Lu_Gosiak Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 dzien doberek rannym ptaszkom:):) oki Raduniu wystawie Tolkowi dzis w nocy nowe allegro...Ty to sie najezdzisz;):cool3: Quote
Ra_dunia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 taka praca ;) ale połączona z przyjemnością, bo spotkania biznesowe mam przez 2 dni a potem zostaję sobie na długi weekend prywatnie :) Wuniu - nie tym razem ;) Trevlig resa będzie dopiero w sierpniu :) Teraz jest Šťastnou cestu. Quote
Lu_Gosiak Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 noo to super, ja tez marze o jakim dluuuugim wekendowym wyjezdzie:) kupilam na bazarku Lilki nowy szablon..wystawie na nim dzis w nocy Tolka - oby juz ostatni raz:D Quote
mmd Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Hej Tolkowe :) Jak miło, coś wakacjami lekko zapachniało. Toleczkowe gumtree jutro się skończy, coś ten Wrocław nie za bardzo... no i nie wiem co dalej robimy... Przeziębienie chyba mi przeszło Quote
Lu_Gosiak Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='mmd']Hej Tolkowe :) Jak miło, coś wakacjami lekko zapachniało. Toleczkowe gumtree jutro się skończy, coś ten Wrocław nie za bardzo... no i nie wiem co dalej robimy... Przeziębienie chyba mi przeszło[/QUOTE] mmd wyzdrowiala od polubkowych malinek :multi::multi::multi: polubek a na lenia tez cos masz???:roll::cool3::cool3: Tolek ma w zapasie troszke pieniazkow, wiec moze taka galerie mu zrobic na inne miasto - niewiem jakie moze Warszawe albo Poznan co?? Quote
Lu_Gosiak Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 nowe wyróżnione allegro Tolka, na nowym szbloniku z bazarku Lilki:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1092936455 niech to wyróżnienie będzie zamiast mojej deklaracji za llipiec - reszta to malutki prezencik Quote
_Goldenek2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Fantastyczne alegro. Już 14 wyświetleń :). Quote
Wunia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']niech to wyróżnienie będzie zamiast mojej deklaracji za llipiec - reszta to malutki prezencik[/QUOTE] zanotowane ;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 dzieki Wuniu:) czy masz jakas odpowiedz od megii i ola la??? nie ma jeszcze ich deklaracji za czerwiec a tu juz by trza na lipiec wysylac Quote
Wunia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']dzieki Wuniu:) czy masz jakas odpowiedz od megii i ola la??? nie ma jeszcze ich deklaracji za czerwiec a tu juz by trza na lipiec wysylac[/QUOTE] od megiii nie mam, a w odpowiedzi od ola la przyszła wpłata za maj ;) Quote
Ra_dunia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Allegro superowe! Też mam nadzieję, że to już ostatnie ;) Uściski z jak zwykle pięknej Pragi... Quote
Lu_Gosiak Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Raduniu Ty nawet w Pradze o Nas myslisz:loveu: wrzucilam Tolka na nasza-klase: http://nk.pl/profile/18454852/gallery/album/2/81 Quote
Wunia Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 O Boziu ... tu też ciocia mmd wakacje wrzuciła :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Ellig Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Ra_dunia']Allegro superowe! Też mam nadzieję, że to już ostatnie ;) Uściski z jak zwykle pięknej Pragi...[/QUOTE] Jak sciskasz Tolka z Pragi to musi byc dobrze.Pomachaj nam z Mostu Karola:) Quote
Lu_Gosiak Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 noo tak ciocia mmd juz leży brzuchem do góry od wczoraj:evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 noo ciotki to rzeczywiscie chyba na wakacje pojechaly:):) Wiosna mowi, ze Tolek jest na juz do wziecia, ze jest taki bez wad,[FONT=MS Shell Dlg 2] taki do domu na kanape jako mis duzy[/FONT], dzis byly jakies dwie kolezanki Wiosny, ktorym buzie wylizal:D:D[FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Quote
Wunia Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']noo ciotki to rzeczywiscie chyba na wakacje pojechaly:):)[/QUOTE] Jeszcze nie wakacje ... ja jak mol książkowy w książkach zakopana po same uszy ... a ciocia mmd ... musi odpocząć, musi tak lekarz nakazał ... jak pośpi ze dwa dni to dojdzie do siebie po tym wszystkim strasznym co ją spotyka od kwietnia ... :( Póki co jestem łącznikiem mmd z rzeczywistością ;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 czołem wszystkim:) Wuniu rozumiem, ze Ty od wtorku bedziesz mogla lezec do góry brzuchem tak??:) Quote
Wunia Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 od wtorku do góry brzuchem ... tak zakładam ;) ale czy tak czy siak to po wtorku mam odbój ;) a dziś jadę na słoneczko i na grilla pobyczyć się, bo mi mózgownica eksploduje :D:D:D Quote
mmd Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Co Ty wiesz o eksplodowaniu :diabloti: mi chyba przeszło z grubsza, ale 27 godzin spałam. Tolek - trochę marketingu mu dołożyłam :) http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-labkowaty-Tolek-Wspanialy-W0QQAdIdZ213790418 wyróżnienie i galeria (która może ruszyć z opóźnieniem jak poprzednio) Quote
Recommended Posts