andzia69 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Historia długa, okupiona wielkim bólem i tragedią... Szczotka przybłąkała się na jedno z kieleckich osiedli...dzięki pewnym ludziom została zawieziona do hotelu....na 2 dni miała być... Ponieważ nie było opcji po tych 2 dniach postanowiono odwiexć ja do kieleckiego schroniska - wiekszosc z was wie co to za schron:-( Mało tego - suka okazała się byc w wysokiej ciąży....pani z hotelu powiedziała, ze za kwotę 15 zł dziennie może zostac w tym hoteliku razem z maluchami... Porodu nie było widać, pewnego dnia zaczęła strasznie cierpieć - pani z hotelu zobaczyła wystającą z dróg rodnych łapinkę...była zimna:-( Wsiedli szybko w samochód i do weta - okazało się, że ciąża była przenoszona...suka miała kiesyś strzaskaną miednicę i niemożliwoscią byłoby, zeby poród odbył się normalnie - nie wyobrażam sobie w jakich męczarniach umarłaby w schronie:placz: Ze szczeniaków zostały 3 - jednego ma zabrać weterynarz, który robił cesarkę, reszta będzie szukała domków. Pani z hotelu wzięła całe towarzystwo do domu - mają wspaniałą opiekę. Decyzja o zostawieniu szczeniaków została podjęta odgórnie - jak się o tym dowiedziałam to szlag mnie trafił...ale cóz - nie chcę, zeby za błędy ludzi płaciły Bogu ducha winne istoty:-(:-(:-( O co proszę....o bazarki na utrzymanie suni w hoteliku, a najlepiej o nowe domki dla suni i jej maluszków. Ja sfinansuję jej sterylizację tylko pomóżcie znaleźc dla nich domki!!!! Kontakt w sprawie jej adopcji do mnie: 604 27 55 53 Sunia: Zadziorna z charakterem ale przy tym łagodna, miła i sympatyczna. Quote
ewelinka_m Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 a tu zdjęcie jakie dostała Erka kiedy, była jeszcze na jednym z kieleckich osiedli: ;) Quote
erka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Maluszki na adopcję jeszcze chyba za małe, więc na razie pozostaje pozostawienie jej w hotelu, ale nie ma na to kasy:shake:, albo znalezienie bezpłatnego DT. Bardzo prosimy o pomoc!:modla: Quote
andzia69 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 agusiazet napisał(a):Czy znacie numer konta do hoteliku? nie znam, ale się dowiem Dzięki!!!!:loveu::loveu::loveu: proszę o pomoc w ogłaszaniu suni - jeśli ktoś się zakocha to poczeka troszkę - maluchy urodziły się 23 lipca - mają więc 12 dni dopiero... Quote
andzia69 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Sunia wczoraj miała zdjęte szwy, maluszki też były pokazane wetowi. Jest 1 sunia (domek dla niej ma wet) i 2 pieski. Wszyscy czują się dobrze!:loveu: Quote
saga_86 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Maluchy też takie szczotki? Czy raczej krótkowłose psiaki? Quote
andzia69 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Jesli ktoś bedzie mógł się do nich wybrać i porobic fotki to będę wdzięczna...bo nawet nie wiadomo jak wyglądają - pewnie na razie to nie bardzo będzie wiadomo jaka sierść będzie, bo są za malutkie;) Quote
Angie :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 podaj mi miasto, adres e-mail i tel do ogloszen :lol: Quote
kika22 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Angie :) napisał(a):podaj mi miasto, adres e-mail i tel do ogloszen :lol: Kielce, może nr do Fiony 66-88-59-676 ona pokieruje dalej;) Quote
andzia69 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 kika22 napisał(a):Kielce, może nr do Fiony 66-88-59-676 ona pokieruje dalej;) Nie - nie do Fiony:shake: Suka jest pod moją opieką w tej chwili. Mój telefon - 604 27 55 53. Dziękuję:loveu: Gdyby ktoś miał cos na bazarek, zey pokryć koszty hoteliku tez byłabym wdzięczna:oops: A moze ktoś zrobic jakiś banerek???? Quote
kika22 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Andzia wrzuc nr telefonu do pierwszego postu;) Quote
andzia69 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 no to wrzucam mój telefon do pierwszego postu;) Quote
andzia69 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 i standardowo...tylko my zaglądamy - mało dramatyczna historia, pies zdrowy...ech:shake: i sobie zaoffuję: proszę o pomoc: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=414194148 Quote
DuDziaczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='andzia69']i standardowo...tylko my zaglądamy - mało dramatyczna historia, pies zdrowy...ech:shake: i sobie zaoffuję: proszę o pomoc: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=414194148 Oj andziu tyle psich nieszczęść... nawet ta Tesla :-( Cholerka finansowo nie pomoce niesety :shake: Quote
erka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Maluszki jeszc trochę musza pobyć przy mamie, ale domki jużmogą się zgłaszać :razz:. Natomiast w tej chwili bardzo jest potrzebne wsparcie finansowe, bo nie ma kasy na dalszy pobyt suni ze szczeniaczkami w hotelu. Ewentualnie może być bezpłatny DT:p. Quote
ewelinka_m Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 andzia69 napisał(a):Jesli ktoś bedzie mógł się do nich wybrać i porobic fotki to będę wdzięczna...bo nawet nie wiadomo jak wyglądają - pewnie na razie to nie bardzo będzie wiadomo jaka sierść będzie, bo są za malutkie;) ja wiem, że jest jeden taki krówkowy :evil_lol: biały w czarne łatki ;) ale może już się zmienił :hmmmm: Quote
andzia69 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 W poniedziałek dziewczyny podjadą i porobią Szczotce i jej maluchom nowe zdjęcia;) Quote
Recommended Posts