :cool3:

troszkę się rozmazało :oops:

Ada (jak zwykle wpatrzona w pańcię:loveu:)

Mickey z M&T ;)

Posted

Ja juz napisalam...roznica powiedzmy 2lat 16a 18lat to TYLKO 2lata!Co za roznica czy ktos ma 16czy18?!Moje zdanie jest takie-wazna jest odpowiedzialnosc...czasami ktos ma 13lat a jest bardziej odpowiedzialny niz niejeden 30letni czlowiek....i zgadzam sie...to sprawa indywidualna kazdego...jesli ktos chce niech pije,jak nie to nie i nikt nie jest gorszy czy lepszy i obca osoba nie powinna wtracac sie w to co robia inni...

Posted

KaRa_ napisał(a):
Bo wasza kochana sweetaśna karolcia dobrała się do kompa:loveu::loveu:

dziekuejmy sweetasnej Karolci :loveu:
Oby jak najdłużej przed kompem została :diabloti:

Posted

Mysia_ napisał(a):
dziekuejmy sweetasnej Karolci :loveu:
Oby jak najdłużej przed kompem została :diabloti:

To wszytsko zależy od mojego bynajmniej nie sweetaśnego brata :evil_lol:

Posted

Wiiitam wszystkich :D

Ja jeszcze sie nie wypowiadalem to chociaz zaznacze swoja obecnosc tutaj ;)

Jak to Olek kilka stron dalej napisał:
[quote name='olekg18']Reasumując zlot był zajebiaszczy.Uwielbiam naszą ekipe z huśtawki i leżaczków hehe oraz nocną libacyjną zza ławki:)
ZLOT BYŁ W PYTĘ .
Tipsy w górę UŁA UŁA
Zgadzam sie w zupelności :D I dziekuje wszystkim za udana zabawe i wogole za organizacje calego zlociku!

Wracajac do tematu alkoholu! Nikt nie pil alkoholu! Piliśmy tylko sok jabłkowy, wode niegazowana i inne napoje chlodzace!:evil_lol::lol::evil_lol:

Pozdrawiam wszystkich ;)

Posted

KaRa_ napisał(a):
To wszytsko zależy od mojego bynajmniej nie sweetaśnego brata :evil_lol:

ojjj.. Niech brat lepiej uważa, bo się zbierze ekipa za ławki i będzie płakał :evil_lol::diabloti: