Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):podnosze Maksia!! :roll:Ja też:multi::multi::multi: Quote
arjuna Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 i ja rónież: przepiękny pies, zasługuje na normalny dom bez psychopatów. Quote
akcja_proanimal Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Owczarek dalej jest w toruńskim schronisku. Reaguje jednak agresja jesli zobaczy smycz czy linkę, dlatego wszelkie próby wyprowadzenia go z kojca są bardzo trudne. Ma zaufanie tylko do osób, które mają z nim stały kontakt. Dla osób , którzy zdecydują się na adopcję na terenie Torunia, pies dostanie zniżki lub kilka godzin gratis na tresurę u miejscowego tresera. Dziś odwiedziłam schronisko i zauważyłam, że pies uwielbia się bawić-patykami, butelkami, cieszy się przy tym niesamowicie. Sądzę, że osoba z odpowiednim podejście do psa, która poświęci mu swój czas, będzie w przyszłości z niego zadowolona. Psu potrzeby jest jednak pilnie dom, nawet tymczas!!!!Inaczej po jakimś czasie może zostać poddany eutanazji. W sprawie psa można dzwonić pod numer: 695 220 138, lub pisac na maila [email protected] link do jego profilu na stronie schroniska: http://torun.schronisko.net/adopcja16002-0.html po kliknięcie w zdjęcie, powiększy się Quote
mysza 1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Eutanazja z jakiego powodu? Nie dziwię się ze na nieznajmych reaguje agresją, po tym ile się nacierpiał... Zatem ogłoszenia robimy i dom szybko znajdujemy. Quote
mysza 1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Zaktualizowałam info o Maxiu na owczarku, chyba ma tam dwa wątki;) Quote
gusia0106 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Już go porozsyłałam.....Kurcze, ale dziwi mnie, że wtedy na mój telefon odpowiedzieli, że nie ma takiego psa. Ale może ktoś się po prostu trafił kto nie wiedział. Quote
lucas Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 hopaj do gory....... Kutafonom co jemu to zrobili, zrobil bym to samo. dobrze ze sie chlopak uwolnil jakos. dla mnie jest to nie do pojecia co on musial tam przezywac. Quote
mysza 1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Podniosę. Całkiem przypadkowo ale łażę dzisiaj za Neigh, gdzie nie wejdę to za nią piszę:evil_lol: Quote
akcja_proanimal Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Witam Maks nadal w schronisku...Kilka osób dzwoniło w jego sprawie, ale były chyba mało konkretne. Psiak czasami reaguje agresją, np. na niektórych pracowników schroniska no i na linki, smycze. Niestety nie ma osoby, która mogłaby z nim pracować. Siedzi w kojcu, co zadowalające bawi się piłeczkami, kijkami, czasami daje się pogłaskać. Temu psu potrzebna jest osoba która zna się na psach, nie boi się ich nadpobudliwych reakcji. Jego adopcja jest bardzo pilną sprawą, w schronisku takich psów nie trzymają długo.Pomóżcie!!! Quote
akcja_proanimal Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Lena- wolontariuszka- 695 220 138 mail: [email protected] Schronisko- Miejskie schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Toruniu 87-100 Toruń, ul. Przybyszewskiego 3 tel.: (0-56) 622-48-87 Quote
dalia 54 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 straszne!!!!! :placz: gdybym mogła to bym go zaadoptowała ale, niestety, mam juz dwa:shake: Quote
Recommended Posts