Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje wszystkim za ciepłe słowa:) Wieści z nowego domu są bardzo obiecujące- Ogryzia ciutkę odpuściła psom:lol: poza tym wyleguje dupencję na kanapie i szaleje na spacerach. Zaprosiłam Panią na dogo, więc może wieści bedą prosto ze źródła, a jeśli nie, to przeze mnie.

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochana Ogryzia znalazla wspanialych opiekunów tu na wątku w postaci SAbinki i Martki ( wybaczcie wiem, że wiecej fanow miala - ale te dwie osoby pozostaly mi w pamięci) a teraz w postaci domku:)

trzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwoj sytuacji..

Posted

tak patrząc na te miseczki zastanawiam się czy nie lepiej by jej były miseczki na podwyższeniu...hm..? bo tak dosc się musi wysilac zeby zjesc, czy nie..?

Posted

Charly napisał(a):
tak patrząc na te miseczki zastanawiam się czy nie lepiej by jej były miseczki na podwyższeniu...hm..? bo tak dosc się musi wysilac zeby zjesc, czy nie..?

Ja również takie wrażenie odnoszę :roll:

Posted

Z państwem od Ogryzi mamy kontakt telefoniczny. Podałam pani i stronę dogo i stronę schroniska,aby wieści były z pierwszej ręki, ale nie można nikogo do niczego zmusić:) Po najbliższym telefonie, napiszę:)

Posted

martka1982 napisał(a):
Z państwem od Ogryzi mamy kontakt telefoniczny. Podałam pani i stronę dogo i stronę schroniska,aby wieści były z pierwszej ręki, ale nie można nikogo do niczego zmusić:) Po najbliższym telefonie, napiszę:)

Rozumiemy i grzecznie czekamy;)

Posted

Rozmawiałam wczoraj z domkiem Ogryzki i ah nie wiem od czego zacząć.
Może od tego,że Ogryzia ma na imię Mila (od Milusi) i ma się świetnie. Wśród psów to właśnie ona rządzi, tamte dwa psiuty podporządkowała sobie całkowicie. Uwielbia spacery! Cały czas chciałaby być na dworze, a jak już wyjdzie to tak zachrzania w wózeczku,że czasem trudno ją dogonić;)
Ostatnio na spacerku pchała się do wody...oczywiście z wózkiem:)
Na psy, które spotyka na spacerach szczeka i wcale się ich nie boi, ale jak już podejdą,to chce się z nimi bawić. Upodobała sobie panią domu, więc jak jej pani wychodzi do pracy, to Ogryzia siedzi pod drzwiami i płacze za nią, wtedy pan bierze ją spod drzwi i próbuje czymś zainteresować. Gdy pani wraca z pracy Ogryzia podskakuje (tak, tak, ona potrafi podskakiwać na tych swoich kikutkach)i łapie za nogawkę,żeby tylko zwrócić na siebie uwagę. Ma dwie pluszowe maskotki, które maltretuje, kotów nie rusza,a one też jej dają spokój. Ogólnie to jest niezmordowana! Trudno ją zmęczyć:) Czasem po spacerku, faktycznie czuje się zmęczona, a wtedy kładzie się na swoją podusię. To znak,że trzeba jej sciągnąć wózek, bo Ogryzka idzie spać. Poza tym jest kochaną i oddaną sunią, a pan podczas rozmowy dziękował dziesiątki razy, za to,że ją dostali (aż mi było głupio, bo to my dziękujemy im! i to jeszcze jak!)

Posted

Mila zachowuje się zupełnie jak Frotka na początku, bardzo ruchliwa dominantka.
A że Państwo dziękują? Nie dziwię się, ja też Sabinie stale chcę dziękować jak rówież losowi, który pozwolił mi zostać przy Frotce, której nikt nie chciał - na moje wielkie szczęście.

Posted

martka1982 napisał(a):
Dostałam również dwa zdjęcia Ogryzki mmsem, otwieram je za pomocą programu nokia multimedia player, ale nie mam pojęcia jak to zrobić,żeby wstawić je tutaj na stronę:(

Nie odpalaja sie w telefonie jak standardowe mmsy? jaki maja format? Moze cos jest napisane we wlasciwosciach mmsa...

Posted

Charly ja wszystkie zdjęcia przerabiam za pomocą imageshack, ale chodzi wlasnie o to,ze imageshack " nie widzi" tych mmsów, czyli są to pliki z rozszerzeniem, których ten program nie czyta. I właśnie dlatego mam problem.

Posted

powiem Ci jak mozesz sama wrzucic:

1. wejdz na www.imageshack.us
2. wejdz w przeglądarke
3. wybierz obrazek z Twojego kompa ( wybierasz klikając na "otworz" w okienku z obrazkami, ktore się pojawi- przynajmniej ja tak mam)
4. obrazek "wskoczy" w przeglądarke w formie literek i numerków:razz:
5. klikasz na "host it"
6. czekasz, czekasz. laduje się druga strona.
7. widzisz linki, w srodku strony jakies obrazki, pod obrazkami linki
8. kopiujesz pierwszy pod obrazkiem
9. wstawiasz jako post na forum, zatwierdasz i z linka "robi" się zdjęcie:)