Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Cioteczki mam taką propozycję. Zapłacę Tolkowi za pierwszy miesiąc za hotelik, żeby to majestatyczne psisko nie siedziało już w tej klatce. W w tym czasie zbierajcie dalej na jego utrzymanie. Napiszcie czy pasuje wam moja skromna propozycja..

SKROMNA??? mało nie padłam z wrażenia...aaz poleciałam sobie wino otworzyc:D:D: OGROMNIE DZIEKUJEMY w imieniu swoim i TOLKA:)

Wunia napisał(a):
Jeżeli Lu_Gosiak wyrazi zgodę to przejmę finanse Tolka na siebie i podamy konto na PW

Wuniu jaka zgode??? JA Ci do nóg padam z wdzieczności

Szarotka napisał(a):
Czyli trzeba dalej zbierac.

no trzeba....na pierwszy miesiac jest..na transport jest BRAKUJE 240zł miesiecznych deklaracji

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
SKROMNA??? mało nie padłam z wrażenia...aaz poleciałam sobie wino otworzyc:D:D: OGROMNIE DZIEKUJEMY w imieniu swoim i TOLKA:)

Coś mi się widzi, że to nie będzie grzeczny wątek...
Znowu

aha - i chociaż tu poproszę bez fasoli;)

Posted

mmd napisał(a):
Coś mi się widzi, że to nie będzie grzeczny wątek...
Znowu
aha - i chociaż tu poproszę bez fasoli;)

Ty tu lepiej ciociu droga przestań wieszczyć :D:D:D Tu działać trzeba :D:D:D:D Nawet fasolą :D:D:D:D

Posted

[quote name='lilk_a']

[I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Navy]zapraszam na bazarek dla Tolka i Maxa razem ..... porozsyłajcie go gdzie się da

dziekujemy....obrazy przepiekne jak zawsze...niestety ja juz mam ściany zagospodarowane:(

Posted

dziewczyny rozmawiałam z p.Wioletta z naszej klasy, która los Tolka tez bardzo poruszył iiiiiiii.....przeleje Wuniu na Twoje konto za trzy miesiące na Tolka czyli 300zł....uwzględniając, ze pierwszy miesiac zapłaci Katarzyna, drugi bedzie p.Wioleta + na karme z deklaracji....to moze zaryzykujemy i przyspieszymy wyciagniecie Tolka co???

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dziekujemy....obrazy przepiekne jak zawsze...niestety ja juz mam ściany zagospodarowane:(

a mnie jeszcze kawałek został :D:D:D:D

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dziewczyny rozmawiałam z p.Wioletta z naszej klasy, która los Tolka tez bardzo poruszył iiiiiiii.....przeleje Wuniu na Twoje konto za trzy miesiące na Tolka czyli 300zł....uwzględniając, ze pierwszy miesiac zapłaci Katarzyna, drugi bedzie p.Wioleta + na karme z deklaracji....to moze zaryzykujemy i przyspieszymy wyciagniecie Tolka co???

Dobry pomysł, dziury ewentualne będziemy najwyżej bazarami zapychać ...

Posted

Wunia napisał(a):
no, tylko on pod dobrą i silną rękę musi iść ... to królewski pies ... samo serce to za mało ...

Ja go nie adoptuję, bo Kelbi by go zjadł

Posted

Wunia napisał(a):
Dobry pomysł, dziury ewentualne będziemy najwyżej bazarami zapychać ...

no to super...ja narwaniec;:roll: na pierwszega psa na dogo wycignietego ze schronu nie mialam ani jednej deklaracji:evil_lol::evil_lol: ale tu chciałam wasza opinie usłyszeć, bo sama nie dam rady, aczkolwiek tez mam przeczucie, ze Tolek piekny psiak dom znajdzie szybko

SUPER...czyli żebrać bedziemy dalej, ale ja w takim razie jutro moge dogrywac transport??:)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

Ale miejsce na banerki niezagospodarowane:diabloti:
ja tylko tak sobie:siara:

Posted

Wunia napisał(a):
A może sąsiadka ? :D:D:D:D

Sąsiadka by go nie zjadła;)

Jestem za tym, żeby dogadywać transport i niech chłopak ma nowe życie już na wiosnę. Komuś pójdzie pies do DS, zluzuje się kasa, nowi dogomaniacy się pokazują, jeszcze nie obłożeni deklaracjami.
Do nich trzeba się dobrać:diabloti:

Posted

mmd napisał(a):
Ale miejsce na banerki niezagospodarowane:diabloti:
ja tylko tak sobie:siara:

eee bo mi sie jakos zgubil jeden:crazyeye::crazyeye: jeszcze mojego Maksa mialam i wsiakł

Posted

furciaczek napisał(a):
Cholera...kawa mi sie skonczyla, musze leciec do tesco...szczescie ze 24/7 otwarte...worce to zajze i zobacze co zescie wymyslily:evil_lol:

po co do tesco lecisz...przeciez Wunia kawe podaje:)