Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ładny Tolek w trawie:) i jakieś niezłe nogi gratis - znów jak gdzieś wstawię to będzie chętny na adopcję właścicielki :diabloti:

Po południu robię bazarek na obornickie psiaki - Doga, Rudusia i Lapsa. Wrzucę później link, może coś kogoś skusi;)

Posted

Hahaha! Obawiam się, że nogi są zajęte i będą chronione :lol:

Ale mam jeszcze bardzo ważną wieść od Gosi, co ją niezdarnie zapomniałam wczoraj przekazać - otóż Gosi narazie tutaj nie będzie, zajrzy pewnie dopiero jutro wieczorem :)

Posted

Wyróżniony od nowa Tolek - pod poprzednim adresem, bo dalej go potrzymam na warszawskiej ziemi. Podmieniłam zdjęcia.

A tu mały offik - bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188568-Nowe-ciuszki-i-nie-tylko-na-Doga-Lapsa-i-Rudusia-do-11.07?p=14978850#post14978850[/url]

Dziś uczestniczyłam po raz pierwszy w adopcji szczurków - bardzo męczące zajęcie, muszę odespać (po raz czwarty dzisiaj :))

Posted

juz jestem...odzyskałam dostęp do sieci:multi:

Ra_dunia napisał(a):
do adopcji Tolka spacer z Lu gratis ;) Lu - zgadzasz się?

jasne....dla Toleczka moge sie zgodzic;)
mmd napisał(a):
Może któreś podmienimy?

Dostałam przed chwilą wiadomość z gumtree - niestety nie chodziło o Tolka, tylko o kawę lub spacer z uroczą opiekunką pieska :evil_lol: Lu, mówiłam, że Ciebie wyadoptujemy :diabloti:

lepiej pozno niz wcale:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: ....oby kolejna wiadomosc byla juz o Tolka;)
dzieki Magda za pilotowanie gumetree:loveu:....domki dla szczurow - niezle :evil_lol: mnie ostatnio poproszono o wizyte przedadopcyjna...dla papugi:crazyeye::evil_lol:
zaraz powstawiam nowe zdjecia Tolka na watek

:evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu:

Posted

mmd napisał(a):
Wreszcie Was przyniosło :)
Zdążyłyśmy z Wunią winko wypić w tzw. międzyczasie.

ja dwa dni w lesie siedzialam i tez winko pilam w ramach relaxu:evil_lol::evil_lol:....ale dogo to jest moj nałóg, bo latalam po lesie z laptopem i zasiegu szukalam...chyba musze isc sie leczyc:roll::evil_lol:

Posted

Wunia napisał(a):
Czołem wszystkim ;)
Wpadam i wypadam ;)
Wakacje mam :D
Post rozliczeniowy uzupełniony, jestem pod telefonem ;)

noo niee:mad::mad: co to za porządki na wakacje sobie pojechala:crazyeye: a jakies podanie o zwolnieni skarbnika to gdzie????

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
noo niee:mad::mad: co to za porządki na wakacje sobie pojechala:crazyeye: a jakies podanie o zwolnieni skarbnika to gdzie????

uprzejmie proszę o udzielenie 14 dniowego urlopu dla skarbnika :modla:

Posted

Wunia napisał(a):
:multi::multi::multi: dostałam urlop od szefowej :multi::multi::multi: (smsowy :cool3: )

wariatka:loveu::evil_lol::evil_lol:....ejjj ale inni nie dostali urlopu - dlaczego tu taka cisza????:mad::mad:

Posted

cisza... bo upał taki, że mi się mózg zlasował, albo pojechał z Wunią na wakacje.

Pilnie potrzebuję nowego mózgu! Muszę wyciskacz łez dla Kolusi napisać, a bez myślenia się nie daje... :(

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Kto taki niedobry??:mad::mad:

mam karę... nie za swoje winy.... to szantaz... juz wiecej na forum nie pisze, bo przemoca w rodzinie zapachnie..:oops:;)