Karilka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś']Nasze psiaki ogólnie są słłłłłłitaśne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia wklejaj swoje foty :diabloti: Karilka 60zł[quote] Już to widze:cool1:. Ktos widział co sie stało z Bruduskiem? Ja widziałam jak on sie nadział na palik od namiotu.... Ktoś to jeszcze widział? Diabelkowa? Olek? Wy widzieliście no nie? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Karilka'][quote name='Rinuś']Nasze psiaki ogólnie są słłłłłłitaśne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia wklejaj swoje foty :diabloti: Karilka 60zł Już to widze:cool1:. Ktos widział co sie stało z Bruduskiem? Ja widziałam jak on sie nadział na palik od namiotu.... Ktoś to jeszcze widział? Diabelkowa? Olek? Wy widzieliście no nie? :diabloti::diabloti::diabloti: a tam były jakieś namioty ? :crazyeye::evil_lol::evil_lol: jeden chyba tyszan tylko?:eviltong: Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś']Estera powiedziała, że chcesz się go pozbyć to Rose spełni Twoje marzenie :loveu: Jakie marzenie?:???: Quote
Karilka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 :shake::shake::shake:... bidny, ciapowaty piesek... Nabić sie na śledzia:-( Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='rose']Jakie marzenie?:???: a to Was już chyba nie było...Jak Estera powiedziała, że Diabełkowa zachowuje się tak jakby chciała się pozbyć Kuby :evil_lol: no to biorąc go na sylwestra spełnicie ciche marzenie Diabła :p Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 olekg18 napisał(a):A jaki tam z Kuby facet.Grzechu zrzędzi jak stara baba,Dawix i Brat Mady biegali ,a Tz Magdyski hmm widziałem go ze 3razy:P reasumując Ja i Komar rządzimy:) Taa Wy i Wasze V.I.P.-y:eviltong: Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś']a to Was już chyba nie było...Jak Estera powiedziała, że Diabełkowa zachowuje się tak jakby chciała się pozbyć Kuby :evil_lol: no to biorąc go na sylwestra spełnicie ciche marzenie Diabła :p aaa no ja tam nie mam nic przeciwko, żeby Kuba jechał, w końcu należy do naszej ekipy zza ławki:eviltong: Quote
Sweet Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Iza :evil_lol: drakkar mickey w wodzie iza, bobi i drakkar Quote
grazyna9915 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Myślę, że i ja powinnam się wypowiedzieć na temat zlotu, którego byłam uczestnikiem. Mam 36 lat, od dwóch lat jestem dogomaniaczką, a na zlot pojechałam z synem i grupką jego niepełnoletnich, tyskich przyjaciół. Zacznę od tego, że Sieraków to naprawdę wspaniałe miejsce na wypoczynek z psem. Jeziora, ogromne lasy i mnóstwo terenu do spacerowania. Nawet znalazł się nieźle wyposażony sklep zoologiczny. Miejsce naprawdę godne polecenia i za to duży plus dla organizatorów. :lol: Zlot zaczynał się naprawdę sympatycznie, przywitanie, Duke na kolanach, wspólny spacer... Czego mi później zabrakło to odrobiny organizacji, a dokładniej przepływu informacji. Mimo początkowych ustaleń, wspólne spacery odbywały się o różnych porach i jeżeli załapaliśmy się na spacerek to z tzw. „biegu”, przez co zaczęłam już myśleć, że nie macie ochoty na nasze towarzystwo. Jeżeli jednak tak nie było to się bardzo cieszę i myślę, że na przyszłość - w tak dużej grupie - dobrze by było podawać wszystkim informację o wspólnych zajęciach z wyprzedzeniem i ustalać plan wspólnych zajęć np. z samego rana. Jednak sprawa spacerków nie była dla mnie, aż tak istotna, zdecydowanie poruszyła mnie inna rzecz. Wg mnie DOGOMANIA to rodzaj przesłania, to grupa osób, która kocha zwierzęta, często im pomaga i niejednokrotnie ratuje psie życie. Tymczasem już tytuł wątku sugeruje, że DOGOMANIA = ALKOMANIA, czym jestem oburzona. Czy taki tytuł Dogomaniacy chcieliby przeczytać np. w gazecie „Mój Pies”? Wg mnie już sama nazwa DOGOMANIA zobowiązuje. Nasza społeczność była w danej miejscowości rozpoznawalna, a osoby, które pojechały zapomniały, że reprezentują setki DOGOMANIAKÓW. Zaręczam, że nikt nie miałby pretensji o tzw. „piwko przy obiedzie”, ale sytuacja kiedy po ognisku właścicielka ośrodka grozi DOGOMANIAKOM wezwaniem policji, gdy niepełnoletni DOGOMANIACY spożywali alkohol nie kryjąc się z tym, kiedy DOGOMANIACY po niejednym piwku chodzili na nocne kąpiele nad jezioro, jest dla mnie niedopuszczalna. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, a jeżeli już się zdarzyły to powinny być napiętnowane i za wszelką cenę powinno się starać by nie dopuścić do ich ponowienia. Tymczasem na wątku jest ogólne przyzwolenie, a wręcz aplauz na takie zachowanie, a trzynastolatka, która nadużywała alkohol czuje się jak bohaterka. Jeszcze przed zlotem była mowa o AGILITACH, miały być tresury psiaków, podchody, niestety to się nie odbyło, ale pewnie nikt o to by nie miał pretensji gdyby nie to, że powyższe zajęcia zastąpiła np. gra pt. „ALKOCHIŃCZYK”. Nie podoba mi się również sugerowanie, że wykluczenie ze zlotu osób niepełnoletnich rozwiąże sprawę. Tutaj zawinili przede wszystkim dorośli. Wg mnie jeżeli ktoś chce sobie zrobić odskocznie i przez tydzień być ALKOMANIAKIEM, to jest wyłącznie jego wybór i ma do tego pełne prawo. Jednak robienie tego pod parasolem DOGOMANII jest zwyczajnym nadużyciem. ZLOT zdecydowanie podzieli się na dwie grupy, osób pijących i niepijących. Cieszę się, że mimo podziałów (a może dzięki podziałowi) udało nam się miło spędzić czas, że mogłam bliżej poznać dobry humor PATIKUJEK, dobre serce LUCYNY i niesamowite zdolności treserskie KARILKI. Nastoletnie pannice z domku nr 5 potrafiły pokazać, że nie boją się wyzwań i wiedzą co to znaczy współpracować w zespole, a dziewczynom z Gdyni uśmiech nie schodził z twarzy. Miło było spędzić czas z Mrówą, Kasią i jej bandą molosów, oraz spacerować z Macho, Aną oraz innymi DOGOMANIAKAMI. Dumna jestem z moich młodych, tyskich dogomaniaków, którzy – mimo, że im bardzo zależało na integracji – potrafili odejść bez mojego namawiania od ogniska, gdy atmosfera robiła się zbyt „trunkowa”. Dodam jeszcze, że miałam okazję poznać niektóre osoby z tzw. „ławeczki” i wiem, że w innych okolicznościach potrafią być wspaniałymi DOGOMANIAKAMI, jednak na zlocie się chyba trochę pogubiły, bądź chwilowo zapomnieli co znaczy odpowiedzialność, co to jest DOGOMANIA. Link do zdjęć ze zlotu: http://grazyna9915.fotosik.pl/albumy/486314.html Quote
zaba14 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Grazyna pozwoliłam sobie skopiowac zdjecie z Twojego fotosika Pati... powiedz mi co mu sie stalo :D:D przyznaj sie ze wrzucilas mojego Baksia do wody? Nie dobra ty.. :diabloti: biedny szczurek... :lol: Quote
Estera Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Kuba tak! Bo jak powiedziałam "ojoj wódka się skończyła", ktoś powiedział "za 3minuty sklep zamykaja!" to usłyszałam :"czekaj". Po czym wrócił zziajany Kuba z butelką Bolsika :loveu: [quote name='Rinuś']a to Was już chyba nie było...Jak Estera powiedziała, że Diabełkowa zachowuje się tak jakby chciała się pozbyć Kuby :evil_lol: no to biorąc go na sylwestra spełnicie ciche marzenie Diabła :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 co do agillity to rzeczywiscie mialo byc ale widocznie nie bylo sprzetu, ale byly inne atrakcje np proba wechowa dla psow i podazanie tropem w lesie za wlascicielem nawet Kra od ulv brala dzielnie w niej udzial (Boze jakie ten pies ma ADHD! :-) spacery byly ustalone na 15 i tak na nie chodzilismy wlasciwie troche po bo czekalismy az wszyscy sie zbiora. Ja ten czas wspominam baaaardzo milo brakuje mi spiewu komara przy grillo- ognisku szczekania Duke i wielu wielu innych (cholera teraz musze kupowac pomidory... :evil_lol:) PLYNIE KTOS NA DRUGI BRZEG? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy ktos przypadkiem nie mowil ze psy nie moga spac w lozku ? ]:-> Quote
Agnisia =) Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 co trzeba napisać, żeby wstawić fotkę? zapomniałam... Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Agnisia =)']co trzeba napisać, żeby wstawić fotkę? zapomniałam... ale gdzie napisać? Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Estera']Kuba tak! Bo jak powiedziałam "ojoj wódka się skończyła", ktoś powiedział "za 3minuty sklep zamykaja!" to usłyszałam :"czekaj". Po czym wrócił zziajany Kuba z butelką Bolsika :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hah minęłam wtedy biednego Kubę jak wracałam z Brutuskiem ze spacerku :evil_lol: spieszył się do Was jak nie wiem :evil_lol: Quote
Estera Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś'] oczywiście, że nikt jej nie zmuszał:evil_lol: Basia sama wyrywała butelki z rąk innym :evil_lol:Nie prawda! Moja córcia była bardzo grzeczna! Siedziała grzecznie koło mnie i patrzyła wzrokiem zbitego psa jak mamusia pije! Nic nikomu nie wyrywała! :evil_lol: [quote name='KaRa_']Olek z swoim Czarkiem a może Estery ?:roll::evil_lol: http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_0934.jpg http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_0935.jpg oczywiście, że MOIM Czarkiem! :loveu: :loveu: :loveu: Olek ma swoją Diunkę kluskę. [quote name='basia bonnie']taaa, Ty przyjechalas w czwartek wieczorem i wiesz najwiecej :P[quote name='KaRa_']Basiu to było sweetaśne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[quote name='basia bonnie']Bo cała nasza słit elita ekipa:diabloti: zza ławeczki jest taka najbardziej sweeeeeeeet:loveu:i jesteśmy mili dla wszystkich, wszystkich kochamy i nikt sie nas nie boi:evil_lol:Basia to było słiiiiitaśne, ale nie wolno pyskować starszym :mad: :evil_lol: [quote name='KaRa_']Tylko czemu czasem się dosiadały osoby nie sweetaśne za naszą ławeczkę?:evil_lol:kurczę...przepraszam. Bo