anetka23 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jesteśmy po wizycie u weta. Nie dostaliśmy już antybiotyku, ponieważ lekarz stwierdził, że kuracja jest wystarczająca. Musimy wykupić jeszcze Flegmine w tabletkach i podawać jeszcze przez 10 dni oraz jakąś maść z vit. A żeby smarować Jej nosek, bo jest trochę suchy :p Kurcze, jednak będziemy musieli zrobić badania na tarczycę, bo ma nadal lekko powiększone węzły chłonne, co może być tego wynikiem :shake: Quote
anetka23 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 deer_1987 napisał(a):a chetnie bierze lekarstwa? Tego jeszcze nie wiemy, z kropelkami do oczu nie ma żadnego problemu, tak samo jak i z zastrzykami. A na tabletki jest taki "miły" sposób - kawałeczek wędlinki, pasztetu lub czegoś po prostu mięsnego :razz: Ach, no i czopki Jej podajemy, żeby gruczołki lepiej pracowały i się nic w nich za szybko nie zebrało - też bez problemu ;) Quote
danka1234 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Widzę że Tulci na tymczasiku jak w niebie,trafiło sie dziewczynie. Quote
Talcott Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 anetka23 napisał(a):Tego jeszcze nie wiemy, z kropelkami do oczu nie ma żadnego problemu, tak samo jak i z zastrzykami. A na tabletki jest taki "miły" sposób - kawałeczek wędlinki, pasztetu lub czegoś po prostu mięsnego :razz: Ach, no i czopki Jej podajemy, żeby gruczołki lepiej pracowały i się nic w nich za szybko nie zebrało - też bez problemu ;) Wszystkie moje Jamole koooochają sery pleśniowe - typu np Brie- świetnie się "zjadają" tabletki!!!! Quote
Ola164 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ale ona jest grzeczna :loveu: Podziwiam Tulke :) Quote
danka1234 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A jak Wam idzie proces odchudzania,bo chetnie bym skorzystała z Waszych doświadczeń. Quote
danka1234 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Talcott napisał(a):Osobiście;););) ??? Troche tez by sie przydało:evil_lol:ale dla mojego Toficzka bardziej,musimy zwalic 2kg,i za groma nie możemy. Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 To dam Ci radę - jak mnie wet op... rotestował że Majusia za gruba to wychodzilam z nią o 9 a wracałam o 16 - adidaska na nóżki i... no wiesz co:evil_lol: Wiesz jak pomogło!!! Ultra super linia!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
danka1234 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nie moge Tofika tak forsowac bo serduszko tego nie wytrzyma,on po kastracji tak nagle przytył mimo że przestrzegaliśmy diety. Quote
anetka23 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 danka1234 napisał(a):A jak Wam idzie proces odchudzania,bo chetnie bym skorzystała z Waszych doświadczeń. Coś wczoraj forum padło :mad: Mieliśmy wieczorem wejść na wagę, ale jakoś czas nie pozwolił ;), ale we wtorek wynik był 10,9 kg :cool3: Na razie nie gotuję Jej, bo jakoś nie specjalnie chciała jeść rosół z ryżem, marchewką i kurczakiem (trochę mnie to dziwi, bo nasza Mikusia wcinała, aż miło). Tulcia je dwa razy dziennie, rano mniej, po polłudni konkretniej. Chyba najważnijesze są jednak spacery, a najbardziej ostatni wieczorem, najdłuższy, żeby popołudniowy posiłek nie ciążył w nocy :evil_lol: Quote
danka1234 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No właśnie a Tofik nie za bardzo chce chodzić. Quote
Isadora7 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 danka1234 napisał(a):No właśnie a Tofik nie za bardzo chce chodzić. Rambo wiecznie "pruje" przed siebie z nosem w ziemii. Ciągnie jak koń pociągowy i nie umie wolno chodzić. Już myślałam jakby go podłaczyć do prądnicy to nieźle natłukłby energii. Te dziewczynki długowłose mi chodza po głowie, cholera przecież nie można uśpić zdrowych 2 i 4 letnich jamniczek. Wiem, wiem za kasę można wszystko :( Quote
anetka23 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 danka1234 napisał(a):No właśnie a Tofik nie za bardzo chce chodzić. No to może spróbować taki rosołek ;) Naturalnie lekko podgrzać przed podaniem... Quote
modliszka84 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Moja Sonia tez jest za gruba :oops: ale nam odchudzanie nie wychodzi... A ostatni oto juz w ogóle je jak beczka bez dna :shake: Quote
anetka23 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Isadora7 napisał(a):Te dziewczynki długowłose mi chodza po głowie, cholera przecież nie można uśpić zdrowych 2 i 4 letnich jamniczek. Wiem, wiem za kasę można wszystko :( Poproszę o więcej info... Quote
Isadora7 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='anetka23']Poproszę o więcej info... http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10601804&postcount=1035 Quote
danka1234 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nastepne bidulinki szukajace domku,jakis koszmar. Quote
malagos Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 cioteczki, rzućcie okiem na mój pierwszy bazarek, na połamaną sunię :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117656 Quote
danka1234 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='malagos']cioteczki, rzućcie okiem na mój pierwszy bazarek, na połamaną sunię :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117656 Rzuciłam okiem i widze ze Talcott tam zaszalała:lol: Quote
Talcott Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Eeee tam , Talcott kocha gotować:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts