Lu_Gosiak Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 oska1983 napisał(a):Odwiedzam Tolka i Ciotki tolkowe. Tolkowy wątek zawsze kojarzy mi się z kawą i chyba sobie zaraz zrobię:) hahah....kawa to byla podawana u Gapcia, ale to towarzystwo podobne, wiec moze dlatego:)...ale jak juz robisz to podrzuc mi tez:D Quote
Lu_Gosiak Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 oska1983 napisał(a):A bardzo proszę:) z pączuszkiem? mniammmmmmm noo z nadzieniem różanym:):) Quote
oska1983 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 :) rozmarzyłam się, a tu wokół wszystkie sklepy zamknięte;( Quote
mmd Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ale macie zachciewajki:) Wunia mi przysłała 75 za poprzedni tydzień, a za ten już nie mieszamy - po prostu nie wysłałam deklaracji. Może tak być? Quote
Szarotka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Wzielam sie za solidne odchudzanie. Zadnych paczkow do kawy ............ Quote
oska1983 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Diety nie mają sensu:) ja zastosowałam ostatnio dietę białkową Dukana, jadłam same białe sery przez cały tydzień i nic a nic nie schudłam:) Quote
Lu_Gosiak Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 mmd napisał(a):Ale macie zachciewajki:) Wunia mi przysłała 75 za poprzedni tydzień, a za ten już nie mieszamy - po prostu nie wysłałam deklaracji. Może tak być? to oska zaczela:) a teraz wielce sie tlumaczy zamknietym sklepem jasne, ze moze byc:) a nawet musi wrzuc tylko link, dam na pierwsza:) Quote
Szarotka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ja zawsze chudne. A teraz jade do Polski i musze zrzucic torche :):) Potem przy moim Tz. nabieram, bo on lubi jesc .......... i stale cos pichci. Moja mama gotowac nie lubi wiec w Polsce bede szczupla :):) Quote
mmd Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Link do ogłoszenia: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-labkowaty-Tolek-Wspanialy-W0QQAdIdZ213790418 jak mam powymieniać zdjęcia na inne to jestem do dyspozycji:) Quote
Lu_Gosiak Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 mmd napisał(a):Link do ogłoszenia: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-labkowaty-Tolek-Wspanialy-W0QQAdIdZ213790418 jak mam powymieniać zdjęcia na inne to jestem do dyspozycji:) wielkie dzieki:) ...jak dla mnie nic nie trzeba wymienic...wyswietlen duzo nawet bardzo:roll: oska1983 napisał(a):Pączków nie mam ale ma ciasteczka imbirowe;) tez pycha...ogolnie to zglodnialam...ide cos zjesc:evil_lol: Quote
oska1983 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 przy okazji zapraszam na bazarek dla pabianickich psiaków http://www.dogomania.pl/threads/188661-bazarek-na-Pabianickie-psiaki-OBRO%C5%BBE-SMYCZE-SZELKI-nowe-koniec-16.07?p=14988970#post14988970 Quote
Szarotka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Skoro tu jestem to tez cos oglosze :):) Super bazarek na Olka i Skubiego, piekna bizuteria. Prosze zostawic moje kolczyki w spokoju ;) http://www.dogomania.pl/threads/188035-Najpi%C4%99kniejsze-wakacyjne-bi%C5%BCu-%C5%9Bwiata-dla-Olusia-i-Skubiego.-Zapraszamy-do-11-lipca-! Quote
wiosna Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ooo!! Kto tu urlopy rozdaje? Ja teeeezżżż!! Radunia, od Poznania do Tolkowa jest 200km, niedaleko, chodź, tu jakieś gadu gadu o kawie i pączkach, to ja zapraszam!! Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Nawet nie wiesz jak chętnie bym skorzystała ;) ale u mnie z czasem wolnym straasznie kiepsko. Weekendy prawie wszystkie w rozjazdach. Ale kiedyś :roll: kto wie :cool3: zrobię nalot żeby sprawdzić w jakich warunkach psy trzymasz :evil_lol: A tak w ogóle to Ciotki co znowu o jedzeniu gadają! Dopiero do pracy przyszłam a już głodna się robię :mad: Quote
wiosna Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Haha, nastepna ;p Juz mi Gosia do piwnicy chce zagladac! Radunia, przyjezdzaj jak znajdziesz chwile. Ja wyjezdzac nie moge, to chociaz gosci pozapraszam ;) Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wiesz... taki jeden vet się Tobie na wątku Rudusia odgraża (zresztą nie tylko Tobie) to może się w jednej celi spotkamy :evil_lol: jak my takie kryminalistki jesteśmy co się jeszcze nad psami znęcają... :diabloti: Quote
mmd Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wiosna napisał(a):Haha, nastepna ;p Juz mi Gosia do piwnicy chce zagladac! To jeszcze nie zajrzała? :evil_lol: uuuuu - jak nic przeoczenie :diabloti: Quote
Szarotka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ra_dunia napisał(a):wiesz... taki jeden vet się Tobie na wątku Rudusia odgraża (zresztą nie tylko Tobie) to może się w jednej celi spotkamy :evil_lol: jak my takie kryminalistki jesteśmy co się jeszcze nad psami znęcają... :diabloti: W razie co, to moge Was odwiedzic bo wlasnie do kraju jade ;);) Quote
Lu_Gosiak Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 mmd napisał(a):To jeszcze nie zajrzała? :evil_lol: uuuuu - jak nic przeoczenie :diabloti: chcialam a jak...ale powiedziala, ze nie wpusci i koniec;):evil_lol::evil_lol: a tu podglądniety Tolek:lol: z dzis Quote
Szarotka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Pierwszy raz jak spojrzalam, to myslalam, ze on w wannie lezy ;);) Quote
mmd Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Co to ma być? ja się pytam - mam pisać w ogłoszeniach, że dom z basenem wymagany? ;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 mmd napisał(a):Co to ma być? ja się pytam - mam pisać w ogłoszeniach, że dom z basenem wymagany? ;) hahaha, niewiem co ta Wiosna mu do kojca wsadziła:D:D: moze rzeczywiscie tam wode ma i chlodzi sobie tyłek:cool3: Quote
Recommended Posts