Jump to content
Dogomania

Ok. W-wy! Teresa... Nadal dzika, nadal nie złapana, nadal w ciąży.......Adoptowana

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zwierzus napisał(a):
DIF a udało się z tymi ogłoszeniami??

Zwierzusiu!
Ogłoszenia zrobiłam, ale nie zdążyłam wydrukować, bo padł mi laptop. Także jakby ich nie było!!! Nie wiem czy uda mi się odzyskać pliki. Teraz pisze z kompa małża, ale tylko chwilowo, bo jest mu potrzebny!
Zrobię ogłoszenia, ale najwcześniej 1 stycznia jak TZ pójdzie do pracy!

Co się dzieje z Puzonem?!

Posted

Kochani, życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrowia i dobrego samopoczucia, wielu radosnych dni, spełnienia choć niektórych marzeń, powodzenia w zamierzeniach i mnóstwa miłości wszelakiej :loveu: Niech nam się podopieczni zdrowo rozwijają, a Kryzys niech pójdzie śladem Ramzesa i odejdzie od naszych porfeli :eviltong:

Szampańskiej zabawy :smile:

Posted

zachary napisał(a):
Ciotki, sprawdzałyście rejony Terki? Może urodziła w tej ruinie? Musi ktoś coś wiedzieć z tamtych okolic? Zapadła się pod ziemię?

:-( Coraz smutniejsza historia Terki . Matuchno ,co z tym biedactwem się stało ?. Na dodatek taki niesamowity mróz :shake: Jak ona daje sobie radę ,nie wspominając o szczeniętach :-( :-( :-(

Posted

zachary napisał(a):
Ciotki, sprawdzałyście rejony Terki? Może urodziła w tej ruinie? Musi ktoś coś wiedzieć z tamtych okolic? Zapadła się pod ziemię?

Nie wiem NIC na temat Terki!!!

Jutro jadę w "te rejony", przepatrzę ruderę i wywieszę plakaty, które dopiero dzisiaj z uwagi na awarię sprzętu wydrukuję!!!

Zwierzus!!! Co z Puzonem, bo nie wiem czy jemu tez robić??

Posted

DIF-uś miej oczy szeroko otwarte.
Wypatruj ,tego biedactwa nie można tak zostawić :shake:
Jeśli ma szczeniaczki,zostawia je same tylko na troszkę i wraca.
Obyś miała szczęście,powodzenia .

Posted

Może rzeczywiście ktoś ją przygarnął???

KTO WIE,CO OZNACZA: THERE IS NO CURRENT SIGNATURE PICTURE TO USE????????????
Chcę usunąć stare banerki i za każdym razem pojawia się ten napis...Tak samo,jak gdy chcę wkleić nowy...:oops:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Może rzeczywiście ktoś ją przygarnął???

KTO WIE,CO OZNACZA: THERE IS NO CURRENT SIGNATURE PICTURE TO USE????????????
Chcę usunąć stare banerki i za każdym razem pojawia się ten napis...Tak samo,jak gdy chcę wkleić nowy...:oops:

W dosłownym tłumaczeniu: nie ma aktualnego zdjęcia w podpisie (banerku?) do użycia.

Posted

Witajcie po długiej nieobecności :)

Niestety, ta nieobecność przedłuży się jeszcze na bardzo długo. Z przyczyn osobistych muszę zrezygnować z mojej działalności na dogo, a także jakiejkolwiek innej, absorbującej czas. Przepraszam.
Nie oznacza to jednak, że zrywam wszystkie kontakty, nie. Oczywiście jak najbardziej będzie mi miło, jeśli nie zapomnicie o mnie :) Na gg mnie nie będzie, ale pocztę będę odbierać, telefony również :)
Było mi bardzo miło Was wszystkich poznać i spędzić z Wami tyle czasu :) Dziękuję :) Wiele się od Was nauczyłam i inaczej spojrzałam na świat. Tylko zgubiłam nieco siebie. Więc trzymajcie kciuki, abym się odnalazła :)

Pozdrawiam Was wszystkich bardzo gorąco :loveu:

Posted

kaja555 napisał(a):
oby się wyjaśniło co się z nią dzieje, moze faktycznie ktoś ją przygarnął

ja tez trzymam kciuki za Terkę ale kto mialby tyle cierpliwosci zeby ja zlapac ona nie byla potulnym psem, chyba ze ktos ja od dluzszego czasu znal, karmil i sie moze Terka przekonala do czlowieka, nie wiem sama nie wiem co o tym myslec, a moze juz sie dawno wygrzewa w domku na kanapie, nie wiem tak, dlugo nie wiemy co sie z biedakiem slicznym dzieje:roll:

Posted

Margo05 napisał(a):

Niestety, ta nieobecność przedłuży się jeszcze na bardzo długo. Z przyczyn osobistych muszę zrezygnować z mojej działalności na dogo, a także jakiejkolwiek innej, absorbującej czas. Przepraszam.

Jesteś w ciąży? Bo to chyba jedyne wytłumaczenie braku możliwości przesiadywania przed kompem i ratowania psów:diabloti:!

To gupi żart oczywiście, ale Margo...! Ja się po prostu nie zgadzam! :placz:
Szanuję Twoją decyzję, ale się NIE ZGA-DZAM!!! Qrcze! Takich ludzi nam potrzeba na dogo! Wiesz, że bez Ciebie nie złapałabym Barego, pani Jola ma w Tobie wsparcie i Pani Roma. Nie mozesz mieć psiaków u siebie, ale pomagasz jak możesz... A Czarnuszek?! Bez Ciebie nadal by tkwił w schronie konając z głodu...
Dlaczego odchodzą z dogo wspaniałe, cudowne osoby, które coś robią dla psów a nie tylko klepią bez sensu w klawisze??? :-(

Posted

Dif, rozumiem, że jesteś sfrustrowana, ale każdy z nas coś robi dla pisaków. Ja na przykład mam w domu 7 psów, dodatkowo co miesiąc wpłacam na bezdomne od 1,5 do 2 tys (zależy jaki miesiąc). To nie jest tylko "klepanie bez sensu w klawisze", zgodzisz się ze mną.
Margo wyjaśnia o co chodzi, na wątku Pani Joli.

Posted

żabusia napisał(a):
Dif, rozumiem, że jesteś sfrustrowana, ale każdy z nas coś robi dla pisaków. Ja na przykład mam w domu 7 psów, dodatkowo co miesiąc wpłacam na bezdomne od 1,5 do 2 tys (zależy jaki miesiąc). To nie jest tylko "klepanie bez sensu w klawisze", zgodzisz się ze mną.
Margo wyjaśnia o co chodzi, na wątku Pani Joli.

Nie jestem sfrustrowana, tylko jest mi przykro, że Margo odchodzi z dogo.
A pisząc o klepaniu w klawiaturę nie pisałam o Tobie tylko uogólniałam.
Na dogo jest masa osób, które tylko latają po wątkach i piszą "podniosę", "hopnę" zamiast w tym czasie zrobić ogłoszenia dla psiaków.... Ech... sorry, ale łeb mi pęka - ide spać!