Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy po wizycie u weta. Nie dostaliśmy już antybiotyku, ponieważ lekarz stwierdził, że kuracja jest wystarczająca. Musimy wykupić jeszcze Flegmine w tabletkach i podawać jeszcze przez 10 dni oraz jakąś maść z vit. A żeby smarować Jej nosek, bo jest trochę suchy :p
Kurcze, jednak będziemy musieli zrobić badania na tarczycę, bo ma nadal lekko powiększone węzły chłonne, co może być tego wynikiem :shake:

Posted

deer_1987 napisał(a):
a chetnie bierze lekarstwa?

Tego jeszcze nie wiemy, z kropelkami do oczu nie ma żadnego problemu, tak samo jak i z zastrzykami. A na tabletki jest taki "miły" sposób - kawałeczek wędlinki, pasztetu lub czegoś po prostu mięsnego :razz:
Ach, no i czopki Jej podajemy, żeby gruczołki lepiej pracowały i się nic w nich za szybko nie zebrało - też bez problemu ;)

Posted

anetka23 napisał(a):
Tego jeszcze nie wiemy, z kropelkami do oczu nie ma żadnego problemu, tak samo jak i z zastrzykami. A na tabletki jest taki "miły" sposób - kawałeczek wędlinki, pasztetu lub czegoś po prostu mięsnego :razz:
Ach, no i czopki Jej podajemy, żeby gruczołki lepiej pracowały i się nic w nich za szybko nie zebrało - też bez problemu ;)

Wszystkie moje Jamole koooochają sery pleśniowe - typu np Brie- świetnie się "zjadają" tabletki!!!!

Posted

To dam Ci radę - jak mnie wet op... rotestował że Majusia za gruba to wychodzilam z nią o 9 a wracałam o 16 - adidaska na nóżki i... no wiesz co:evil_lol:
Wiesz jak pomogło!!! Ultra super linia!:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

danka1234 napisał(a):
A jak Wam idzie proces odchudzania,bo chetnie bym skorzystała z Waszych doświadczeń.

Coś wczoraj forum padło :mad:

Mieliśmy wieczorem wejść na wagę, ale jakoś czas nie pozwolił ;), ale we wtorek wynik był 10,9 kg :cool3:
Na razie nie gotuję Jej, bo jakoś nie specjalnie chciała jeść rosół z ryżem, marchewką i kurczakiem (trochę mnie to dziwi, bo nasza Mikusia wcinała, aż miło). Tulcia je dwa razy dziennie, rano mniej, po polłudni konkretniej. Chyba najważnijesze są jednak spacery, a najbardziej ostatni wieczorem, najdłuższy, żeby popołudniowy posiłek nie ciążył w nocy :evil_lol:

Posted

danka1234 napisał(a):
No właśnie a Tofik nie za bardzo chce chodzić.

Rambo wiecznie "pruje" przed siebie z nosem w ziemii. Ciągnie jak koń pociągowy i nie umie wolno chodzić. Już myślałam jakby go podłaczyć do prądnicy to nieźle natłukłby energii.

Te dziewczynki długowłose mi chodza po głowie, cholera przecież nie można uśpić zdrowych 2 i 4 letnich jamniczek. Wiem, wiem za kasę można wszystko :(

Posted

Isadora7 napisał(a):
Te dziewczynki długowłose mi chodza po głowie, cholera przecież nie można uśpić zdrowych 2 i 4 letnich jamniczek. Wiem, wiem za kasę można wszystko :(

Poproszę o więcej info...