mmd Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Znajdzie się. Sara się doczekała, po tylu miesiącach... każdy pies, jak się nie odpuści to dom znajdzie. A my nie odpuścimy przecież. rzekłam:) Quote
Lu_Gosiak Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 mmd napisał(a):Znajdzie się. Sara się doczekała, po tylu miesiącach... każdy pies, jak się nie odpuści to dom znajdzie. A my nie odpuścimy przecież. rzekłam:) tak jest!!!:klacz::klacz::thumbs::czytaj: nie odpuścimy Quote
Lu_Gosiak Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 oska1983 napisał(a):Cześć Ciotki Tolkowe:) czesc i czołem:) Tolus podobno bardzo fajnie bawi sie z Wiosna, ale pare minut i ma dosc:evil_lol: Quote
wiq Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 za to głaskania i drapania pod brodą nigdy nie ma dość :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 wiq napisał(a):za to głaskania i drapania pod brodą nigdy nie ma dość :evil_lol: dokladnie, to taka wielka kochana przylepa Quote
beataczl Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 myslalam, ze Tolek jest ogromiasty, a dopiero na zdjeciach widze, ze raczej sredniak:) Quote
mmd Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Chciałam tylko odmeldować, że może mnie nie być dwa - trzy dni, bo w kościach mnie łamie, fatalnie się czuję już trzeci dzień i to chyba jakaś zaraza Quote
Lu_Gosiak Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 beataczl napisał(a):myslalam, ze Tolek jest ogromiasty, a dopiero na zdjeciach widze, ze raczej sredniak:) Tolek jest wielkości labradora...ale właśnie duzo osob mysli, ze jest wielki - moze ze wzgledu na jego szeroki łeb:) mmd napisał(a):Chciałam tylko odmeldować, że może mnie nie być dwa - trzy dni, bo w kościach mnie łamie, fatalnie się czuję już trzeci dzień i to chyba jakaś zaraza mmd to wskakuj pod pierzynę, gorąca herbatka z cytrynka i odmelduj sie juz zdrowa:) Quote
Wunia Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Jestem :multi::multi: Wróciłam :multi::multi: Całuski wszystkim przesyłam :loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Wunia napisał(a):Jestem :multi::multi: Wróciłam :multi::multi: Całuski wszystkim przesyłam :loveu::loveu::loveu: nooo w koncu:) :multi::multi: juz myslalam, ze wyjechalas gdzies na zasłużony odpoczynek:):) Quote
Wunia Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):nooo w koncu:) :multi::multi: juz myslalam, ze wyjechalas gdzies na zasłużony odpoczynek:):) zasłużony odpoczynek będzie po 5 lipca :D:D:D Quote
mmd Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 witajcie Ciotki nadal nie należe do swiata zdrowych:( Quote
Lu_Gosiak Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Witam Tolusiowe cioteczki :) witamy:):) Wunia napisał(a):zasłużony odpoczynek będzie po 5 lipca :D:D:D ale Ci dobrze, ja to pojde na zasluzony odpoczynek z dogo jak Tolek bedzie w domu;) mmd napisał(a):witajcie Ciotki nadal nie należe do swiata zdrowych:( to do wyra marsz sie kurowac:mad::mad: Quote
mmd Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):to do wyra marsz sie kurowac:mad::mad: musiałam wyleźć sprawdzić czy świat istnieje:) Quote
Ra_dunia Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 a mi dogo odmawia posłuszeństwa... wrrr... Tolusiu, gdzie ten twój człowiek się ukrywa? Quote
Lu_Gosiak Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Ra_dunia napisał(a):a mi dogo odmawia posłuszeństwa... wrrr... Tolusiu, gdzie ten twój człowiek się ukrywa? to od wczoraj dogo znowu szaleje... Ra_duniu a to allegro Twoje jeszcze jest czy juz sie skonczylo?? Quote
Wunia Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Ra_dunia napisał(a):a mi dogo odmawia posłuszeństwa... wrrr... Tolusiu, gdzie ten twój człowiek się ukrywa? dogo pada ... jakoś mam w wersji tekstowej :D człowiek Tolusia dojrzewa do jedynej i słusznej decyzji ;) Quote
polubek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 mmd napisał(a): nadal nie należe do swiata zdrowych:( ciotka zmiataj do wyra gdzie tu chodzisz i zarazki rozsiewasz co? a potem wszyscy będą chorzy to masz wypić i wyleczyć się i nie pokazuj mi się na dogo chora :nono: Quote
Wunia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 polubek napisał(a):ciotka zmiataj do wyra gdzie tu chodzisz i zarazki rozsiewasz co? a potem wszyscy będą chorzy to masz wypić i wyleczyć się i nie pokazuj mi się na dogo chora :nono: przyganiał kocioł garnkowi ... nie tak dawno Ciotka Polubkowa ledwo żyła, prawie głos straciła :cool3: a na dogo urzędowała i przez telefon też gadała :razz::razz: a dla Cioci mmd trzeba zapodać podręcznik: jak korzystać w upały z klimatyzacji w samochodzie :mad::mad: Czołem wszystkim :loveu::loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):to od wczoraj dogo znowu szaleje... Ra_duniu a to allegro Twoje jeszcze jest czy juz sie skonczylo?? Dzisiaj się kończy - 177 wejść... Może się trafi to jedno właściwe... Gosiaczku - wystaw proszę następne, bo ja od jutra aż do poniedziałku znowu w rozjazdach... Quote
Wunia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ra_dunia napisał(a):bo ja od jutra aż do poniedziałku znowu w rozjazdach... trevlig resa ;) Quote
Recommended Posts