Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oska1983 napisał(a):
Odwiedzam Tolka i Ciotki tolkowe.
Tolkowy wątek zawsze kojarzy mi się z kawą i chyba sobie zaraz zrobię:)

hahah....kawa to byla podawana u Gapcia, ale to towarzystwo podobne, wiec moze dlatego:)...ale jak juz robisz to podrzuc mi tez:D

Posted

Ale macie zachciewajki:)

Wunia mi przysłała 75 za poprzedni tydzień, a za ten już nie mieszamy - po prostu nie wysłałam deklaracji. Może tak być?

Posted

mmd napisał(a):
Ale macie zachciewajki:)

Wunia mi przysłała 75 za poprzedni tydzień, a za ten już nie mieszamy - po prostu nie wysłałam deklaracji. Może tak być?

to oska zaczela:) a teraz wielce sie tlumaczy zamknietym sklepem

jasne, ze moze byc:) a nawet musi
wrzuc tylko link, dam na pierwsza:)

Posted

Ja zawsze chudne. A teraz jade do Polski i musze zrzucic torche :):)
Potem przy moim Tz. nabieram, bo on lubi jesc .......... i stale cos pichci. Moja mama gotowac nie lubi wiec w Polsce bede szczupla :):)

Posted

mmd napisał(a):
Link do ogłoszenia:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-labkowaty-Tolek-Wspanialy-W0QQAdIdZ213790418
jak mam powymieniać zdjęcia na inne to jestem do dyspozycji:)

wielkie dzieki:) ...jak dla mnie nic nie trzeba wymienic...wyswietlen duzo nawet bardzo:roll:
oska1983 napisał(a):
Pączków nie mam ale ma ciasteczka imbirowe;)

tez pycha...ogolnie to zglodnialam...ide cos zjesc:evil_lol:

Posted

Ooo!! Kto tu urlopy rozdaje? Ja teeeezżżż!!

Radunia, od Poznania do Tolkowa jest 200km, niedaleko, chodź, tu jakieś gadu gadu o kawie i pączkach, to ja zapraszam!!

Posted

Nawet nie wiesz jak chętnie bym skorzystała ;) ale u mnie z czasem wolnym straasznie kiepsko. Weekendy prawie wszystkie w rozjazdach. Ale kiedyś :roll: kto wie :cool3: zrobię nalot żeby sprawdzić w jakich warunkach psy trzymasz :evil_lol:

A tak w ogóle to Ciotki co znowu o jedzeniu gadają! Dopiero do pracy przyszłam a już głodna się robię :mad:

Posted

Haha, nastepna ;p Juz mi Gosia do piwnicy chce zagladac!

Radunia, przyjezdzaj jak znajdziesz chwile. Ja wyjezdzac nie moge, to chociaz gosci pozapraszam ;)

Posted

wiesz... taki jeden vet się Tobie na wątku Rudusia odgraża (zresztą nie tylko Tobie) to może się w jednej celi spotkamy :evil_lol: jak my takie kryminalistki jesteśmy co się jeszcze nad psami znęcają... :diabloti:

Posted

wiosna napisał(a):
Haha, nastepna ;p Juz mi Gosia do piwnicy chce zagladac!

To jeszcze nie zajrzała? :evil_lol: uuuuu - jak nic przeoczenie :diabloti:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
wiesz... taki jeden vet się Tobie na wątku Rudusia odgraża (zresztą nie tylko Tobie) to może się w jednej celi spotkamy :evil_lol: jak my takie kryminalistki jesteśmy co się jeszcze nad psami znęcają... :diabloti:

W razie co, to moge Was odwiedzic bo wlasnie do kraju jade ;);)

Posted

mmd napisał(a):
To jeszcze nie zajrzała? :evil_lol: uuuuu - jak nic przeoczenie :diabloti:

chcialam a jak...ale powiedziala, ze nie wpusci i koniec;):evil_lol::evil_lol:
a tu podglądniety Tolek:lol: z dzis

Posted

mmd napisał(a):
Co to ma być? ja się pytam - mam pisać w ogłoszeniach, że dom z basenem wymagany? ;)

hahaha, niewiem co ta Wiosna mu do kojca wsadziła:D:D:
moze rzeczywiscie tam wode ma i chlodzi sobie tyłek:cool3: