Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historia długa, okupiona wielkim bólem i tragedią...

Szczotka przybłąkała się na jedno z kieleckich osiedli...dzięki pewnym ludziom została zawieziona do hotelu....na 2 dni miała być...

Ponieważ nie było opcji po tych 2 dniach postanowiono odwiexć ja do kieleckiego schroniska - wiekszosc z was wie co to za schron:-(
Mało tego - suka okazała się byc w wysokiej ciąży....pani z hotelu powiedziała, ze za kwotę 15 zł dziennie może zostac w tym hoteliku razem z maluchami...

Porodu nie było widać, pewnego dnia zaczęła strasznie cierpieć - pani z hotelu zobaczyła wystającą z dróg rodnych łapinkę...była zimna:-(

Wsiedli szybko w samochód i do weta - okazało się, że ciąża była przenoszona...suka miała kiesyś strzaskaną miednicę i niemożliwoscią byłoby, zeby poród odbył się normalnie - nie wyobrażam sobie w jakich męczarniach umarłaby w schronie:placz:

Ze szczeniaków zostały 3 - jednego ma zabrać weterynarz, który robił cesarkę, reszta będzie szukała domków. Pani z hotelu wzięła całe towarzystwo do domu - mają wspaniałą opiekę.

Decyzja o zostawieniu szczeniaków została podjęta odgórnie - jak się o tym dowiedziałam to szlag mnie trafił...ale cóz - nie chcę, zeby za błędy ludzi płaciły Bogu ducha winne istoty:-(:-(:-(

O co proszę....o bazarki na utrzymanie suni w hoteliku, a najlepiej o nowe domki dla suni i jej maluszków.

Ja sfinansuję jej sterylizację tylko pomóżcie znaleźc dla nich domki!!!!
Kontakt w sprawie jej adopcji do mnie: 604 27 55 53

Sunia:

Zadziorna z charakterem ale przy tym łagodna, miła i sympatyczna.

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluszki na adopcję jeszcze chyba za małe, więc na razie pozostaje pozostawienie jej w hotelu, ale nie ma na to kasy:shake:, albo znalezienie bezpłatnego DT.
Bardzo prosimy o pomoc!:modla:

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy znacie numer konta do hoteliku?

nie znam, ale się dowiem

Dzięki!!!!:loveu::loveu::loveu:

proszę o pomoc w ogłaszaniu suni - jeśli ktoś się zakocha to poczeka troszkę - maluchy urodziły się 23 lipca - mają więc 12 dni dopiero...

Posted

Jesli ktoś bedzie mógł się do nich wybrać i porobic fotki to będę wdzięczna...bo nawet nie wiadomo jak wyglądają - pewnie na razie to nie bardzo będzie wiadomo jaka sierść będzie, bo są za malutkie;)

Posted

kika22 napisał(a):
Kielce, może nr do Fiony 66-88-59-676 ona pokieruje dalej;)

Nie - nie do Fiony:shake: Suka jest pod moją opieką w tej chwili. Mój telefon - 604 27 55 53.

Dziękuję:loveu:

Gdyby ktoś miał cos na bazarek, zey pokryć koszty hoteliku tez byłabym wdzięczna:oops:

A moze ktoś zrobic jakiś banerek????

Posted

Maluszki jeszc trochę musza pobyć przy mamie, ale domki jużmogą się zgłaszać :razz:.
Natomiast w tej chwili bardzo jest potrzebne wsparcie finansowe, bo nie ma kasy na dalszy pobyt suni ze szczeniaczkami w hotelu.
Ewentualnie może być bezpłatny DT:p.

Posted

andzia69 napisał(a):
Jesli ktoś bedzie mógł się do nich wybrać i porobic fotki to będę wdzięczna...bo nawet nie wiadomo jak wyglądają - pewnie na razie to nie bardzo będzie wiadomo jaka sierść będzie, bo są za malutkie;)

ja wiem, że jest jeden taki krówkowy :evil_lol:
biały w czarne łatki ;) ale może już się zmienił :hmmmm: