Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dokldnie:evil_lol: juz ładuje;)
dzieki wielkie:loveu::loveu: przypomnę wieczorkiem

Lu, wczorajsza rozmowa z Tobą była jak promień słońca
jesteś niesamowicie pozytywnym ludziem, nie wiem co w sobie masz, ale na chwilę zrobiło mi się lepiej

kciuków potrzebuje o 17.30 - egzamin....

Posted

Ra_dunia napisał(a):
.....
Ale teraz przynajmniej widać moje kudłate "maleństwo" w pełnej okazałości :evil_lol: Tak, on jest dłuższy niż wyższy, i stanowczo łatwiej go przeskoczyć niż obejść :evil_lol:

to moj z koleji jest szerszy niz dluzszy podobno:evil_lol::evil_lol:
Wunia napisał(a):
......
Lu zadanie dzisiejsze wykonane ;)

Wuniu ogromne dzieki:loveu::l:loveu::loveu:
mmd napisał(a):
........
kciuków potrzebuje o 17.30 - egzamin....

ciesze sie, a mi tez bylo bardzo milo:)
mmd bede trzymac nie tylko u rak ale nawet u nog;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Oj, tak, można. Przepraszam, nie napisałam.
Oficjalnie tym samym skończyłam studia, jeszcze tylko obrona.
Teraz czeka mnie dwa dni intensywnej pracy przy ostatnich poprawkach tego "dzieła", co spocznie w archiwum za jakiś czas i porośnie kurzem, i nikt nie wspomni nawet, ile się musiałam namęczyć;).

Posted

mmd napisał(a):
Oj, tak, można. Przepraszam, nie napisałam.
Oficjalnie tym samym skończyłam studia, jeszcze tylko obrona.
Teraz czeka mnie dwa dni intensywnej pracy przy ostatnich poprawkach tego "dzieła", co spocznie w archiwum za jakiś czas i porośnie kurzem, i nikt nie wspomni nawet, ile się musiałam namęczyć;).

GRATULACJE!!!:multi::multi:
MMD nameczysz sie, ale za to jaka potem satysfakcja:):)

Radunia allegro wyróżniła i jest to prezent dla Tolka tak jak i ostatnie gumetree mmd - DZIEKI Wam dziewczyny:loveu::loveu:

mysle, nad tekstem do nowego gumetree, moze cos do nocy wymysle:roll:

aha Wuniu megii prosila od poczatku, zeby Jej na pw przypominac o deklaracji;) /w sumie sama to moge robic jak chcesz/ i jeszcze raz dzieki, za dzisiejsza sprawna akcje z oplaceniem ogloszenia:lol::lol:

Posted

mmd napisał(a):
Myśl Gosiaku
Ja idę paść do betów. Jutro tego Tolka trzeba wystawić.

ufff....to mam czas do rana:evil_lol::evil_lol:
lece teraz z psem, i licze, ze świeże powietrze mnie orzezwi i natchnie;):p

Posted

średnio mnie natchnęło, miało być krotko, treściwie i na temat wszelkie uwagi mile widziane:

TOLEK
Tolek to ok. 6 letni psiak, który większość życia spędzi w schroniskowej klatce. Obecnie przebywa w hoteliku dla psów, gdzie w końcu może w pełni cieszyć sie życiem. Radosny, bardzo przyjacielski i niesamowicie spragniony kontaktu z człowiekiem - tak, jakby można było nadrobić te wszystkie stracone w schronisku lata. Tolek pod okiem profesjonalistów przechodzi podstawową socjalizację z bardzo pozytywnymi skutkami. Jest zdrowy, wykastrowany, odrobaczony, zaczipowany, zaszczepiony i czeka na swojego człowieka, który pokocha tego niezwykłego psa już na zawsze. Kontakt w sprawie adopcji: [email protected]. tel.793-147-805
i może te fotki:
http://i814.photobucket.com/albums/z...h/IMG_5360.jpg
http://i814.photobucket.com/albums/z...h/IMG_5362.jpg
http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2533.jpg
http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2548.jpg

zeby pokazac, ze w domu tez Tolek bywa i umie sie zachowac co??

Posted

Ra_dunia napisał(a):
matko - Polubek się objawił!

no co jakieś ale?
polubek to była tu na początku a kto majstrował banerki dla tolka co?

polubek na razie tak przez jakiś miesiąc będzie rzadko sesja i poprawki zaległe i bieżąca bleeeeee już mam dosyć tej budy

Posted

Nic lepiej nie mów... mam obronę za tydzień. Wiem to od kilku godzin. Zajebiście - w takim tempie to zajdę w ciążę i urodzę za miesiąc...

A gumtree mnie wkurza, wzięli kasę za galerię (55 zyla) i Tolek tam był chwilę, opierdzieliłam ich, znów był chwilę. Co z takimi dziadami zrobić?

Posted

za eggsy i na drzewo ;) - odnośnie dziadów z gumtree.
U Tolka to ja nawet osobiście żem była ;) Polubek myśli, że dzięki komu zdjęcia do owych banerków miała, hę? :D

A tak serio - to serce me rośnie widząc objawionego Polubka u Tolka, zwłaszcza, że Polubek rzadko się ostatnio objawia ;)
Nawet ( o zgroza ) w pralce go nie było! (wiem, bom pranie dzisiaj robiła i dokładnie przed owym pralkę sprawdzała, coby Polubkowi odwirowania zaoszczędzić ;) ).

Posted

mmd napisał(a):
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Fantastyczny-Tolek-W0QQAdIdZ211811866

A tu prezent ode mnie - galeria na stronie głównej. http://wroclaw.gumtree.pl/ "Wykorzystałam" (za zgodą) Gosię - to taki chwyt marketingowy, może, może załapie...

Tytuł można jeszcze dopracować...

bardzo, bardzo jestem wdzięczna za ten prezent - nie bede pisac dziekuje;):evil_lol: SUPER prezent:loveu::Rose::Rose::calus:
tak mozna mnie wykorzystywac zawsze:p:jumpie:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
.....
A tak serio - to serce me rośnie widząc objawionego Polubka u Tolka, zwłaszcza, że Polubek rzadko się ostatnio objawia ;)
Nawet ( o zgroza ) w pralce go nie było! (wiem, bom pranie dzisiaj robiła i dokładnie przed owym pralkę sprawdzała, coby Polubkowi odwirowania zaoszczędzić ;) ).

ja to samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i nawet lodówka pusta:evil_lol:

Posted

Gosia, macie z Toleczkiem 93 wejścia:) Ciekawe, które z Was więcej.
Zrobimy tak na inne miasta, będziecie najsłynniejsza parą gumtree.

Ze względu na Polubka kupiłam pralkę znacznie większą, ale oprócz róznych szmatek niczego polubkowatego też nie widzę.

Posted

mmd napisał(a):
Gosia, macie z Toleczkiem 93 wejścia:) Ciekawe, które z Was więcej.
Zrobimy tak na inne miasta, będziecie najsłynniejsza parą gumtree.

Ze względu na Polubka kupiłam pralkę znacznie większą, ale oprócz róznych szmatek niczego polubkowatego też nie widzę.

wow to chyba rekord za jeden dzien:) EKSTRA!! mmd Ty to masz super pomysły....jakbym nie miala meza to moze udaloby mi sie za jednym razem i siebie gdzies wyadoptowac:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
za eggsy i na drzewo ;) - odnośnie dziadów z gumtree.

Po drugim opierdzieleniu i przypomnieniu, ze kasa na drzewie nie rośnie Tolek zawitał w galerii na stałe. Już nie znika. Możliwe też, że tu zaglądają i się wystraszyli łapania za eggsy przez Ra. Coś podziałało.

Wuniu - poprzedni tydzień i ten bieżący to 20 x 2. Galeria w prezencie.

Posted

mmd napisał(a):
Po drugim opierdzieleniu i przypomnieniu, ze kasa na drzewie nie rośnie Tolek zawitał w galerii na stałe. Już nie znika. Możliwe też, że tu zaglądają i się wystraszyli łapania za eggsy przez Ra. Coś podziałało.
Wuniu - poprzedni tydzień i ten bieżący to 20 x 2. Galeria w prezencie.

:diabloti::diabloti: dobrze, niech się boją :mad::mad:
Pieniążki do Ciebie lecą ;)