Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
Kończy się dzisiaj. Pamiętam i pilnuję:)

pytam tylko bo Tolka szukalam i znalazlam dopiero na trzeciej stronie.....to może poczekajmy do niedzieli wieczór ze wznowieniem co??:):)

Posted

On był dodany 21 maja, a wyróżniony 22 chyba. Szybko spadł i gumtree dopiero rano mi pewnie przyśle powiadomienie.
W niedzielę mnie już nie będzie. A nie lepiej go na weekend wyróżnić, ludzie mają czas na grzebanie w necie?

Posted

Ok, przerzucę na W-wę.
Nie, nie wczasy, moja "zmiana" u taty, ale mi tam dobrze jest, las, cisza i ptaszki, no i kawał psicy do mamlania. Tylko netu nie będę miała. W czwartek wracam.

Posted

ale telefon bierzesz?....oczywiście jakby co będę słac tylko dobre wiesci:):)
juz zaczynam powoli wizualizować domek dla Tolka;)

a tymczasem uciekam spac...:bye::bye::bye:

Posted

mmd napisał(a):
Nie załamiesz się.
.

noo dosłownie to na pewno nie aczkolwiek, szkoda mi tego psa jak cholera, ale z drugiej strony wiem, ze właściciele włozyli mnostwo czasu, tylko najzwyczajniej w swiecie sobie z Nim nie radza...wiec trzeba psa w miare ułozyc i szukac odpowiedniego domu

Posted

anhata napisał(a):
trzymam kciuki :)

dzieki wielkie....jutro Tolek przyjezdza z Wiosna na dni naszego miasta i bedzie przedstawiany szerokiej publicznosci...:)
kciuki wiec jak najbardziej wskazane

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dzieki wielkie....jutro Tolek przyjezdza z Wiosna na dni naszego miasta i bedzie przedstawiany szerokiej publicznosci...:)
kciuki wiec jak najbardziej wskazane

No to trzymamy kciuki za Tolka:)

Posted

noo i szukamy dalej domku...Tolek byl.... zaprezentowal sie wspaniale, ale niestety padalo i generalnie bylo jakos malo ludzi:(..ale co sie naprzytulalam to moje:D:D...strasznie kochany z Niego pies, do dzieci luzik...porobilam mase zdjec Wiosny aparatem, ale kurcze niewiem kiedy beda, bo Wiosnie piorun trafil kompa,zanim wyjechali do Nas...mam nadzieje, ze Go uruchomia jakos