mmd Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ładny Tolek w trawie:) i jakieś niezłe nogi gratis - znów jak gdzieś wstawię to będzie chętny na adopcję właścicielki :diabloti: Po południu robię bazarek na obornickie psiaki - Doga, Rudusia i Lapsa. Wrzucę później link, może coś kogoś skusi;) Quote
beataczl Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 wplacilam deklaracje na lipiec ten niestety nie jest tak bezpieczny jak Tolus... Quote
wiosna Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Hahaha! Obawiam się, że nogi są zajęte i będą chronione :lol: Ale mam jeszcze bardzo ważną wieść od Gosi, co ją niezdarnie zapomniałam wczoraj przekazać - otóż Gosi narazie tutaj nie będzie, zajrzy pewnie dopiero jutro wieczorem :) Quote
mmd Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Wyróżniony od nowa Tolek - pod poprzednim adresem, bo dalej go potrzymam na warszawskiej ziemi. Podmieniłam zdjęcia. A tu mały offik - bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188568-Nowe-ciuszki-i-nie-tylko-na-Doga-Lapsa-i-Rudusia-do-11.07?p=14978850#post14978850[/url] Dziś uczestniczyłam po raz pierwszy w adopcji szczurków - bardzo męczące zajęcie, muszę odespać (po raz czwarty dzisiaj :)) Quote
Lu_Gosiak Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 juz jestem...odzyskałam dostęp do sieci:multi: Ra_dunia napisał(a):do adopcji Tolka spacer z Lu gratis ;) Lu - zgadzasz się? jasne....dla Toleczka moge sie zgodzic;) mmd napisał(a):Może któreś podmienimy? Dostałam przed chwilą wiadomość z gumtree - niestety nie chodziło o Tolka, tylko o kawę lub spacer z uroczą opiekunką pieska :evil_lol: Lu, mówiłam, że Ciebie wyadoptujemy :diabloti: lepiej pozno niz wcale:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: ....oby kolejna wiadomosc byla juz o Tolka;) dzieki Magda za pilotowanie gumetree:loveu:....domki dla szczurow - niezle :evil_lol: mnie ostatnio poproszono o wizyte przedadopcyjna...dla papugi:crazyeye::evil_lol: zaraz powstawiam nowe zdjecia Tolka na watek :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: Quote
viola005 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Malgosiu, dzieki za fajne zdjecie pieknego psa! Zalozylam watek dotyczacy metod rehabilitacji i ukladania psow - Cesar, Victoria i wlasne doswiadczenia. Zainteresowani rozmowa nad problematyka behawioralna znajda nas tu: http://www.dogomania.pl/threads/188602-metody-rehabilitacji-i-ukladania-psow-Cesar-Victoria-i-wlasne-doswiadczenia?p=14983606#post1498360 Pozdrawiam serdecznie, ciotka V. Quote
mmd Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Wreszcie Was przyniosło :) Zdążyłyśmy z Wunią winko wypić w tzw. międzyczasie. Quote
Lu_Gosiak Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 mmd napisał(a):Wreszcie Was przyniosło :) Zdążyłyśmy z Wunią winko wypić w tzw. międzyczasie. ja dwa dni w lesie siedzialam i tez winko pilam w ramach relaxu:evil_lol::evil_lol:....ale dogo to jest moj nałóg, bo latalam po lesie z laptopem i zasiegu szukalam...chyba musze isc sie leczyc:roll::evil_lol: Quote
mmd Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Nie martw się, wszystko w normie:) Dwa miesiące temu latałam tak samo:) Po lesie z laptopem, a co! Quote
Ra_dunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Przystojniak z naszego Tolka! Nic tylko brać i kochać. Napatrzyć się na te zdjęcia nie mogę. Szkoda, że do Was tak daleko, chętnie przytuliłabym to pysio... Quote
Wunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Czołem wszystkim ;) Wpadam i wypadam ;) Wakacje mam :D Post rozliczeniowy uzupełniony, jestem pod telefonem ;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Wunia napisał(a):Czołem wszystkim ;) Wpadam i wypadam ;) Wakacje mam :D Post rozliczeniowy uzupełniony, jestem pod telefonem ;) noo niee:mad::mad: co to za porządki na wakacje sobie pojechala:crazyeye: a jakies podanie o zwolnieni skarbnika to gdzie???? Quote
Wunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):noo niee:mad::mad: co to za porządki na wakacje sobie pojechala:crazyeye: a jakies podanie o zwolnieni skarbnika to gdzie???? uprzejmie proszę o udzielenie 14 dniowego urlopu dla skarbnika :modla: Quote
Wunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 :multi::multi::multi: dostałam urlop od szefowej :multi::multi::multi: (smsowy :cool3: ) Quote
Lu_Gosiak Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Wunia napisał(a)::multi::multi::multi: dostałam urlop od szefowej :multi::multi::multi: (smsowy :cool3: ) wariatka:loveu::evil_lol::evil_lol:....ejjj ale inni nie dostali urlopu - dlaczego tu taka cisza????:mad::mad: Quote
Ra_dunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 cisza... bo upał taki, że mi się mózg zlasował, albo pojechał z Wunią na wakacje. Pilnie potrzebuję nowego mózgu! Muszę wyciskacz łez dla Kolusi napisać, a bez myślenia się nie daje... :( Quote
Lu_Gosiak Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 oo Raduniu ja niestety w tej sprawie bezużyteczna...nawet jakbym Ci mojego mozgu pozyczyła to do pisania tekstow kompletnie by sie nie nadal:evil_lol: Quote
beataczl Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 zagladam do Tolusia, kurcze laptopa mi zwedzili i wpuszczaja 5 minut dziennie 2,3 razy ale obciach.... Quote
Lu_Gosiak Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 beataczl napisał(a):zagladam do Tolusia, kurcze laptopa mi zwedzili i wpuszczaja 5 minut dziennie 2,3 razy ale obciach.... Kto taki niedobry??:mad::mad: Quote
beataczl Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):Kto taki niedobry??:mad::mad: mam karę... nie za swoje winy.... to szantaz... juz wiecej na forum nie pisze, bo przemoca w rodzinie zapachnie..:oops:;) Quote
oska1983 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Odwiedzam Tolka i Ciotki tolkowe. Tolkowy wątek zawsze kojarzy mi się z kawą i chyba sobie zaraz zrobię:) Quote
Recommended Posts