Lu_Gosiak Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 katarzyna005 napisał(a):Cioteczki mam taką propozycję. Zapłacę Tolkowi za pierwszy miesiąc za hotelik, żeby to majestatyczne psisko nie siedziało już w tej klatce. W w tym czasie zbierajcie dalej na jego utrzymanie. Napiszcie czy pasuje wam moja skromna propozycja.. SKROMNA??? mało nie padłam z wrażenia...aaz poleciałam sobie wino otworzyc:D:D: OGROMNIE DZIEKUJEMY w imieniu swoim i TOLKA:) Wunia napisał(a):Jeżeli Lu_Gosiak wyrazi zgodę to przejmę finanse Tolka na siebie i podamy konto na PW Wuniu jaka zgode??? JA Ci do nóg padam z wdzieczności Szarotka napisał(a):Czyli trzeba dalej zbierac. no trzeba....na pierwszy miesiac jest..na transport jest BRAKUJE 240zł miesiecznych deklaracji Quote
Lu_Gosiak Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Bjutko dziekuje bardzo za super podsumowanie....zaraz zaktualizuje pierwszy post:):) Quote
mmd Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):SKROMNA??? mało nie padłam z wrażenia...aaz poleciałam sobie wino otworzyc:D:D: OGROMNIE DZIEKUJEMY w imieniu swoim i TOLKA:) Coś mi się widzi, że to nie będzie grzeczny wątek... Znowu aha - i chociaż tu poproszę bez fasoli;) Quote
lilk_a Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]zapraszam na bazarek dla Tolka i Maxa razem ..... porozsyłajcie go gdzie się da [/FONT] Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 mmd napisał(a):Coś mi się widzi, że to nie będzie grzeczny wątek... Znowu aha - i chociaż tu poproszę bez fasoli;) Ty tu lepiej ciociu droga przestań wieszczyć :D:D:D Tu działać trzeba :D:D:D:D Nawet fasolą :D:D:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='lilk_a'][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Navy]zapraszam na bazarek dla Tolka i Maxa razem ..... porozsyłajcie go gdzie się da dziekujemy....obrazy przepiekne jak zawsze...niestety ja juz mam ściany zagospodarowane:( Quote
Lu_Gosiak Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 dziewczyny rozmawiałam z p.Wioletta z naszej klasy, która los Tolka tez bardzo poruszył iiiiiiii.....przeleje Wuniu na Twoje konto za trzy miesiące na Tolka czyli 300zł....uwzględniając, ze pierwszy miesiac zapłaci Katarzyna, drugi bedzie p.Wioleta + na karme z deklaracji....to moze zaryzykujemy i przyspieszymy wyciagniecie Tolka co??? Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dziekujemy....obrazy przepiekne jak zawsze...niestety ja juz mam ściany zagospodarowane:( a mnie jeszcze kawałek został :D:D:D:D Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dziewczyny rozmawiałam z p.Wioletta z naszej klasy, która los Tolka tez bardzo poruszył iiiiiiii.....przeleje Wuniu na Twoje konto za trzy miesiące na Tolka czyli 300zł....uwzględniając, ze pierwszy miesiac zapłaci Katarzyna, drugi bedzie p.Wioleta + na karme z deklaracji....to moze zaryzykujemy i przyspieszymy wyciagniecie Tolka co??? Dobry pomysł, dziury ewentualne będziemy najwyżej bazarami zapychać ... Quote
mmd Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ładny pies, może chałupę znajdzie w te dwa miesiące. Dwa miesiące chodzenia na żebry mamy do przodu, jakby nie znalazł. Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 no, tylko on pod dobrą i silną rękę musi iść ... to królewski pies ... samo serce to za mało ... Quote
mmd Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wunia napisał(a):no, tylko on pod dobrą i silną rękę musi iść ... to królewski pies ... samo serce to za mało ... Ja go nie adoptuję, bo Kelbi by go zjadł Quote
furciaczek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wunia...wiesz on to do Ciebie by pasowal:diabloti::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Wunia napisał(a):Dobry pomysł, dziury ewentualne będziemy najwyżej bazarami zapychać ... no to super...ja narwaniec;:roll: na pierwszega psa na dogo wycignietego ze schronu nie mialam ani jednej deklaracji:evil_lol::evil_lol: ale tu chciałam wasza opinie usłyszeć, bo sama nie dam rady, aczkolwiek tez mam przeczucie, ze Tolek piekny psiak dom znajdzie szybko SUPER...czyli żebrać bedziemy dalej, ale ja w takim razie jutro moge dogrywac transport??:) Quote
Lu_Gosiak Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 furciaczek napisał(a):Wunia...wiesz on to do Ciebie by pasowal:diabloti::evil_lol: oooo Wuniu co Ty na to??? czy to prawda????:):) Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Też tak uważam ... no, ale cóż :(:( Jeszcze po Warsie płakam sobie :(:( Quote
mmd Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dziekujemy....obrazy przepiekne jak zawsze...niestety ja juz mam ściany zagospodarowane:( Ale miejsce na banerki niezagospodarowane:diabloti: ja tylko tak sobie:siara: Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dogrywaj transport, będziemy improwizować i już :) Quote
mmd Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wunia napisał(a):A może sąsiadka ? :D:D:D:D Sąsiadka by go nie zjadła;) Jestem za tym, żeby dogadywać transport i niech chłopak ma nowe życie już na wiosnę. Komuś pójdzie pies do DS, zluzuje się kasa, nowi dogomaniacy się pokazują, jeszcze nie obłożeni deklaracjami. Do nich trzeba się dobrać:diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 mmd napisał(a):Ale miejsce na banerki niezagospodarowane:diabloti: ja tylko tak sobie:siara: eee bo mi sie jakos zgubil jeden:crazyeye::crazyeye: jeszcze mojego Maksa mialam i wsiakł Quote
furciaczek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cholera...kawa mi sie skonczyla, musze leciec do tesco...szczescie ze 24/7 otwarte...worce to zajze i zobacze co zescie wymyslily:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 furciaczek napisał(a):Cholera...kawa mi sie skonczyla, musze leciec do tesco...szczescie ze 24/7 otwarte...worce to zajze i zobacze co zescie wymyslily:evil_lol: po co do tesco lecisz...przeciez Wunia kawe podaje:) Quote
Recommended Posts