Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja tu prawie palpitacji serca dostalam:roll:

no to super. ze wszytko sie wyjasnilo. w takim razie piszę do pati-c, ze nie transport juz zalatwiony:loveu:

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
Wszystko już się wyjaśniło: Pani Ewa była na wizycie przedadopcyjnej, tylko,że dopiero teraz dała schronisku o tym znać;)
Dom, jak najbardziej ok.
Ogryzka jedzie w niedziele. Zawożę ją ja z kolegą.
Zdjęcia z pożegnania w schronisku, z podróży i z nowego domu oczywiście będą:)

Wspaniale!
Bedziecie tesknic co?;)

Posted

sdal2 napisał(a):
(...) az żal sie z nia rozstawac jak jej nie bedzie na forum.

To prawda... :-( Ale czy nie ma możliwości by w jakikolwiek sposób śledzić dalsze losy tego maleństwa... ? :roll: Ona jest taka bezbronna... :-(

Posted

sdal2 napisał(a):
życzę malenkiej zeby zyła sobie jak królewna w nowym domku, az żal sie z nia rozstawac jak jej nie bedzie na forum.

No to musimy pomęczyc Martke1982 zeby nakłoniła nową Pancię Ogryzi o zarejestrowanie się na dogo! :eviltong:

Martka1982, pogadasz o tym z Pania? Pliiissss!!! :p

Posted

Bardzo się cieszę że znaleźli się tak wspaniali Ludzie,którzy zechcieli Ogryzi podarować swój dom i swoje serce:multi:.Z niecierpliwością będę czekać na jakieś wiadomości z niedzielnej wyprawy.Powodzenia

Posted

Pozdrowienia od Ogryzki z nowego domku w Zielonej Górze!
Oto relacja:
Ogryzia była bardzo dzielna, wprawdzie ochrzciła samochód śniadankiem i nie czuła się po tym dobrze, ale później było już tylko lepiej. Grzecznie leżała na kolanach, rozglądała się, stawiała uszole i tylko na rondach jej się nie podobało.
Pod nowym domkiem założyliśmy jej wózeczek i powędrowała (w ramionach nowego pana) do mieszkania. A tam..........
Ogryzia na wejściu pokazała kto tu rządzi!:eviltong:.....Dwa psy, z którymi będzie mieszkać nie miały żadnych szans aby poznać nowoprzybyłą, już nie mówiąc o dojściu do misek. Pilnowanie michy pochłonęło Ogryzkę do tego stopnia,że reszta nie miała już znaczenia:evil_lol:
Możecie się o tym przekonać na załączonym filmiku.
Ogryzka będzie miała na imię Mila i oprócz 2 psów towarzystwa będą jej dotrzymywać piękne koty.
Informacje z domku są dobre - Ogryzia była już na spacerze, najadła się, napiła, teraz wyleguje się na kanapie i ponoć już troszkę mniej warczy na dwa besilne psiuty...

Zaraz będą filmy

Posted

ahahhahahahah, sie usmialam ahahahhahah:evil_lol:..Ogryzia wygląda bardzo niebezpiecznie z tym swoim wehikułem. psiaki biedne myślą, że kosmitka hihih:loveu:

Posted

Kochana Ogryzia :loveu: Mam nadzieję, że będzie bardzo szczęśliwa w nowym domku :loveu: Jestem przy niej sercem i myślami ;)

Czy można się spodziewać kolejnych wiadomości z nowego domku Ogryzi ?