ja tak przyjechałam w czwartek, doczepiłam się bezczelnie ... No i tak później już zostałam...mimo żem niesłitaśna ... [quote name='basia bonnie']do tej pory nie znamy odpowiedzi na to pytanie.. :evil_lol: bo mi się tam coś ubzdurało, że i ja mogłabym być słitaśna. I choć przez chwilę chciałam się tak poczuć :loveu: [quote name='KaRa_']Ja się głowie i głowie i tez odpowiedzi nie znam:evil_lol: A widzieliście jaki duuuży dołek wykopałam?:evil_lol: widzieliście :loveu:To na Djuczka było, dobrze pamiętam? :evil_lol: [quote name='rose']Ja proponuję takiego sylwestra all inclusive, all exclusive:evil_lol: suknie wieczorowe, garnitury:evil_lol: takiego z klasą:diabloti: a nie w jakimś tanim melinowatym ośrodku:evil_lol: jestem za! I pieski (jesli też będą) też w ubrankach! najlepiej słitaśnych rushofyh :loveu: Quote
Estera Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='basia bonnie']haha wiedzialam:diabloti:to na nastepnym zlocie bedzie nowy?:cool3::oops: Kuba: "na następnym zlocie..." Baśka : " Na następnym zlocie to Ciebie nie będzie! Zamknij się! Diabeł będzie miała innego! Lepszego! Zamknij się Kali jak mówię!" Ja: "Diabeł! Baśka obraża Twojego TŻ-ta!" Diabełkowa : "I bardzo dobrze! Niech dalej tak robi!" :lol: :lol: :lol: [quote name='basia bonnie']nie ma mnie na tym w lesie :placz: :placz: i słitów tez nie ma :( wstawcie jeszcze to z ośrodka! :Dcórcia nie rycz! Mnie też nie ma :evil_lol: [quote name='Asia & Ginger'] Słitaśny Oluś ze swoją równie słitaśną cziłką nierodowodową jedenastą z miotu. :cool3: :loveu: http://i38.tinypic.com/2nqbeo5.jpg To moja cziłałka! nie Olkowa! :mad: [quote name='Karilka'] Ktos widział co sie stało z Bruduskiem? Ja widziałam jak on sie nadział na palik od namiotu.... Ktoś to jeszcze widział? Diabelkowa? Olek? Wy widzieliście no nie? :diabloti::diabloti::diabloti:ja to widziałam! :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ogladajac te fotki(szczegolnie fotki mojej cudownej Mysi:D)zaczynam sie zastanawiac DLACZEGO MNIE TAM NIE BYLO?!chociaz...pewnie bym została ładnie tutaj zjechana za naduzywanie alkoholu..w koncu mam 17a nie 18lat...Dla mnie to paranoja...Przepraszam bo moze niektorych to urazi ale ktos kto wypije piwo czy dwa w wieku 13lat jest w stanie zachowywac sie lepiej niz stary dziad,ktory wypije...z reszta za mlodu sie trzeba wyszalec zeby pozniej moc marudzic jak niektorzy...Wypominanie komus czyjegos wieku i co robil jest calkowicie nie na miejscu...Jego sprawa i co poniektorzy powinni sobie podarowac role ,,dobrego tatusia" czy ,,wspanialej mamusi"...Moze pojade na nastepny zlot..?..ale wtedy..dowiecie sie o zyciu!:P:D Quote
M&T Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 pani Grażyno, dziękujemy za miłe słowa o nas, Gdyniankach :) dzięki też za wspólnie spędzony czas z waszą tyską ekipą, która jest naprawdę super dogomaniakami :D szkoda tylko, że odkryliśmy to w ostatnich dniach zlotu ;) i pozwoli Pani, że podkradnę kilka Pani fotek do mojej galerii :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='grazyna9915']Myślę, że i ja powinnam się wypowiedzieć na temat zlotu, którego byłam uczestnikiem. Mam 36 lat, od dwóch lat jestem dogomaniaczką, a na zlot pojechałam z synem i grupką jego niepełnoletnich, tyskich przyjaciół. Zacznę od tego, że Sieraków to naprawdę wspaniałe miejsce na wypoczynek z psem. Jeziora, ogromne lasy i mnóstwo terenu do spacerowania. Nawet znalazł się nieźle wyposażony sklep zoologiczny. Miejsce naprawdę godne polecenia i za to duży plus dla organizatorów. :lol: Cieszę się, że chociaż to się podobało. :p [quote name='grazyna9915']Zlot zaczynał się naprawdę sympatycznie, przywitanie, Duke na kolanach, wspólny spacer...