Jump to content
Dogomania

"Śląski duet" mix spaniela, mix jamnika, ON-ka, dachowiec, pers, niufek i benka !

Recommended Posts

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']Aniu, Dolly jest bardzo ładnie ostrzyżona. Naprawdę! Może powinnaś zostać groomerką?

BoUnTy, przesłałam 100 zł z katowickiego konta, na sterylkę Shiry.

Serdecznie dziekuję, czyli na sterylke mamy już 150 zł. - to juz coś...
ZObaczymy po ile u nas bedzie zabieg (chyba 200 zł., ale to i tak 150 zł. w kieszeni) + 20 transport...

Posted

Zapłąciłam za allegra naszych zwierzaków 35,45.

No i 12,65 za wyróżnione allegro szkielecika z katowic, narazie pokrywam to z konta naszych zwierzaków, a czy będzie zwrot z katowickiego konta to nie wiem...

Dzisiaj będe wystawiac znowu allegra dla naszych zwierzaków...

Kotek ma allegro, wystawione przez pewną życzliwą osobę:

KOTEK wyrzucony z auta SZUKA DOMKU!!! (463730234) - Aukcje internetowe Allegro

Reszta allegr się pokończyła...

Posted

Własnie zaaktuazliowałam rozliczenia i jestem w szoku:

[SIZE="4"]Kola:

Wpłaty:
20 zł - Kasia
20 zł Ab-Agnieszka
30 zł Kasia

Wypłaty:
67 zl zeskrobiny
40 zł usg + wizyta
51 zł - pobranie krwi + badania w szpitalu
45 zł. - leczenie

[SIZE="5"]SALDO KOŃCOWE: -142 zł.

W tym roliczeniu nie jest zawarte wyżywienie (4 zł. doba) - w sumiw wyszedł minus prawie 250 zł. ;( A za leczenie mamy długi w lecznicy

Wszytskie nasze zwierzaki mają allegro...

Posted

[quote name='BoUnTy']No i 12,65 za wyróżnione allegro szkielecika z katowic, narazie pokrywam to z konta naszych zwierzaków, a czy będzie zwrot z katowickiego konta to nie wiem...O matko, będzie. Oczywiście, że będzie! Dobrze, że o tym napisałaś, bo mnie kompletnie zaćmiło :shake:. Już wpłacam...
Teraz trzeba mi przypominać i na mnie krzyczeć, bo ja sklerozę ostatnio miewam i zaćmienia umysłowe ;) :evil_lol:.

Edit: przelane :)

Posted

[quote name='maciaszek']O matko, będzie. Oczywiście, że będzie! Dobrze, że o tym napisałaś, bo mnie kompletnie zaćmiło :shake:. Już wpłacam...
Teraz trzeba mi przypominać i na mnie krzyczeć, bo ja sklerozę ostatnio miewam i zaćmienia umysłowe ;) :evil_lol:.

Edit: przelane :)

Ojjj dziękuję :oops: Maciaszku nie upominałam się, bo z własnej woli wystawiłam allegro i to w dodatku wyróżniona :oops:

Nowy bazarek dla naszych zwierzaków:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-oryginalna-torebka-david-jonas-na-zwierzaki-slaskiego-dueto-do-26-10-a-123204/#post11107858

Doszło 100 zł. na Shirę...

Zrobiłąm także taki malutki banerek, zeby kazdemu sie do podpisu zmieścił:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Dżekuś prawda ;)

:multi: Ale szybka odpowiedź! Tak - własnie, to mój kochanek xD Parę dni temu dostałąm linka od met, ale wypadło mi z głowy ;) Jak ładnie pozuje ;) Mój Dżekuś jest sławny - w gazetach w całej Polsce xD

Posted

kama_i_ja napisał(a):
Jaaa nie mogeee, piękne zdjęcie.
Autorstwa met czy tylko je gdzieś wygrzebała?

Nie wiem czyjeo autorstwa, ale jest w NG przy artykule xD

Dzięki maciaszku, pieniążki doszły...

Buhahaha... logiczne, że to nie zdjęcie autorstwa met, bo met stoi przy drabinie, jaka ja ciemna xD

Posted

JOMA napisał(a):
BoUnTy a kontaktowałaś się z Jaagą w sprawie Kiby ?

Taaaak, Kiba jutro jedie ze mną do SCC, jakos ciezko mi ja oddać, ale oddam jesli domek będzie superowo-wystrzałowy, ale napewno zostanie doszczętnie przemaglowany...

Posted

Kochani ;)

Osoby będace wczoraj na akcji wiedza jak było, osoby nie bedące dowiedza się z relacji o nas na TVP3 Katowice 4 listopada w 'Blizej natury' o godzinie 19.10 - ZAPRASZAMY! ;) (po co ja to pisze ;P)

Wiec prosze Cie Aniu o ściągnięcie Kiby z pierwszej strony...
Kiba zasikała mi wieczorem całe łóżko ze stresu ;| No ale do rzeczy - przedyskutowane... Kiba zostaje u mnie - jednocześnie zamykam droge kolejnym tymczasowiczom - musiałam wybierać, decyzja była trudna, ale moge brac psiaki na kótkotrwały tymczas...

Decyzja cholernie trudna, ale dla pocieszenia - jest super domek, dla sui w typie mojej Kiby - malutka, szorstkowłosa - kolor nieistotny, wiek tez nie ;)
Będzie mieszkać w dużej wili ze starsza Panią, do pomocy mieszkają w willi nad i pod córka i zdaje sie bratowa Pani ;)
Miałam dzwonić, gdybym zdecydowała, ze jednak Kiba idzie ode mnie, ale wczoraj tak się witały z moją Fantą, choćby Kiba z wojny wróciła - radości nie było końca! Decyzją o oddaniu Kiby skrzywdziłabym straznie moje suczysko, boję, się, że to nie byłoby korzystne dla obu...

Mam też domek dla suki boksera, nie ma to być pies rasowy, rodowodowy itp. Wiek niezleżny 'Pani chce pomóc jakiemuś biedakowi". Domek doświdczony w tej rasie - miał już suke - była u nich 7 lat (a wzięta byłą ze schronu mając ok. 8). Suka może być wysterylizowana, nawet bardzo fajnie by było ;)

Czy ktoś wie o jakis kandydatach? :)

Posted

Dzwonił ktoś w sprawie Dolly ? W Silesii jakaś pani zapisywała numer telefonu i nie przeszkadzało jej, że ma ok 10 lat - chwilę z nią rozmawiałam.

Posted

:placz::placz::placz::placz: a ja tak baaaaaaaardzo chciałam przyjśc ale po moim długim diu pracy połozyłam się tylko na godzinkę i obudziłam się o .................. 22 - ale byłam zła na siebie :mad::angryy: ale na następnym będę tylko dajcie znać kiedy :roll:

Posted

Wiq ja Kaje reklamuje, ale Państwo chcą szukać dalej xD Spokojnie, o niej pamietam - jak mam jakieś domki to szukam też dla Was - ot taki maly cel xD
O Dolly chyba nikt nie pytal, ale zobaczymy.
Bokserek - już kandydat jest, tylko teraz trzymać kciuki, żeby pojechała Inez od missieek.

Ja też dawałam moje numery, oglosszenia Kiby nie sciągam z allegro, bo skzoda, jak coś bede odsyłać wlasnie do Kaji, tylko wiq jak wygląda kwestia transportu?