Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

słuchajcie mysle, ze trzeba by zainwestowac w jakies płatne ogloszenia Tolka....allegro + moze cos papierowego...na allegro niewyroznionym co ma teraz jest jedynie 30 wejsc podczas gdy na wyroznionym zawsze bylo ponad 300...ostatnio z dziennika zachodniego byl marny odzew - ale moze warto sprobowac na wydanie piatkowe, gdzie jest 3 razy wiekszy naklad niz w inne dni - ale to koszt 96 czy 98zł co myślicie???.....aha no i jeszcze warto to gumetree wyroznic znowu

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dobrze, ze sie przyczolgalas juz:calus:brakowalo tu Ciebie

Żyję, ale chyba tylko z przyzwyczajenia.
Dzisiaj po południu pies sąsiadki, którego znałam od lat, odszedł za TM. W lecznicy, w której był Lucky. Uśpiony przez wetkę, która opiekowała się Lakusiem.
Już nawet płakać nie mogę:(

Gumtree krakowskie jest wyróżnione. Do jutra. Co robimy dalej?

Posted

mmd napisał(a):
Żyję, ale chyba tylko z przyzwyczajenia.
Dzisiaj po południu pies sąsiadki, którego znałam od lat, odszedł za TM. W lecznicy, w której był Lucky. Uśpiony przez wetkę, która opiekowała się Lakusiem.
Już nawet płakać nie mogę:(

o matko....przykre to wszystko bardzo:(:(...czytalam u Lakusia
ale musisz żyć i sie pozbierac, by pomoc kolejnym psiakom, ktore potrzebuja tej pomocy - tak jak pomoglas Lakusiowi

Posted

mmd napisał(a):
.....
Gumtree krakowskie jest wyróżnione. Do jutra. Co robimy dalej?

niewiem juz sama...Krakow byl, Warszawa, Poznan tez...moze na Łódż Go dac...albo Wrocław
mmd czy Ty masz zaplacone za to wyroznienie ostatnie ??
aha Magda jeszcze prosba..czy moglabys dodac jakies z tych nowych ostatnich zdjec....dwie chyba strony wstecz sa....
to np.
http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_5360.jpg
i to
http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_5362.jpg
a reszta te co byly

Posted

Może Wrocław.
Zdjęć może być max 4, więc trzeba zdecydować które ze starych zostają.
I może zmienić tekst, na ten Ra_duni. Może to mu przyniesie szczęście?
Jutro skończy się wyróżnienie, więc myśl intensywnie.

A co do pomagania... na razie mam dużo złych, destrukcyjnych myśli.
Pomogłam Lakusiowi i co? I go nie ma, a ja za to nienawidzę samą siebie.
Rozważam długi urlop od dogo.
Oczywiście deklaracje, Tolkowe ogłoszenia i to, co zaczęłam nadal pociągnę.
Na nowe nie mam siły. Przynajmniej teraz.

Posted

mmd napisał(a):

.......
A co do pomagania... na razie mam dużo złych, destrukcyjnych myśli.
Pomogłam Lakusiowi i co? I go nie ma, a ja za to nienawidzę samą siebie.
........

Magda no cos Ty...LAkus wygral los na loterii, ze trafil na takich ludzi jak Ty i WiosnaA, a to, ze Go nie ma ...cholernie boli, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu i nigdy nie dowiemy sie dlaczego akurat teraz LAkus odszedł i dlaczego akurat On....ALE odszedl kochany w SWOIM domu i mial SWOJA Pania i zaznal przez ten czas taki ogrom milosci, jaki nie dostal przez cale swoje zycie i byl szczesliwy a to jest najwazniejsze

Posted

dobra poki co wyslalam Tolka do Dziennika Zachodniego jednak nie na calosc za 96zl tylko na wydanie wtorkowe za 30zł oraz wydanie piatkowe pakiet katowicki-powiaty: Chorzów, Jaworzno, Katowice, Mysłowice, Siemianowice Śl. - koszt 30,50zł oraz pakiet: Jastrzębie Zdrój, Racibórz, Rybnik, Wodzisław Śl., Żory - 13,42zł
SUMA: 78,42zl

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dobra poki co wyslalam Tolka do Dziennika Zachodniego jednak nie na calosc za 96zl tylko na wydanie wtorkowe za 30zł oraz wydanie piatkowe pakiet katowicki-powiaty: Chorzów, Jaworzno, Katowice, Mysłowice, Siemianowice Śl. - koszt 30,50zł oraz pakiet: Jastrzębie Zdrój, Racibórz, Rybnik, Wodzisław Śl., Żory - 13,42zł
SUMA: 78,42zl

oby przyniosly Tolusiowi dobry domek!...:smile:

Posted

Gosiaczku - następne allegro mogę zrobić na swoim szablonie i wyróżnić. Podmienię tekst na ten radosny i zobaczymy co będzie dalej...
Daj znać, jak się skończy to obecne.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Gosiaczku - następne allegro mogę zrobić na swoim szablonie i wyróżnić. Podmienię tekst na ten radosny i zobaczymy co będzie dalej...
Daj znać, jak się skończy to obecne.

Raduniu dziekuje bardzo:loveu::loveu:...mozesz juz zrobic bo tamto wychodzi chyba jutro a i tak jest niewyrozione..
dzwonila Pani z Dziennika wlasnie, ze ceny ulegly zmienie, wiec wzielam narazie na jutro za 39zł i na piatek pakiet Rybnik, Żory...za ok.16zl

Posted

mialam kolejny telefon, ze zmienil sie rowniez termin wysylania zdjec do gazety, wiec jutro odpada....czekam na ostateczna wycene i Wuniu bede miala do Ciebie potem prosbe o przelew jak juz beda konkrety:)

Posted

mmd napisał(a):
Komuś padła komórka :)
Lu - przypominam że jutro trzeba mi przypomniec o gumtree ;)

dokldnie:evil_lol: juz ładuje;)
dzieki wielkie:loveu::loveu: przypomnę wieczorkiem

Posted

Raduniu super :loveu::loveu::loveu:na tym szablonie rzeczywiscie ten radosny tekst super wyglada:multi::multi::multi:

Raduniu zmienilas image:evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajna fotka;)

Posted

taaa... image mi się zmienił jak zsynchronizowałam dogo z facebookiem :crazyeye:
Ale teraz przynajmniej widać moje kudłate "maleństwo" w pełnej okazałości :evil_lol: Tak, on jest dłuższy niż wyższy, i stanowczo łatwiej go przeskoczyć niż obejść :evil_lol:

Mam nadzieję, że radosne allegro przyniesie Tolkowi radosny i kochający domek :loveu: