andzia69 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 normalnie tłumy walą drzwiami i oknami.... Quote
DuDziaczek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No to sobie popodnosimy na zmiane nie andziu :cool1: Quote
DuDziaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Sesja Alfika:;) Miziany Alfik:lol: Przywitanie nowego przyjaciela:evil_lol: Taki bylem ucieszony odwiedzinami ze meni musieli na smycz zapiac zeby jakas fotke zrobic :evil_lol: Jak mi dobrze:loveu: Juz biegne:loveu::loveu: CDN.:cool3: Quote
DuDziaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dziki Galop :loveu::evil_lol: W domciu pod stolem:loveu: A mordeczke to mam jak rasowy jamnior:loveu::loveu: Leżymy :loveu::loveu::loveu: Alfika koniec ;) Okolo 80 fotek musialam odrzucic bo byly rozmazane :cool1: Teraz zabieram sie za szczotke i maluchy :cool3: Potrwa to troszke ale musze je obrobic ;) Quote
andzia69 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 się zastanawiam...czy może założyc Alfikowi nowy wątek...osobny.... sama nie wiem:cool3: dawac dalej te fotki:lol: Quote
DuDziaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 andzia69 napisał(a):się zastanawiam...czy może założyc Alfikowi nowy wątek...osobny.... sama nie wiem:cool3: dawac dalej te fotki:lol: :evil_lol: Alfikowi nowy watek hm... bylabym za, jako mxa jamnisia dlugowlosego bo jest naprawde bardzo podobny :cool3: Szczegolnie ryjek :loveu::loveu: Fotki zaraz beda :razz: Quote
DuDziaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Szczotunia :loveu::loveu::loveu: Tak sie wyrywalam zeby witać z ciocia KrystynąS :loveu::loveu::cool3: Buziunia :loveu::loveu: Szczoteczki uszy sa wspaniale :loveu: Z dzieciaczkiem :lol: jęzorek:loveu: kanapowiec :evil_lol::evil_lol::cool1: a jednoczesnie kochajaca mamusia :loveu: Uf... No to koniec Szczotki :cool1: jej malo bo sie uwzielam na foto dzieciakow :evil_lol::evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Wiec tak Piesek laciaty to Pudzian :diabloti: A ten 2kurcze nie pamietam moze KrystynaS skojarzy nie wiem czy nie Zbyszek?:evil_lol: A co do charakterkow :cool1: Pudzian najwiecej jje i najwiecej spi :evil_lol: I wyglada jak toczaca sie barylka :evil_lol: oto dowod :cool3: Ziewania bylo co nie miara :evil_lol: :cool1::cool3: Pudzian :evil_lol::evil_lol: U cioci Krysi na rączkach :loveu: Ciocia Krysia nam wybaczy :cool3::cool3: Mialo jej nie byc na fotkach :siara: no ale takie sliczne zdjatko :loveu: No sama andziu powiedz jak moglam sie oprzec :lol: CDN Quote
DuDziaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 takie male a takie agresywne :evil_lol::evil_lol: Prawie jak pity :siara: Jak pozuje :loveu: I cala gromadka z ciacia Krysia włącznie :evil_lol::evil_lol: Koniec :evil_lol::evil_lol: Niby malo ale wybralam te co ladniejsze niz jakbym miala wrzucac 200 fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 a ciocia Krysia jest do adopcji?:evil_lol: może wątek jej założymy:eviltong: w sumie całkiem, całkiem jest:p maluchy - straszne bambaryły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki za zdjątka - teraz tylko domki w kolejce powinny się ustawiac!!!:lol: Quote
DuDziaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 andzia69 napisał(a):a ciocia Krysia jest do adopcji?:evil_lol: może wątek jej założymy:eviltong: w sumie całkiem, całkiem jest:p Ciocia Krysia to juz mi tu grozila na pw o ta fotke :evil_lol::evil_lol: Teraz tak ciociu andziu :razz: tekst bym poprosila ladny (ja nie umiem:oops:) i zabieram sie za ogloszenia ;) Quote
andzia69 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 DuDziaczek...a co z astem...był? cos wiesz? jakies zdjecie?:placz: a to tekst - byle jaki, bo ja nie tego:oops: "Historia długa, okupiona wielkim bólem i tragedią... Szczotka przybłąkała się na jedno z kieleckich osiedli.Sunia okazała się byc w wysokiej ciąży....Została umieszczona w hoteliku dla psów. Porodu nie było widać, pewnego dnia zaczęła strasznie cierpieć - pani z hotelu zobaczyła wystającą z dróg rodnych łapinkę...była zimna:-( Wsiedli szybko w samochód i do weta - okazało się, że ciąża była przenoszona...suka miała kiesyś strzaskaną miednicę i niemożliwoscią byłoby, zeby poród odbył się normalnie... Maluszków jest 3 - 2 pieski, 1 sunia.Będą do adopcji na początku wrzesnia. Kontakt: [email protected], tel. 604 27 55 53" Nie wiem czy coś takiego może być...i jak wiesz, które z maluszków to sunia, a które pies to też może napis - bo ja nie wiem:p Quote
DuDziaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 andzia69 napisał(a):DuDziaczek...a co z astem...był? cos wiesz? jakies zdjecie?:placz: Nie wiem czy coś takiego może być...i jak wiesz, które z maluszków to sunia, a które pies to też może napis - bo ja nie wiem:p 1 - masz pw zaraz :cool3: 2 - tekst fajny nie narzekaj ;) 3 - ciotka no czy Pudzian albo Zbuszek moga byc dziewuchami :evil_lol: Z tym ze Pudzian jest oryginlny, a sunia i Zbyszek?! (albo mi sie tak w glowie uwalilo albo Zbyszek:evil_lol: na niego mowili) sa bardzo podobni wiec mozliwe ze ktores z nich to sunia ale staralam sie tlyko Zbysia focic ;) A i sunia ma zarezerwowany domek :lol::multi: Quote
klamerka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10673344#post10673344 Zapraszam! Bazarek dla Szczoteczki :] Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Klamerko dziękuje za ten bazarek :multi::multi: świetnie, że udało się coś znaleźć :buzi: Quote
andzia69 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='klamerka']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10673344#post10673344 Zapraszam! Bazarek dla Szczoteczki :] Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Pdnosimy, bo cały czas brak funduszy na pobyt Szczotki w hotelu. A jeszcze troche musi w nim czekać, aż maluchy będą nadawały sie do wydania, no i aż ona sama znajdzie dom. Quote
andzia69 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 mam dostac nr rachunku na pw to podam;) dzięki śliczne!:loveu: Quote
KrystynaS Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 andzia69 napisał(a):a ciocia Krysia jest do adopcji?:evil_lol: może wątek jej założymy:eviltong: w sumie całkiem, całkiem jest:p Andzia :mad: :mad: :mad: A ten domek to jaki ????? I czy biorą z dwoma psami????? Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ciotka a po co Ty mi watek podeslalas? dzieci Szczoty DT szukaja czy jak? Quote
Recommended Posts