Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taka praca ;) ale połączona z przyjemnością, bo spotkania biznesowe mam przez 2 dni a potem zostaję sobie na długi weekend prywatnie :)
Wuniu - nie tym razem ;) Trevlig resa będzie dopiero w sierpniu :) Teraz jest Šťastnou cestu.

Posted

Hej Tolkowe :)
Jak miło, coś wakacjami lekko zapachniało. Toleczkowe gumtree jutro się skończy, coś ten Wrocław nie za bardzo... no i nie wiem co dalej robimy...
Przeziębienie chyba mi przeszło

Posted

[quote name='mmd']Hej Tolkowe :)
Jak miło, coś wakacjami lekko zapachniało. Toleczkowe gumtree jutro się skończy, coś ten Wrocław nie za bardzo... no i nie wiem co dalej robimy...
Przeziębienie chyba mi przeszło[/QUOTE]
mmd wyzdrowiala od polubkowych malinek :multi::multi::multi:
polubek a na lenia tez cos masz???:roll::cool3::cool3:

Tolek ma w zapasie troszke pieniazkow, wiec moze taka galerie mu zrobic na inne miasto - niewiem jakie moze Warszawe albo Poznan co??

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']dzieki Wuniu:)
czy masz jakas odpowiedz od megii i ola la??? nie ma jeszcze ich deklaracji za czerwiec a tu juz by trza na lipiec wysylac[/QUOTE]
od megiii nie mam, a w odpowiedzi od ola la przyszła wpłata za maj ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Allegro superowe! Też mam nadzieję, że to już ostatnie ;)
Uściski z jak zwykle pięknej Pragi...[/QUOTE]
Jak sciskasz Tolka z Pragi to musi byc dobrze.Pomachaj nam z Mostu Karola:)

Posted

noo ciotki to rzeczywiscie chyba na wakacje pojechaly:):)

Wiosna mowi, ze Tolek jest na juz do wziecia, ze jest taki bez wad,[FONT=MS Shell Dlg 2] taki do domu na kanape jako mis duzy[/FONT], dzis byly jakies dwie kolezanki Wiosny, ktorym buzie wylizal:D:D[FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT]

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']noo ciotki to rzeczywiscie chyba na wakacje pojechaly:):)[/QUOTE]
Jeszcze nie wakacje ... ja jak mol książkowy w książkach zakopana po same uszy ... a ciocia mmd ... musi odpocząć, musi tak lekarz nakazał ... jak pośpi ze dwa dni to dojdzie do siebie po tym wszystkim strasznym co ją spotyka od kwietnia ... :(
Póki co jestem łącznikiem mmd z rzeczywistością ;)

Posted

od wtorku do góry brzuchem ... tak zakładam ;) ale czy tak czy siak to po wtorku mam odbój ;) a dziś jadę na słoneczko i na grilla pobyczyć się, bo mi mózgownica eksploduje :D:D:D