Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczoteczko kochana reszte oogloszen dokoncze jak wroce z weselicha :cool3:
Ale mam nadzieje ze jakies domki juz tam sie o Twoje maluchy wypytuja :loveu:

No i postaram sie zrobic nowe fotki dzieciaczkow w pon. ;)

Posted

a chyba dobrze;) jedzą i sikają na potęgę!:evil_lol:

dzwonił do mnie pan z Sosnowca i "zarezerwował" Pudziana!:p Podał adres, nr tel. i powiedział, że zwróci koszty transportu...zobaczymy - muszę tam kogos wysłać;)

Posted

Może da się wykorzystać te dodatkowe zgłaszające sie domy dla innych szczeniorów w typie tych dwóch ? Na pewno są podobne w potrzebie....

Posted

betel napisał(a):
A co z domkiem dla mamy - Szczotki???

na razie ani o Szczotkę ani o Alfa nikt nie pyta:shake:

no a co do tych domków na maluszki - zobaczymy czy za 2-tyg będą jeszcze chetne...

Posted

A Szczotka jak dziś fajna. :lol: Chodzi sobie po podwórku, przyjazna do wszystkich, lubi przytulać się do nóg no i oczywiście nadstawia głowę do głaskania.
Pożegnała wyżełka, który dziś odjeżdżał do Warszawy.

Posted

Pani z Poznania zrezygnowała z adopcji...stwierdziła, ze maluch będzie za duży:-(

Ciekawa jestem czy ten pan z Sosnowca nie zrezygnuje...ale to dopiero okaze sie pewnie za 2-3 tygodnie...

więc z maluszkami stoimy w punkcie wyjscia:-(

Posted

U pani Ewy w hotelu była jakaś pani oglądać Szczotkę...zobaczymy czy domek się z tego wykluje...

A dzisiaj wymieniłam parę emilków z sympatycznym panem z Krakowa - jesteśmy umówieni na 31 sierpnia na odbiór Pudziana:lol: Mam nadzieję, że chociaż ten maluch będzie miał szczęscie i pan się juz nie rozmyśli:razz: