Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a czy szczotka ma wiécej ogloszen? czy tylko allegro?

chyba dziewczyny robiły jej ogłoszenia....ale jakoś odzew zerowy:-( jak nawet się zdublują to przecież nie szkodzi...

Posted

Szczotka potrzebuje domu!!!

PS. Andziu , chętnie, aby zapoczątkować zbiórkę, przeleję na rzecz Szczotki malutką niestety kwotę 20 złotych podaj tylko konto

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Andziu kochana wiesz ja nie robilam Szczotce ogloszen, tylko na ogloszeniach dla maluchow pisalam ze sunia jest nadal do adopcji.:-(

czyli chyba sama sunia nie miała ogłoszeń...no chyba, że może ktos inny jej robił...

Betelku - dziękuję - podam ci na pw nr konta:loveu::loveu::loveu:

Posted

kurcze, no mam nadzieje, ze psiur w katowicach bedzie faktycznie mial sie dobrze..
tylko jak oni wszyscy sie tam pomieszcza?to jest bardzo mala przestrzen zyciowa..choc liczy sie to czy psiak bedzie kochany.

Posted

kako80 napisał(a):
kurcze, no mam nadzieje, ze psiur w katowicach bedzie faktycznie mial sie dobrze..
tylko jak oni wszyscy sie tam pomieszcza?to jest bardzo mala przestrzen zyciowa..choc liczy sie to czy psiak bedzie kochany.

mam nadzieję, że będzie dobrze..... widzisz, ze u nas coraz to nowe bidy i nie mamy jak ich upychać:-( teraz nie wiadomo co zrobić z onką, bo na działce o mało sie nie udusiła, potem przeskakując rozorała sobie bok, teraz w hotelu płacze:placz: i co z nią zrobić...k...a ta bezradnosć:shake:

Posted

Szczotka potrzebuje domu , ale także pieniędzy na hotelik , w którym obecnie przebywa!!!!

Na dobry początek wpłaciłam na konto Szczoteczki 20 złotych- niewiele , ale może z pomocą innych trochę się uzbiera.
Proszę w imieniu Szczotki, przyłączcie sie do zbiórki funduszy na jej potrzeby!!!!!!

Posted

Zawiozłam wczoraj wieczorem Maniusia do domku w Katowicach. Myślę,że będzie mu tam dobrze, rzeczywiście miejsca mają mało, ale serca dla zwierząt na pewno więcej . Maniuś cała drogę płakał i usiłował mi wchodzić na kolana;), ale w nowym domku od razu sie zaaklimatyzował, dostał jeść i pić i od razu zaczął się bawić.

Posted

andzia69 napisał(a):
Maggie - jeszcze raz bardzo ci dziękuję za pomoc!:loveu::loveu::loveu:

Nie ma za co, polecam się na przyszłość,;) czasem jeżdżę w Wasze strony i chętnie podwiozę psiaka

Posted

wieści z Katowic:

"Dzień dobry tak piesek już do nas dotarł jesteśmy z niego bardzo zadowoleni jest poprostu śliczny. Oczywiście że będziemy pisać jak z pieskiem i napewno też wyślemy zdjęcie pieska.Dziękuje i pozdrawiam bardzo"