Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj Kapitan Dziadzio przeszedł próbę ogniową- został sam na wieczór w domu (z przykazaniem żeby nie robił imprez pod nieobecność mamusi:loveu:) na szczęście nasze mieszkanie ma dość oryginalny rozkład więc został na tylnym korytarzu-składziku-pomieszczeniu-na-wszystko z wyjściem na ogrodzony skrawek podwórka.
Myślałam cały wieczór czy przypadkiem nie wyfrunie nad płotem albo coś takiego ale nie. A jak nas zobaczył to był tak szczęśliwy że aż mi się zrobiło gorąco na sercu:iloveyou:

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Błagam pomóżcie- dziś okazało się że Misio ma coś z serduszkiem:-( tak strasznie zaczął kaszleć i Łukasz wziął go do weta. Dostał zastrzyk i troszkę pomogło ale co dalej??? Poradźcie mi co robić? Jak się nim opiekować? Jak karmić? Czytałam że kaszel bierze się od płynów w płucach- czy trzeba go odessać? On tak strasznie kaszle:placz::placz::placz:

Posted

dziadziowa napisał(a):
Błagam pomóżcie- dziś okazało się że Misio ma coś z serduszkiem:-( tak strasznie zaczął kaszleć i Łukasz wziął go do weta. Dostał zastrzyk i troszkę pomogło ale co dalej??? Poradźcie mi co robić? Jak się nim opiekować? Jak karmić? Czytałam że kaszel bierze się od płynów w płucach- czy trzeba go odessać? On tak strasznie kaszle:placz::placz::placz:

strasznie mi przykro :placz::placz::placz::placz:

Posted

Dziękuje! Dotąd jak moje psiaki miały problemy, chorowały i umierały to był ból i tragedia w rodzinie a teraz wiem że jest mnóstwo ludzi którzy wiedzą co czuje:placz: nie będę mogła spać, teraz po tym zastrzyku nie kaszle tak bardzo ale nie mogę tego słuchać, mam wrażenie że gardło musi go strasznie boleć od tego kaszlu:-(

Posted

dziadziowa napisał(a):
Dziękuje! Dotąd jak moje psiaki miały problemy, chorowały i umierały to był ból i tragedia w rodzinie a teraz wiem że jest mnóstwo ludzi którzy wiedzą co czuje:placz: nie będę mogła spać, teraz po tym zastrzyku nie kaszle tak bardzo ale nie mogę tego słuchać, mam wrażenie że gardło musi go strasznie boleć od tego kaszlu:-(

śledzę wątek tego psiaczka i bardzo się z nim zżyłam, mimo, że na odległość... dlatego wyobrażam sobie co musisz czuć... :placz::placz::placz:Dziadzio to dzielny psiaczek, nie straszny mu kaszel, bedzie dobrze, zobaczysz :calus:

Posted

Napewno będzie dobrze. Może serduszko od zawsze jest słabe.. a wiek też robi swoje:roll:

dziadziowa napisał(a):
Jak się nim opiekować? Jak karmić? Czytałam że kaszel bierze się od płynów w płucach- czy trzeba go odessać?

Myślę, że powinnaś zadać te pytania weterynarzowi...

Posted

biedny Dziadzio :( dobrze, że nie jest sam...

niestety nie wiem, co poradzić...
mój Atosek tez tak miał pod koniec życia (tzn. nie tak pod sam koniec!;))
ale mniej kasłał z tego, co czytam
dyszał - wiadomo. pokasływał.

Dziadziu, trzymaj się :)
będzie dobrze

koniecznie wypytaj weta o wszystko

:calus:

Posted

Chce sie odwdzięczyć i coś robic w tym domu.Pilnuje co sie da,bo podobno po to ludzie udomowili psy.Dziadek,ty zawsze masz byc zdrowy,a może i z Misiem nie bedzie żle!

Posted

Ocho- pewnie że upilnował! Jak przystało na prawdziwego lwa;) a dosłownie przed 5 minutami musiałam odejść od kompa bo mój kot kastrat- Nynuś- zabawiał się w kocią mamę i przytargał mi do domu kociaka sąsiadów!!! No wyobrażacie sobie- kocur kocią mamą??? ;):shake:

Posted

ach Dziadzio zrobił się taki słodki i przywiązał się już do nas ogromnie a my do niego!!! Daje mokre całuski jak zbliżę nos do jego nosa:loveu: cała rodzinka go pokochała bardzo. nawet Nynek:kociak:. Misio:wolfie: nie bardzo bo ciągle czuje sie panem na włościach:evil_lol: ale może z czasem... i wogóle Dziadzio jest cudny:loveu::loveu::loveu: