Lu_Gosiak Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 ja śledze po cichu watek Lorka od poczatku praktycznie....bo to z koleji moj typ - wielki, przytulasny mis:)...a Twoja Pralinke widzilam wlasnie wczoraj na zdjeciach!! niemozliwa jest:) Quote
Wunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Łojć, ależ długo spałam ... dzisiaj by mi się budzenie przydało ;);) Buziaki wszystkim ;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Wunia napisał(a):Łojć, ależ długo spałam ... dzisiaj by mi się budzenie przydało ;);) Buziaki wszystkim ;) hahaah wlasnie sie dziwiwlam, ze Cie jeszcze nie ma..bo zawsze tak raniutko przybiegasz sie przywitac - pewnie nauka Cie wykonczyla co??:) Quote
wiosna Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Spanie do dziesiątej? Jak to jest? Bo ja sobie nawet wyobrazić już nie potrafię.. Czy Nadia Tolkiem rządzi..? Chyba trochę już tak, zabiera mu jego ukochane najwyższe miejsce na budzie i sama tam się wyleguje, Toluś musi leżeć niżej. Ale co ma zrobić? Kobiety mają lepiej, nie wypada przecież tak po prostu wygonić ;) Mam jednak wrażenie, że Nadia nie jest z Tolkiem szczęśliwa. Poleciała na jego super wygląd, że takie ciacho przystojniak, misiek i najlepszy towar na całym wybiegu, a teraz co..? Przez kraty przytula się do Snapiego, na Chojraku zawiesza przeciągłe spojrzenia.. (Ona to ma wybór.. mamy dwie suczki na dwadzieścia psów, z czego jedna mieszka ze swym bratem a innym to tylko przelotnie po pysku mogłaby strzelić, Zofia Paskudna ;) Nadia jest więc rozchwytywana. Quote
Wunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 no ... padłam wczoraj, mózg nie wytrzymał ;) jeszcze ten upał ... a dziś rano wyprawiłam swoich panów i tylko zakręciłam się i poduszki szukałam i tyle mnie było raniutko ;) Quote
Wunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 wiosna napisał(a):Spanie do dziesiątej? do 10:30:oops::oops::oops::oops: Quote
Ra_dunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 hmmm... czyli Nadia woli innych... no ładnie. Ale to pewnie dlatego, że Tolek taki dystyngowany i szczeniackie gonitwy i zabawy mu nie w głowie (w przeciwieństwie do Nadii). Wuniu :crazyeye: to całe 5 godzin dłużej ode mnie :evil_lol: Quote
Wunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Ra_dunia']Wuniu :crazyeye: to całe 5 godzin dłużej ode mnie :evil_lol: no, a biorąc pod uwagę, że padłam w okolicach 22 więc zaliczyłam 12 godzin z okładem ... ale ja tak mam ... odsypiam stresy ... :( Quote
Ra_dunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Czasami tak trzeba! a sen to zdrowie ;) więc na pewno się przyda. Quote
Lu_Gosiak Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Wunia napisał(a):Ra, u Gapcia coś na Ciebie czeka ;) ja juz podejrzalam, moze Ra wszystkiego nie wypije i choc jedna butelczyne mi odstapi:D:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 i biedny krzywy pysio, chociaz i tak lepszy Quote
beataczl Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Az przyjemnie sie na Tolka patrzy, takie szczescie od niego bije....Tak, u Wiosny zdecydowanie lepiej Tolusiowi... Quote
Wunia Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Czołem wszystkim ;) Lu ależ super foty :loveu::loveu::loveu: Quote
oska1983 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Cześć:) Ale Tolek ładnie wyszedł na zdjęciach:) Quote
czerda Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 cudny jest!!! pan żeby nie było też super facet! Quote
beataczl Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 podpiszcie prosze petycje do Europarlamentu: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Quote
Lu_Gosiak Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 czołem:):)\ nowe allegro Tolka z nowymi fotami...narazie nie wyroznione http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1078835409 Quote
Lu_Gosiak Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Wunia']Czołem wszystkim ;) Lu ależ super foty :loveu::loveu::loveu: noo ....tak meczylam biedna Wiosne pytaniami o ten pysk, czy sie poprawil choc troche czy nie..a moze ciut :evil_lol:, ze zrobila cala sesje pyska Tolka:) [quote name='czerda']cudny jest!!! pan żeby nie było też super facet! to TZ Wiosny...napewno sie ucieszy z komplementu:cool3::cool3: [quote name='beataczl']podpiszcie prosze petycje do Europarlamentu: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 podpisana;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 anhata napisał(a):Prosze ucałować Tolka w czółko :) szkoda, ze nie moge osobiscie:) ale Wiosna moze to zrobic:D:D:D Quote
mmd Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Doczołgałam się. Na razie witam i znikam. Spać trzeba. Quote
Recommended Posts