Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talcott napisał(a):
No bo musi Imperatyw ma taki!!! Muszę zrobić zdjęcie jak na brzegu wanny opieraja sie 3 pary łap i trzy mordy - pytająco - Co robisz???:diabloti:

Ach, te Jamniory :diabloti::diabloti::diabloti:
Ciociu czekam na fotkę :diabloti:

Posted

Ola164 napisał(a):
Ach, te Jamniory :diabloti::diabloti::diabloti:
Ciociu czekam na fotkę :diabloti:

Muszę tylko zadbac coby ciotczyną goliznę ominąć:diabloti::diabloti::diabloti:

A najnowsze Tulo - wieści???? Cioteczko czekamy!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Tula jakby rano się lepiej czuła, mniej kicha i kaszle, więc mam nadzieję, że dziś juz dostaniemy antybiotyk do domy, żeby samemu dawać zastrzyki :lol:

Zobaczymy co będzie na wizycie u weta :cool1:

Posted

Kar0la napisał(a):
Super, że Tulcia się zadomowiła. A jak kaszel? Lepiej już?

Jest już lepiej, ale jeszcze trochę kaszle...Zobaczymy czy dziś będzie jeszcze jakaś poprawa :p

Posted

Tula właśnie "przygotowuje ze mną" obiad na jutro. Teraz dzilenie pilnuje kuchenki, żeby nic się nie przypaliło ;)

Chyba za taką pomoc zasłużyła sobie na maleńki kawałeczek z patelni, jak każdy kucharz musi troszkę spróbować :eviltong:

Posted

Cel: max 7kg....Ale to jeszcze potrwa.
Póki co dużo na zmniejszenie wagi wpływa przeziębienie, a co za tym idzie troszkę mniejszy apetyt i z pewnością moja kuchnia - jakoś jej kurczaczek nie bardzo pasuje, za to bardzo chętnie pałaszuje coś mniej zdrowego, na przykład kawałek kabanosika :diabloti:

Posted

anetka23 napisał(a):
Cel: max 7kg....Ale to jeszcze potrwa.
Póki co dużo na zmniejszenie wagi wpływa przeziębienie, a co za tym idzie troszkę mniejszy apetyt i z pewnością moja kuchnia - jakoś jej kurczaczek nie bardzo pasuje, za to bardzo chętnie pałaszuje coś mniej zdrowego, na przykład kawałek kabanosika :diabloti:

8 kg będzie rychtyk!!! Nie bądź sadystką Ciotuniu!! A kabanosiki najlepsze są na swiecie mniam - i jeszcze ser pleśniowy - tabletki się "same zjadają"

Posted

Ja tam preferuję warzywa :loveu:
No i mam przy tym czyste sumienie... Odkąd nie jem mięsa czuję się o wiele lepiej :)
Choć na psach się nie znęcam :D One jedzą to co lubią :)

Posted

I 10kg będzie wieeeeelkim sukcesem, który trzeba będzie uczcić ;)

Zero sadyzmu, tylko smaczne, lekki papu i spacery, spacery, spacery, a w weekend działka i caaaały dzień na dworze :evil_lol:

A tak z Tulkowego charakteru to z pieskami lubi się przywitać (z takimi Jej wzrostu, bo większe raczej omija), przy innych suczkach lubi zjeżyć sierść na karczku, ale absolutnie nie szuka zaczepki. Jeśli chodzi o większe psy woli bezpiecznie schować się za naszymi nogami. Zresztą po co zadzierać z większymi :eviltong:

Posted

Ola164 napisał(a):
Ja tam preferuję warzywa :loveu:
No i mam przy tym czyste sumienie... Odkąd nie jem mięsa czuję się o wiele lepiej :)
Choć na psach się nie znęcam :D One jedzą to co lubią :)

No Tulcia jakoś nie chce zjadać pysznej, słodkiej marcheweczki, która podobno na oczęta zdrowa :lol: