MyrkurDagur Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Wspaniałe wieści z domku Ogryzi :multi: Teraz i ja na zdjęcia czekam :cool3: Quote
sdal2 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 tak się cieszę że Milunia ma wspaniały domek, a charakterek to ma taki jak wszystkie pinczerki nie da sobie w kaszę dmuchac. Quote
Charly Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 martka1982 napisał(a):Charly ja wszystkie zdjęcia przerabiam za pomocą imageshack, ale chodzi wlasnie o to,ze imageshack " nie widzi" tych mmsów, czyli są to pliki z rozszerzeniem, których ten program nie czyta. I właśnie dlatego mam problem. a to nie mam pojęcia. a da się może jesli klikniesz ta "pocztówke" w okienku odpowiedzi na dogo? jest koperta a potem pocztówka czy cos takiego. ale nie wiem jak to funcjonuje Quote
gonia66 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dopiero tu trafiłam i zwyłam sie jak durna, a mam zaraz zamiar wyruszyć z domku...przeokropnie się wzruszylam a poniewaz nie ma nikogo w domku- dalam upust swoim emocjom i śmiałam się glośni do kompa ..ale przez łzy..tak bardzo się wzruszyłam...tak bardzo wszystko mnie tu ujęło...martka...Sabinka(Ona to już w ogóle- oddalona tysiace km od nas- a z nami niemal przez 24 na dobe)i wszystkie pozostale cioteczki...no a Ci państwo- ktorzy nie dość, zę wzięli Sunie, to jeszze są przeszczesliwi i dziękują....nie..to nie na moje skołatane serducho to wszystko...aj...słow mi brak, zasmarkałam sie...idę stad bo wyglądam koszmarnie i jak mnie TZ zobaczy zaraz to padnie:roll::roll::roll: NA KONIEC NAPISZĘ TYLKO JESTESCIE CIOTECZKI WSZYSTKIE PRZEKOCHANE !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sabina02 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 gonia66 napisał(a):Sabinka(Ona to już w ogóle- oddalona tysiace km od nas- a z nami niemal przez 24 na dobe) No, jak tak dalej pojdzie, to bede bezrobotną rozwodką... bo nic tylko siedze na dogo - i w domu i w robocie... :evil_lol: :roll: . TZ mowi ze jestem :stupid:, a szefowa jak sie dowie jaka jestem w pracy "produktywna" to mnie chyba pogoni... :-x Quote
Maszaberla Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Sabina02 napisał(a):No, jak tak dalej pojdzie, to bede bezrobotną rozwodką... bo nic tylko siedze na dogo - i w domu i w robocie... :evil_lol: :roll: U mnie ten sam problem:razz: Quote
martka1982 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Niedawno właściciele Ogryzki przysłali list do schroniska, w którym po raz kolejny dziękowali za Ogryzię:) Załączyli również zdjęcie Ogryzi jak stoi ślicznie w wóziu z postawionymi uszami. Wszystko dobrze! Ogryzia to szczęściara:) Quote
Charly Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 cudownie Ogryzko cudownie:placz::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Cudna wiadomość :lol:. Maszaberla, to chyba u każdej z nas jest podobnie ;), ale co tam............. Quote
Sabina02 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 martka1982 napisał(a):Niedawno właściciele Ogryzki przysłali list do schroniska, w którym po raz kolejny dziękowali za Ogryzię:) Załączyli również zdjęcie Ogryzi jak stoi ślicznie w wóziu z postawionymi uszami. Wszystko dobrze! Ogryzia to szczęściara:) Dawno tu nie zagladalam. :oops: Czy moglabys prosze wstawic ta fotke na watek? A moze masz jakies swiezsze wiadomosci od wlascicieli Ogryzi? Quote
martka1982 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Próbowałam wstawić te zdjęcia ale nie potrafię. Quote
Sabina02 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 martka1982 napisał(a):Próbowałam wstawić te zdjęcia ale nie potrafię. To moze wyslij mi je na e-mail, to ja je wstawie... ;) Quote
Lilek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dopiero dzisiaj znalazłam wątek Ogryzi.Żałuję, że tak późno, ale jestem dogomaniaczką od niedawna.Wiecie co, lepiej się człekowi na duszy robi, kiedy czyta takie rzeczy. Ogryzia jest po prostu cudownym psiakiem, a jej Pańcie najwyraźniej zasłużyli sobie na takie cudo.Rany, gdyby wszystkie psie biedaki mogły znaleźć takie domki i takich pańciów! Ogryziu, powodzenia.Cioteczki, żyjcie 100 lat, a niech tam, 200! Jesteście wspaniałe.:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Karolcia_ko5 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Właściciele Ogryzi przysłali takie mmski ;) Może są troszkę nie wyraźne, ale widać, że Ogryzia ma tam dobrze ;);) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Od państwa doszedł jeszcze taki mms ;) Quote
Sabina02 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Sliczne fotki!!! :loveu: Ale sie niuni trafil domek!!! :multi: Quote
Charly Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 tak. ogryzia jest niesamowitym przypadkiem- jej domek jest niesamowitym przypadkiem:) Quote
Sabina02 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Charly napisał(a):tak. ogryzia jest niesamowitym przypadkiem- jej domek jest niesamowitym przypadkiem:) Tak bym chciala zeby takich przypadkow bylo jak najwiecej... ahhhh.... Quote
Lilek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witajcie. Ogryziaczku kochany, jaki masz śliczny, szczęśliwy pysio. Proszę Państwa, kochanych Pańciów Ogryziaczka, ja to chciałabym podziękować Wam także za to słoneczko, które wnosicie w nasze życie, bo pojawia się nadzieja, że dla innych psich biedaków też są gdzieś tak wspaniali, kochający ludzie, którzy nie boją się i nie brzydzą psiego kalectwa. Jesteśccie fantastycznymi ludźmi, a ja cały czas rozmyślam, jakby tu zarazić tą Waszą dobrocią innych ludzi. Quote
Recommended Posts