andzia69 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 dogomanka_ napisał(a):A Pudzian nie miał iść do Sosnowca.?:???: niby miał - ale z panem z Krakowa więcej "rozmawiałam" i widać, że mu zależy i sam po niego przyjedzie:shake: Quote
DuDziaczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Pudzian jest cudny naprawde, taka klucha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 To dobrze ,że choć jeden szczeniorek , będzie miał domek, ale co z resztą... Quote
polciuaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 andzia69 napisał(a):niby miał - ale z panem z Krakowa więcej "rozmawiałam" i widać, że mu zależy i sam po niego przyjedzie:shake: Aha.A mozesz mi coś wiecej o Panu z Sosnowca powiedzieć ? Akurat szukam domu dla szczeniora odemnie ze wsi( o ile nikt Go już nie sciągnął na łancuch.:roll: ) i moze bym się z tym Panem skontaktowała..a nóż widelec to będzie to i szczeniorkowi się poszczęści.;) Quote
andzia69 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 dogomanka_ napisał(a):Aha.A mozesz mi coś wiecej o Panu z Sosnowca powiedzieć ? Akurat szukam domu dla szczeniora odemnie ze wsi( o ile nikt Go już nie sciągnął na łancuch.:roll: ) i moze bym się z tym Panem skontaktowała..a nóż widelec to będzie to i szczeniorkowi się poszczęści.;) W sumie to raz z nim rozmawiałam, wydaje się fajnym człowiekiem, domek w kamienicy chyba.. na razie nie "trzepałam" pana za bardzo bo i termin odbioru maluszka daleki i transport... Jak na razie to nikt nie chce szczotkowopodobnego maluszka - czyli tego ciemnego - podpalanego...:shake: Quote
polciuaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Aha,a termin odbioru daleki bo Pan narazie nie moze odebrac szczeniaka,czy maluchy Szczotki jeszcze nie do wydania ? Masz jakiś kontakt do Pana ? Jeśli tak to bardzo bym prosiła.:razz: Quote
andzia69 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 dogomanka_ napisał(a):Aha,a termin odbioru daleki bo Pan narazie nie moze odebrac szczeniaka,czy maluchy Szczotki jeszcze nie do wydania ? Masz jakiś kontakt do Pana ? Jeśli tak to bardzo bym prosiła.:razz: Maluchy Szczotki będą do odbioru na początku września - urodziły sie 23 lipca, wiec jeszcze są trochę za małe i umówiłam sie z nim, ze na poczatku września się z nim skontaktuję ...no i on nie ma jak przyjechać po pieska bo nie ma samochodu:shake: Quote
polciuaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No ja akurat mieszkam w Olkuszu,a to niedaleko Sosnowca.;) Ten szczenior odemnie ma około 4 miesiace.;) Quote
andzia69 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 dogomanka_ napisał(a):No ja akurat mieszkam w Olkuszu,a to niedaleko Sosnowca.;) Ten szczenior odemnie ma około 4 miesiace.;) jak chcesz mogę ci podać na pw jego nr tel - zapytaj czy zależy mu akurat na tym kieleckim czy może być inny - tyle tylko, ze musisz mu jakieś zdjęcia pokazać Quote
andzia69 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Drugi maluch ma szansę zamieszkać w Katowicach - muszę lecieć do katowic poprosić o sprawdzenie domku;) no i jeśli tak to znowu problem transportu... Quote
DuDziaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 o czyli jednak nie jest tak zle :razz: Kciuki trzymam :razz: Quote
kako80 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 sprawdze domek w katowicach, to niedaleko mnie. bede dzwonic jutro! Quote
betel Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Miłej nocy Szczotce i jej maluchom życzę i dobrego jutra z mnóstwem chętnych na psiaki:lol: Quote
betel Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 andzia69 napisał(a):czekamy na wieści od Kako;) A czy to mają być dobre wieści , może jakiś domek????:lol: Quote
andzia69 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 betel napisał(a):A czy to mają być dobre wieści , może jakiś domek????:lol: tak...miała podejsć do chętnego domku...do 18.30 jeszcze nie była, bo pani pisała do mnie emilka kiedy to nastąpi... Quote
erka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Andziu69, czy wszystkie szczeniorku juz rozparcelowane, bo mam zapytanie o Pudziana? Quote
andzia69 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Po Pudzianka ma przyjechać pan z Krakowa. Na razie w zawieszeniu jest ten drugi czarny...czekamy na wieści z wizyty przedadopcyjnej od Kako Quote
betel Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Oby to były dobre wieści. No i jeszcze potrzebny dom dla mamy- Szczotki Quote
saga_86 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [email protected] dostałam też zapytanie o Zbyszka, nie wiem co odpisać Quote
andzia69 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='saga_86'][email protected] dostałam też zapytanie o Zbyszka, nie wiem co odpisać Resia pisała tez do mnie, jestesmy w kontakcie - tyle, ze do mnie pisała o Pudziana;) Quote
saga_86 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Pani Renia pytała się o Zbyszka, bo wie że Pudzian już zaklepany.;) Quote
Recommended Posts