Lu_Gosiak Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 mmd napisał(a):Doczołgałam się. Na razie witam i znikam. Spać trzeba. dobrze, ze sie przyczolgalas juz:calus:brakowalo tu Ciebie Quote
Wunia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Jestem, czołem wszystkim ;) Toluś głowa do góry ;) Quote
Ra_dunia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Przystojniak :D a ten krzywy pysio w niczym nie przeszkadza. Quote
Lu_Gosiak Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 słuchajcie mysle, ze trzeba by zainwestowac w jakies płatne ogloszenia Tolka....allegro + moze cos papierowego...na allegro niewyroznionym co ma teraz jest jedynie 30 wejsc podczas gdy na wyroznionym zawsze bylo ponad 300...ostatnio z dziennika zachodniego byl marny odzew - ale moze warto sprobowac na wydanie piatkowe, gdzie jest 3 razy wiekszy naklad niz w inne dni - ale to koszt 96 czy 98zł co myślicie???.....aha no i jeszcze warto to gumetree wyroznic znowu Quote
Lu_Gosiak Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Wunia napisał(a):Jestem, czołem wszystkim ;) Toluś głowa do góry ;) jak tam egzamin Wuniu ?? Quote
mmd Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dobrze, ze sie przyczolgalas juz:calus:brakowalo tu Ciebie Żyję, ale chyba tylko z przyzwyczajenia. Dzisiaj po południu pies sąsiadki, którego znałam od lat, odszedł za TM. W lecznicy, w której był Lucky. Uśpiony przez wetkę, która opiekowała się Lakusiem. Już nawet płakać nie mogę:( Gumtree krakowskie jest wyróżnione. Do jutra. Co robimy dalej? Quote
Lu_Gosiak Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 mmd napisał(a):Żyję, ale chyba tylko z przyzwyczajenia. Dzisiaj po południu pies sąsiadki, którego znałam od lat, odszedł za TM. W lecznicy, w której był Lucky. Uśpiony przez wetkę, która opiekowała się Lakusiem. Już nawet płakać nie mogę:( o matko....przykre to wszystko bardzo:(:(...czytalam u Lakusia ale musisz żyć i sie pozbierac, by pomoc kolejnym psiakom, ktore potrzebuja tej pomocy - tak jak pomoglas Lakusiowi Quote
Lu_Gosiak Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 mmd napisał(a):..... Gumtree krakowskie jest wyróżnione. Do jutra. Co robimy dalej? niewiem juz sama...Krakow byl, Warszawa, Poznan tez...moze na Łódż Go dac...albo Wrocław mmd czy Ty masz zaplacone za to wyroznienie ostatnie ?? aha Magda jeszcze prosba..czy moglabys dodac jakies z tych nowych ostatnich zdjec....dwie chyba strony wstecz sa.... to np. http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_5360.jpg i to http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_5362.jpg a reszta te co byly Quote
mmd Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Może Wrocław. Zdjęć może być max 4, więc trzeba zdecydować które ze starych zostają. I może zmienić tekst, na ten Ra_duni. Może to mu przyniesie szczęście? Jutro skończy się wyróżnienie, więc myśl intensywnie. A co do pomagania... na razie mam dużo złych, destrukcyjnych myśli. Pomogłam Lakusiowi i co? I go nie ma, a ja za to nienawidzę samą siebie. Rozważam długi urlop od dogo. Oczywiście deklaracje, Tolkowe ogłoszenia i to, co zaczęłam nadal pociągnę. Na nowe nie mam siły. Przynajmniej teraz. Quote
Lu_Gosiak Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 mmd napisał(a): ....... A co do pomagania... na razie mam dużo złych, destrukcyjnych myśli. Pomogłam Lakusiowi i co? I go nie ma, a ja za to nienawidzę samą siebie. ........ Magda no cos Ty...LAkus wygral los na loterii, ze trafil na takich ludzi jak Ty i WiosnaA, a to, ze Go nie ma ...cholernie boli, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu i nigdy nie dowiemy sie dlaczego akurat teraz LAkus odszedł i dlaczego akurat On....ALE odszedl kochany w SWOIM domu i mial SWOJA Pania i zaznal przez ten czas taki ogrom milosci, jaki nie dostal przez cale swoje zycie i byl szczesliwy a to jest najwazniejsze Quote
Lu_Gosiak Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 dobra poki co wyslalam Tolka do Dziennika Zachodniego jednak nie na calosc za 96zl tylko na wydanie wtorkowe za 30zł oraz wydanie piatkowe pakiet katowicki-powiaty: Chorzów, Jaworzno, Katowice, Mysłowice, Siemianowice Śl. - koszt 30,50zł oraz pakiet: Jastrzębie Zdrój, Racibórz, Rybnik, Wodzisław Śl., Żory - 13,42zł SUMA: 78,42zl Quote
beataczl Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dobra poki co wyslalam Tolka do Dziennika Zachodniego jednak nie na calosc za 96zl tylko na wydanie wtorkowe za 30zł oraz wydanie piatkowe pakiet katowicki-powiaty: Chorzów, Jaworzno, Katowice, Mysłowice, Siemianowice Śl. - koszt 30,50zł oraz pakiet: Jastrzębie Zdrój, Racibórz, Rybnik, Wodzisław Śl., Żory - 13,42zł SUMA: 78,42zl oby przyniosly Tolusiowi dobry domek!...:smile: Quote
Ra_dunia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Gosiaczku - następne allegro mogę zrobić na swoim szablonie i wyróżnić. Podmienię tekst na ten radosny i zobaczymy co będzie dalej... Daj znać, jak się skończy to obecne. Quote
Lu_Gosiak Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Ra_dunia napisał(a):Gosiaczku - następne allegro mogę zrobić na swoim szablonie i wyróżnić. Podmienię tekst na ten radosny i zobaczymy co będzie dalej... Daj znać, jak się skończy to obecne. Raduniu dziekuje bardzo:loveu::loveu:...mozesz juz zrobic bo tamto wychodzi chyba jutro a i tak jest niewyrozione.. dzwonila Pani z Dziennika wlasnie, ze ceny ulegly zmienie, wiec wzielam narazie na jutro za 39zł i na piatek pakiet Rybnik, Żory...za ok.16zl Quote
Lu_Gosiak Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 mialam kolejny telefon, ze zmienil sie rowniez termin wysylania zdjec do gazety, wiec jutro odpada....czekam na ostateczna wycene i Wuniu bede miala do Ciebie potem prosbe o przelew jak juz beda konkrety:) Quote
mmd Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Komuś padła komórka :) Lu - przypominam że jutro trzeba mi przypomniec o gumtree ;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 mmd napisał(a):Komuś padła komórka :) Lu - przypominam że jutro trzeba mi przypomniec o gumtree ;) dokldnie:evil_lol: juz ładuje;) dzieki wielkie:loveu::loveu: przypomnę wieczorkiem Quote
Ra_dunia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 a się głupio spytam... na której stronie jest weselszy tekst? szukam i znaleźć nie mogę :( Ok - już znalazłam ;) aukcja Tolka: http://www.allegro.pl/item1082673130_super_tolek_czeka_na_czlowieka.html full wypas oczywiście :) Quote
Lu_Gosiak Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Raduniu super :loveu::loveu::loveu:na tym szablonie rzeczywiscie ten radosny tekst super wyglada:multi::multi::multi: Raduniu zmienilas image:evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajna fotka;) Quote
Ra_dunia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 taaa... image mi się zmienił jak zsynchronizowałam dogo z facebookiem :crazyeye: Ale teraz przynajmniej widać moje kudłate "maleństwo" w pełnej okazałości :evil_lol: Tak, on jest dłuższy niż wyższy, i stanowczo łatwiej go przeskoczyć niż obejść :evil_lol: Mam nadzieję, że radosne allegro przyniesie Tolkowi radosny i kochający domek :loveu: Quote
Wunia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ra, śliczne allegro :loveu::loveu::loveu: Lu zadanie dzisiejsze wykonane ;) Quote
Recommended Posts