[quote name='grazyna9915'] Czego mi później zabrakło to odrobiny organizacji, a dokładniej przepływu informacji. Mimo początkowych ustaleń, wspólne spacery odbywały się o różnych porach i jeżeli załapaliśmy się na spacerek to z tzw. „biegu”, przez co zaczęłam już myśleć, że nie macie ochoty na nasze towarzystwo. Jeżeli jednak tak nie było to się bardzo cieszę i myślę, że na przyszłość - w tak dużej grupie - dobrze by było podawać wszystkim informację o wspólnych zajęciach z wyprzedzeniem i ustalać plan wspólnych zajęć np. z samego rana. Godzina spacerów została ustalona już pierwszego dnia. Mieliśmy się spotykać zawsze o 15. Przychodziliśmy po Was kilka razy, ale albo jedliście, albo czekaliście na zmianę pogody albo już Was nie było. W końcu stwierdziliśmy, że nie chcecie chodzić z nami na spacery, więc nie będziemy się narzucać. :roll: [quote name='grazyna9915']Jednak sprawa spacerków nie była dla mnie, aż tak istotna, zdecydowanie poruszyła mnie inna rzecz. [quote name='grazyna9915'] Wg mnie DOGOMANIA to rodzaj przesłania, to grupa osób, która kocha zwierzęta, często im pomaga i niejednokrotnie ratuje psie życie. Tymczasem już tytuł wątku sugeruje, że DOGOMANIA = ALKOMANIA, czym jestem oburzona. Czy taki tytuł Dogomaniacy chcieliby przeczytać np. w gazecie „Mój Pies”? Tytuł jest żartobliwy, nie bierz wszystkiego tak na serio. ;) [quote name='grazyna9915']Wg mnie już sama nazwa DOGOMANIA zobowiązuje. Nasza społeczność była w danej miejscowości rozpoznawalna, a osoby, które pojechały zapomniały, że reprezentują setki DOGOMANIAKÓW. Zaręczam, że nikt nie miałby pretensji o tzw. „piwko przy obiedzie”, ale sytuacja kiedy po ognisku właścicielka ośrodka grozi DOGOMANIAKOM wezwaniem policji, gdy niepełnoletni DOGOMANIACY spożywali alkohol nie kryjąc się z tym, kiedy DOGOMANIACY po niejednym piwku chodzili na nocne kąpiele nad jezioro, jest dla mnie niedopuszczalna. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, a jeżeli już się zdarzyły to powinny być napiętnowane i za wszelką cenę powinno się starać by nie dopuścić do ich ponowienia. Tymczasem na wątku jest ogólne przyzwolenie, a wręcz aplauz na takie zachowanie, a trzynastolatka, która nadużywała alkohol czuje się jak bohaterka. Właścicielka nie groziła wezwaniem policji tego z powodu, że jedna niepełnoletnia osoba wypiła trochę alkoholu. Nawet nie wie o tym, nie wie kto był pełnoletni, a kto nie, więc jak mogłaby to zrobić? Na policję zadzwonili inni ludzie, którym przeszkadzało, że śpiewamy przy ognisku, bo byli z małym dzieckiem. Poza tym nie widzę nic złego w chodzeniu nad jezioro w nocy, chodziliśmy tam, gdy już była cisza nocna i tam mogliśmy sobie dalej śpiewać przy gitarze, wypływać psiaki. Kto chciał, to pływał, a raczej ślizgał się na ślizgawce. Ludzi na plaży praktycznie nie było. [quote name='grazyna9915']Jeszcze przed zlotem była mowa o AGILITACH, miały być tresury psiaków, podchody, niestety to się nie odbyło, ale pewnie nikt o to by nie miał pretensji gdyby nie to, że powyższe zajęcia zastąpiła np. gra pt. „ALKOCHIŃCZYK”. Żeby było Agility potrzebny jest sprzęt, sprzętu praktycznie nie było, więc nie było mowy o agility. Ja sprzętu nie mam, więc nie miałam czego przywozić. Tresura psiaków mówiłam, że będzie jeśli zainteresowani poproszą dziewczynę, która się tym zajmuje. Czy ktoś pytał? Podchody były, kto chciał ten poszedł. A jeśli chodzi o "Alkochińczyka", to zagraliśmy tylko raz. Poza tym nikt nie czołgał się na kolanach, psy cały czas były pod kontrolą. [quote name='grazyna9915']Nie podoba mi się również sugerowanie, że wykluczenie ze zlotu osób niepełnoletnich rozwiąże sprawę. Tutaj zawinili przede wszystkim dorośli.[quote name='grazyna9915'] Wg mnie jeżeli ktoś chce sobie zrobić odskocznie i przez tydzień być ALKOMANIAKIEM, to jest wyłącznie jego wybór i ma do tego pełne prawo. Jednak robienie tego pod parasolem DOGOMANII jest zwyczajnym nadużyciem. Zloty zawsze tak wyglądały. Kto chce to pije, nikt nikogo nie zmusza. Poza tym sama wspominałaś, że jedna niepełnoletnia dziewczyna z Waszej tyskiej grupy na mini zlocie u Wandul też piła alkohol. Wtedy Wam to nie przeszkadzało? :roll: [quote name='grazyna9915']ZLOT zdecydowanie podzieli się na dwie grupy, osób pijących i niepijących.[quote name='grazyna9915'] Cieszę się, że mimo podziałów (a może dzięki podziałowi) udało nam się miło spędzić czas, że mogłam bliżej poznać dobry humor PATIKUJEK, dobre serce LUCYNY i niesamowite zdolności treserskie KARILKI. Nastoletnie pannice z domku nr 5 potrafiły pokazać, że nie boją się wyzwań i wiedzą co to znaczy współpracować w zespole, a dziewczynom z Gdyni uśmiech nie schodził z twarzy. Miło było spędzić czas z Mrówą, Kasią i jej bandą molosów, oraz spacerować z Macho, Aną oraz innymi DOGOMANIAKAMI. Dumna jestem z moich młodych, tyskich dogomaniaków, którzy – mimo, że im bardzo zależało na integracji – potrafili odejść bez mojego namawiania od ogniska, gdy atmosfera robiła się zbyt „trunkowa”. Ciężko jest się integrować, jeśli jest się z góry uprzedzonym do kogoś. ;) [quote name='grazyna9915']Dodam jeszcze, że miałam okazję poznać niektóre osoby z tzw. „ławeczki” i wiem, że w innych okolicznościach potrafią być wspaniałymi DOGOMANIAKAMI, jednak na zlocie się chyba trochę pogubiły, bądź chwilowo zapomnieli co znaczy odpowiedzialność, co to jest DOGOMANIA. Dogomania to miłość do psów, pomoc im. Czy to, że piliśmy alkohol oznacza od razu, że jesteśmy złymi właścicielami i nie pomagamy zwierzętom? :roll: Nie! Alkohol jest dla ludzi, ale trzeba umieć z niego korzystać. Jeśli ktoś pierwszego dnia lekko przesadził, odchorował to następnego dnia i potem już się kontrolował, nie było osób zataczających się, psy nie biegały samopas po ośrodku. [quote name='grazyna9915']Link do zdjęć ze zlotu: http://grazyna9915.fotosik.pl/albumy/486314.html Fajne fotki, szkoda tylko, że praktycznie nie ma osób "zza ławeczki". :roll: Quote
Sweet Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ja w imieniu dziewczyn z domku nr5 również dziękuję za miłe słowa o nas pani Grażynko:):) Ja uważam że zarówno pani jak i pani mąż oraz młodsi tyszanie jesteście super:):) bardzo was polubiłam wszystkich tylko szkoda że na ostatnie dni zlotu:( ale mimo wszystko było super:) a ja sobie na komputer podkradłam kilka fotek:) Quote
Agnisia =) Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś']ale gdzie napisać? Coś trzeba napisać w nawiasach [] a pomiędzy nie dać zdjęcie, tylko nie pamiętam co. Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Estera napisał(a):Kuba: "na następnym zlocie..." Baśka : " Na następnym zlocie to Ciebie nie będzie! Zamknij się! Diabeł będzie miała innego! Lepszego! Zamknij się Kali jak mówię!" Ja: "Diabeł! Baśka obraża Twojego TŻ-ta!" Diabełkowa : "I bardzo dobrze! Niech dalej tak robi!" :lol: :lol: :lol: córcia nie rycz! Mnie też nie ma :evil_lol: to było jak szlismy na plaze?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eee glupie to zdjecie:evil_lol: Estera napisał(a):Nie prawda! Moja córcia była bardzo grzeczna! Siedziała grzecznie koło mnie i patrzyła wzrokiem zbitego psa jak mamusia pije! Nic nikomu nie wyrywała! :evil_lol: Basia to było słiiiiitaśne, ale nie wolno pyskować starszym :mad: :evil_lol: kurczę...przepraszam. Bo ja tak przyjechałam w czwartek, doczepiłam się bezczelnie ... No i tak później już zostałam...mimo żem niesłitaśna ... bo mi się tam coś ubzdurało, że i ja mogłabym być słitaśna. I choć przez chwilę chciałam się tak poczuć :loveu: ej wypraszam sobie:-( to Olek z Mysią robili te drinki 'od serca':diabloti: i nam dawali:eviltong: Mamuniu kochanie Ty jesteś słitaśna:loveu::loveu: Asia_Klero napisał(a):Przepraszam bo moze niektorych to urazi ale ktos kto wypije piwo czy dwa w wieku 13lat jest w stanie zachowywac sie lepiej niz stary dziad,ktory wypije...z reszta za mlodu sie trzeba wyszalec zeby pozniej moc marudzic jak niektorzy...Wypominanie komus czyjegos wieku i co robil jest calkowicie nie na miejscu...Jego sprawa i co poniektorzy powinni sobie podarowac role ,,dobrego tatusia" czy ,,wspanialej mamusi"...Moze pojade na nastepny zlot..?..ale wtedy..dowiecie sie o zyciu!:P:D o dzięki, chociaż Ty dobra:evil_lol::evil_lol: mialam sie nie odzywac w tej sprawie, ale tez mnie to juz denerwuje, ze najezdzaja tylko na mnie, a ja nie byłam jedyna niepelnoletnia pijaca:razz: a w dodatku 13 lat to ja mam tylko na legitymacji szkolnej... Quote
Estera Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='olekg18']Haha jezu ,ale beznadziejna noc...:/ nie dość ,że jestem wyspany to nie suszy mnie ,kac kupy też brak :( Nikt nie krzyczy TIPSY W GÓRĘ UŁA UŁA hehe i w ogóle bez sens.Czyli nie tylko mi jest smutno? Ja taka nie miła w poniedziałek do ludzi byłam, ciekawe czemu? :evil_lol: Jakoś tak dziwnie było obudzić się we własnym łózku ... [quote name='Rinuś']hah minęłam wtedy biednego Kubę jak wracałam z Brutuskiem ze spacerku :evil_lol: spieszył się do Was jak nie wiem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Agnisia =)']Coś trzeba napisać w nawiasach [] a pomiędzy nie dać zdjęcie, tylko nie pamiętam co. Albo po prostu skorzystać z tego znaczku i tam wstawić adres do zdjęcia: Quote
Recommended Posts