Jump to content
Dogomania

"Śląski duet" mix spaniela, mix jamnika, ON-ka, dachowiec, pers, niufek i benka !

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']Maciaszek pamięta i Maciaszek deklaruje wpłatę jakiejś (pomyślimy jakiej) kwoty z katowickiego konta- wszak Shila pochodzi ze schroniska :). Maciaszek musi jednak zapytać o to na wątku katowickiego schronu.
A zatem idę tam :)

O jej, dziękuję, nawet o tym nie pomyślalam, już jest mi glupio :oops:
Mam dylemat, pomóżcie. Po ile na bazarku wystawic taki koszyczek.... chyba do wina:

Śliczny jest, zdjecia tego nie oddają...

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BoUnTy napisał(a):
Mam dylemat, pomóżcie. Po ile na bazarku wystawic taki koszyczek.... chyba do wina:
Hmmm... też zawsze mam problemy z wymyślaniem cen bazarkowych rzeczy... Myślę, że możesz go wystawić za przynajmniej 10 zł do licytacji.

Posted

Transport znalazłam za ok. 20 zł. - to tak około... Odwiózłby sunię z mojej lecznicy do Katowic...

Tylko jak to zrobić z wizytami po zabigu...

Posted

kama_i_ja napisał(a):
Świetne imię - Marcel:)
A czy któryś z Waszych tymczasowiczów będzie na Dniach Psa w Silesii?

Najprawdopodobniej tk, ale jeszcze nie wiemy jaki ;P

Juz wiem jaki.... w sobote jedzie moja Kiba z moja kolezanką, gdyż p. Janina mnie prosiła, zeby 'nielegalny' pies był malutki i żeby to byłą kiba, bo ją idzie wziąść na ręce i nie widać jej... Pudlica i Bąbel niestety odpadają... :(