Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, no ale przecież muszą znaleźć domy bo przecież do końca życia nie będą mieszkać w hotelu.
Im to zdaje się nie przeszkadza, czują się dobrze w hotelu, są bardzo dobrze tam traktowani, chodzą sobie po podwórku, witają gości, bawią się.

Posted

bardzo Was przepraszam, jeszcze nie dzowonilam, mialam pilne sprawy rodzinne..
bardzo mi glupio, bo wiem ze wszyscy czekaja..
jutro od rana bede sie starac umowic na wizyte.
jeszcze raz przepraszam.

Posted

ze szczeniorami raczej nie będzie problemu - sunię zabiera wet w sobotę, po Pudziana ma przyjechać pan z Krakowa, maniek...tu jest domek w katowicach i drugi w Kielcech...zobaczymy;)

Tylko Szczotki nikt nie chce:-(

Posted

Jutro miał po Pudziana przyjechać pan z Krakowa...dzwonię i dzwonie i cisza...wysyłam sms - niby dostarczony...cisza...nie wiem co to będzie:shake:

W poniedziałek poproszę Madziek, zeby zabrała drugiego malucha do Katowic, jutro też mają zabrać sunieczkę. Jeśli pan z Krakowa nie da znaku życia znaczy, ze zrezygnował....

Posted

andzia69 napisał(a):
Jutro miał po Pudziana przyjechać pan z Krakowa...dzwonię i dzwonie i cisza...wysyłam sms - niby dostarczony...cisza...nie wiem co to będzie:shake:

Nie brzmi zachęcająco, ale może coś się stało:shake:
Szkoda, ale lepiej wczesnie niz pożniej:-(

A czemu nikt nie chce fajnej Szczotki?

Posted

kika22 napisał(a):

A czemu nikt nie chce fajnej Szczotki?

ano właśnie nie wiem:-(

Dziewczyny - jak będziecie robić ogłoszenia to dawajcie te zdjęcia z Dąbrowy - tam Szczotka tak ładnie wyszła

Posted

andzia69 napisał(a):
ano właśnie nie wiem:-(

Dziewczyny - jak będziecie robić ogłoszenia to dawajcie te zdjęcia z Dąbrowy - tam Szczotka tak ładnie wyszła

Ok. Andziu jak z Panem z Krk?

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Ale o Pudziana bylo sporo maili nic sie z tego nie wybierze?
Z tego co sadzilam po wiadomosciach cieszyl sie wieksza popularnościa.

no i jakos wszyscy ucichli...napisałam do kilku osób piszących o niego i....:shake:

Posted

kako80 napisał(a):
czyli jednak szczenior pojdzie do katowic?

nie bardzo mamy w czym wybierać z domkami:-( po Pudziana było tylu chętnych, jeden po tygodniowym męczeniu mnie meilami i telefonami zamilkł - dzisiaj miał po niego przyjechać...a pani czeka i pisze do mnie.... boje się, że bedzie jak z resztą naszych maluchów, które dorastają...czekają i czekają po parę miesięcy....mam nadzieję, że będzie mu dobrze...

Po Szczotkę nikt nie dzwonił...nie pisał...nawet jedna osoba:placz: nie mówiąc o tym, ze z finansami na hotelik gorzej niz źle...a to przecież i Szczotka i maluchy...:shake:

Posted

Betelku - będzie potrzebna kasa na hotelik Szczotki....
Dzisiaj do domku poszła sunia - pojechała do Łodzi do znajomego weta oraz...Pudzian!!!:multi: Dzisiaj zadzwoniła pani, która dzwoniła tydzień temu o niego, ale powiedziałam, że jest zarezerwowany i dzisiaj miał po niego przyjechać facet z Krakowa - nie zapisałam sobie tego telefonu i byłam zła, że tak zaufałam temu z Krakowa nie zapisując telefonu do tej pani. No i dzisiaj pani sama zadzwoniła:multi: I kazałam przyjechać no i zabrali Pudzianka:p
Jeśli jutro jeszcze ostatni maluch pojedzie do domku to tylko biedna Szczotka będzie szukać domu:-( i kasy na hotel:-(:-(