mmd Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dokldnie:evil_lol: juz ładuje;) dzieki wielkie:loveu::loveu: przypomnę wieczorkiem Lu, wczorajsza rozmowa z Tobą była jak promień słońca jesteś niesamowicie pozytywnym ludziem, nie wiem co w sobie masz, ale na chwilę zrobiło mi się lepiej kciuków potrzebuje o 17.30 - egzamin.... Quote
Lu_Gosiak Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Ra_dunia napisał(a):..... Ale teraz przynajmniej widać moje kudłate "maleństwo" w pełnej okazałości :evil_lol: Tak, on jest dłuższy niż wyższy, i stanowczo łatwiej go przeskoczyć niż obejść :evil_lol: to moj z koleji jest szerszy niz dluzszy podobno:evil_lol::evil_lol: Wunia napisał(a):...... Lu zadanie dzisiejsze wykonane ;) Wuniu ogromne dzieki:loveu::l:loveu::loveu: mmd napisał(a):........ kciuków potrzebuje o 17.30 - egzamin.... ciesze sie, a mi tez bylo bardzo milo:) mmd bede trzymac nie tylko u rak ale nawet u nog;):evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Oj, tak, można. Przepraszam, nie napisałam. Oficjalnie tym samym skończyłam studia, jeszcze tylko obrona. Teraz czeka mnie dwa dni intensywnej pracy przy ostatnich poprawkach tego "dzieła", co spocznie w archiwum za jakiś czas i porośnie kurzem, i nikt nie wspomni nawet, ile się musiałam namęczyć;). Quote
Lu_Gosiak Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 mmd napisał(a):Oj, tak, można. Przepraszam, nie napisałam. Oficjalnie tym samym skończyłam studia, jeszcze tylko obrona. Teraz czeka mnie dwa dni intensywnej pracy przy ostatnich poprawkach tego "dzieła", co spocznie w archiwum za jakiś czas i porośnie kurzem, i nikt nie wspomni nawet, ile się musiałam namęczyć;). GRATULACJE!!!:multi::multi: MMD nameczysz sie, ale za to jaka potem satysfakcja:):) Radunia allegro wyróżniła i jest to prezent dla Tolka tak jak i ostatnie gumetree mmd - DZIEKI Wam dziewczyny:loveu::loveu: mysle, nad tekstem do nowego gumetree, moze cos do nocy wymysle:roll: aha Wuniu megii prosila od poczatku, zeby Jej na pw przypominac o deklaracji;) /w sumie sama to moge robic jak chcesz/ i jeszcze raz dzieki, za dzisiejsza sprawna akcje z oplaceniem ogloszenia:lol::lol: Quote
mmd Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Myśl Gosiaku Ja idę paść do betów. Jutro tego Tolka trzeba wystawić. Quote
Lu_Gosiak Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 mmd napisał(a):Myśl Gosiaku Ja idę paść do betów. Jutro tego Tolka trzeba wystawić. ufff....to mam czas do rana:evil_lol::evil_lol: lece teraz z psem, i licze, ze świeże powietrze mnie orzezwi i natchnie;):p Quote
Lu_Gosiak Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 średnio mnie natchnęło, miało być krotko, treściwie i na temat wszelkie uwagi mile widziane: TOLEK Tolek to ok. 6 letni psiak, który większość życia spędzi w schroniskowej klatce. Obecnie przebywa w hoteliku dla psów, gdzie w końcu może w pełni cieszyć sie życiem. Radosny, bardzo przyjacielski i niesamowicie spragniony kontaktu z człowiekiem - tak, jakby można było nadrobić te wszystkie stracone w schronisku lata. Tolek pod okiem profesjonalistów przechodzi podstawową socjalizację z bardzo pozytywnymi skutkami. Jest zdrowy, wykastrowany, odrobaczony, zaczipowany, zaszczepiony i czeka na swojego człowieka, który pokocha tego niezwykłego psa już na zawsze. Kontakt w sprawie adopcji: [email protected]. tel.793-147-805 i może te fotki: http://i814.photobucket.com/albums/z...h/IMG_5360.jpg http://i814.photobucket.com/albums/z...h/IMG_5362.jpg http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2533.jpg http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2548.jpg zeby pokazac, ze w domu tez Tolek bywa i umie sie zachowac co?? Quote
Ra_dunia Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 mnie się podoba :) tylko zjadłaś z "skutkami" jest samo "z bardzo pozytywnymi" :) Mmd - gratuluję :) Quote
Wunia Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Czołem wszystkim ;) Gosiaku ja wyślę to PW, o którym pisałaś wcześniej ... trochę miałam zastój mózgowy ;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Ra_duniu juz poprawilam - dzieki:lol: Wuniu po ostatniej burzy mozgow na egzaminie - zastoj wskazany, zeby sie wyrownalo;):evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Fantastyczny-Tolek-W0QQAdIdZ211811866 A tu prezent ode mnie - galeria na stronie głównej. http://wroclaw.gumtree.pl/ "Wykorzystałam" (za zgodą) Gosię - to taki chwyt marketingowy, może, może załapie... Tytuł można jeszcze dopracować... Quote
polubek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ra_dunia napisał(a):matko - Polubek się objawił! no co jakieś ale? polubek to była tu na początku a kto majstrował banerki dla tolka co? polubek na razie tak przez jakiś miesiąc będzie rzadko sesja i poprawki zaległe i bieżąca bleeeeee już mam dosyć tej budy Quote
mmd Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Nic lepiej nie mów... mam obronę za tydzień. Wiem to od kilku godzin. Zajebiście - w takim tempie to zajdę w ciążę i urodzę za miesiąc... A gumtree mnie wkurza, wzięli kasę za galerię (55 zyla) i Tolek tam był chwilę, opierdzieliłam ich, znów był chwilę. Co z takimi dziadami zrobić? Quote
Ra_dunia Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 za eggsy i na drzewo ;) - odnośnie dziadów z gumtree. U Tolka to ja nawet osobiście żem była ;) Polubek myśli, że dzięki komu zdjęcia do owych banerków miała, hę? :D A tak serio - to serce me rośnie widząc objawionego Polubka u Tolka, zwłaszcza, że Polubek rzadko się ostatnio objawia ;) Nawet ( o zgroza ) w pralce go nie było! (wiem, bom pranie dzisiaj robiła i dokładnie przed owym pralkę sprawdzała, coby Polubkowi odwirowania zaoszczędzić ;) ). Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 mmd napisał(a):http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Fantastyczny-Tolek-W0QQAdIdZ211811866 A tu prezent ode mnie - galeria na stronie głównej. http://wroclaw.gumtree.pl/ "Wykorzystałam" (za zgodą) Gosię - to taki chwyt marketingowy, może, może załapie... Tytuł można jeszcze dopracować... bardzo, bardzo jestem wdzięczna za ten prezent - nie bede pisac dziekuje;):evil_lol: SUPER prezent:loveu::Rose::Rose::calus: tak mozna mnie wykorzystywac zawsze:p:jumpie: Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Ra_dunia napisał(a):..... A tak serio - to serce me rośnie widząc objawionego Polubka u Tolka, zwłaszcza, że Polubek rzadko się ostatnio objawia ;) Nawet ( o zgroza ) w pralce go nie było! (wiem, bom pranie dzisiaj robiła i dokładnie przed owym pralkę sprawdzała, coby Polubkowi odwirowania zaoszczędzić ;) ). ja to samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nawet lodówka pusta:evil_lol: Quote
mmd Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Gosia, macie z Toleczkiem 93 wejścia:) Ciekawe, które z Was więcej. Zrobimy tak na inne miasta, będziecie najsłynniejsza parą gumtree. Ze względu na Polubka kupiłam pralkę znacznie większą, ale oprócz róznych szmatek niczego polubkowatego też nie widzę. Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 mmd napisał(a):Gosia, macie z Toleczkiem 93 wejścia:) Ciekawe, które z Was więcej. Zrobimy tak na inne miasta, będziecie najsłynniejsza parą gumtree. Ze względu na Polubka kupiłam pralkę znacznie większą, ale oprócz róznych szmatek niczego polubkowatego też nie widzę. wow to chyba rekord za jeden dzien:) EKSTRA!! mmd Ty to masz super pomysły....jakbym nie miala meza to moze udaloby mi sie za jednym razem i siebie gdzies wyadoptowac:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
mmd Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 A teraz już 116 Oby jeszcze coś z tego wyszło, poza podziwianiem Gosinej urody... Quote
Wunia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: Ciociu mmd wylicz wyróżnienia Tolka za gumtree wyślę Ci pieniążek ;) Quote
mmd Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ra_dunia napisał(a):za eggsy i na drzewo ;) - odnośnie dziadów z gumtree. Po drugim opierdzieleniu i przypomnieniu, ze kasa na drzewie nie rośnie Tolek zawitał w galerii na stałe. Już nie znika. Możliwe też, że tu zaglądają i się wystraszyli łapania za eggsy przez Ra. Coś podziałało. Wuniu - poprzedni tydzień i ten bieżący to 20 x 2. Galeria w prezencie. Quote
Wunia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 mmd napisał(a):Po drugim opierdzieleniu i przypomnieniu, ze kasa na drzewie nie rośnie Tolek zawitał w galerii na stałe. Już nie znika. Możliwe też, że tu zaglądają i się wystraszyli łapania za eggsy przez Ra. Coś podziałało. Wuniu - poprzedni tydzień i ten bieżący to 20 x 2. Galeria w prezencie. :diabloti::diabloti: dobrze, niech się boją :mad::mad: Pieniążki do Ciebie lecą ;) Quote
Recommended Posts