DuDziaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Jejku andziu cudownie!!!!!!:loveu::loveu: Teraz pora na szczocie ;) Quote
GoskaGoska Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 a czy szczotka ma wiécej ogloszen? czy tylko allegro? Quote
andzia69 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 GoskaGoska napisał(a):a czy szczotka ma wiécej ogloszen? czy tylko allegro? chyba dziewczyny robiły jej ogłoszenia....ale jakoś odzew zerowy:-( jak nawet się zdublują to przecież nie szkodzi... Quote
betel Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Nowy banner z hiperłączem - zapraszam do pobierania Quote
betel Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Szczotka potrzebuje domu!!! PS. Andziu , chętnie, aby zapoczątkować zbiórkę, przeleję na rzecz Szczotki malutką niestety kwotę 20 złotych podaj tylko konto Quote
DuDziaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Andziu kochana wiesz ja nie robilam Szczotce ogloszen, tylko na ogloszeniach dla maluchow pisalam ze sunia jest nadal do adopcji.:-( Quote
GoskaGoska Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 no to chyba sama szczotka nie ma ogloszen :( , to i pewnie dla tego telefon milczy Quote
DuDziaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 GoskaGoska napisał(a):no to chyba sama szczotka nie ma ogloszen :( , to i pewnie dla tego telefon milczy Gosiu niestety ja nie zdazylam a teraz coraz ciezej bo szkola :shake::shake: Quote
andzia69 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 DuDziaczek napisał(a):Andziu kochana wiesz ja nie robilam Szczotce ogloszen, tylko na ogloszeniach dla maluchow pisalam ze sunia jest nadal do adopcji.:-( czyli chyba sama sunia nie miała ogłoszeń...no chyba, że może ktos inny jej robił... Betelku - dziękuję - podam ci na pw nr konta:loveu::loveu::loveu: Quote
kako80 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 kurcze, no mam nadzieje, ze psiur w katowicach bedzie faktycznie mial sie dobrze.. tylko jak oni wszyscy sie tam pomieszcza?to jest bardzo mala przestrzen zyciowa..choc liczy sie to czy psiak bedzie kochany. Quote
andzia69 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 kako80 napisał(a):kurcze, no mam nadzieje, ze psiur w katowicach bedzie faktycznie mial sie dobrze.. tylko jak oni wszyscy sie tam pomieszcza?to jest bardzo mala przestrzen zyciowa..choc liczy sie to czy psiak bedzie kochany. mam nadzieję, że będzie dobrze..... widzisz, ze u nas coraz to nowe bidy i nie mamy jak ich upychać:-( teraz nie wiadomo co zrobić z onką, bo na działce o mało sie nie udusiła, potem przeskakując rozorała sobie bok, teraz w hotelu płacze:placz: i co z nią zrobić...k...a ta bezradnosć:shake: Quote
betel Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Andziu, nic mi na priwa nie przyszło:cool1:, czekam niecierpliwie na konto:lol: Quote
kako80 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 jaka onka? mozesz podac mi link? u nas w katowickim schronie aktualnie chyba 5 onkow siedzi... dramat. Quote
betel Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Szczotka potrzebuje domu , ale także pieniędzy na hotelik , w którym obecnie przebywa!!!! Na dobry początek wpłaciłam na konto Szczoteczki 20 złotych- niewiele , ale może z pomocą innych trochę się uzbiera. Proszę w imieniu Szczotki, przyłączcie sie do zbiórki funduszy na jej potrzeby!!!!!! Quote
andzia69 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Betelku - dziękuje ślicznie w imieniu Szczoteczki:p:p:loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Co tu taka cisza? Przypominam o konieczności finansowego zabezpieczenia Szczotce hoteliku!!!!!!!!:placz: POMOCY dla Szczoteczki:placz: Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bazarek na Szczotkę - proszę podnosic http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119795 Quote
maggie1971 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Zawiozłam wczoraj wieczorem Maniusia do domku w Katowicach. Myślę,że będzie mu tam dobrze, rzeczywiście miejsca mają mało, ale serca dla zwierząt na pewno więcej . Maniuś cała drogę płakał i usiłował mi wchodzić na kolana;), ale w nowym domku od razu sie zaaklimatyzował, dostał jeść i pić i od razu zaczął się bawić. Quote
andzia69 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Maggie - jeszcze raz bardzo ci dziękuję za pomoc!:loveu::loveu::loveu: Quote
maggie1971 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 andzia69 napisał(a):Maggie - jeszcze raz bardzo ci dziękuję za pomoc!:loveu::loveu::loveu: Nie ma za co, polecam się na przyszłość,;) czasem jeżdżę w Wasze strony i chętnie podwiozę psiaka Quote
erka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Dzięki maggie1971:iloveyou:. Czyli wszystkie małe szczoteczki juz w domkach, teraz pora na mamusię:razz:. Quote
andzia69 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 wieści z Katowic: "Dzień dobry tak piesek już do nas dotarł jesteśmy z niego bardzo zadowoleni jest poprostu śliczny. Oczywiście że będziemy pisać jak z pieskiem i napewno też wyślemy zdjęcie pieska.Dziękuje i pozdrawiam bardzo" Quote
betel Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Szczylki zabezpieczone , to teraz pora na uroczą mamę Szczotkę.:lol: Quote
Recommended Posts