Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 No bo musi Imperatyw ma taki!!! Muszę zrobić zdjęcie jak na brzegu wanny opieraja sie 3 pary łap i trzy mordy - pytająco - Co robisz???:diabloti: Quote
teapot Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Szczęściara z dziewczynki - trafić na takich opiekunów to po prostu cud! :loveu: Quote
Ola164 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Talcott napisał(a):No bo musi Imperatyw ma taki!!! Muszę zrobić zdjęcie jak na brzegu wanny opieraja sie 3 pary łap i trzy mordy - pytająco - Co robisz???:diabloti: Ach, te Jamniory :diabloti::diabloti::diabloti: Ciociu czekam na fotkę :diabloti: Quote
Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ola164 napisał(a):Ach, te Jamniory :diabloti::diabloti::diabloti: Ciociu czekam na fotkę :diabloti: Muszę tylko zadbac coby ciotczyną goliznę ominąć:diabloti::diabloti::diabloti: A najnowsze Tulo - wieści???? Cioteczko czekamy!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
anetka23 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Tula jakby rano się lepiej czuła, mniej kicha i kaszle, więc mam nadzieję, że dziś juz dostaniemy antybiotyk do domy, żeby samemu dawać zastrzyki :lol: Zobaczymy co będzie na wizycie u weta :cool1: Quote
Ola164 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ciociu Talcott - oj, niecierpliwie.... :diabloti: Quote
Kar0la Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Super, że Tulcia się zadomowiła. A jak kaszel? Lepiej już? Quote
anetka23 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Już po wizycie...manicure i pedicure zrobione :evil_lol: Kochani, jaka cisza jak idzie po podłodze hmmm :diabloti: Quote
Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Suuuper!!!Bo to bolesne jak się złamie!!! A co więcej u Tulci??? Quote
anetka23 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Kar0la napisał(a):Super, że Tulcia się zadomowiła. A jak kaszel? Lepiej już? Jest już lepiej, ale jeszcze trochę kaszle...Zobaczymy czy dziś będzie jeszcze jakaś poprawa :p Quote
Ola164 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ja pamiętam jak w nocy Hapi po domu łaziła to tylko takie ciche: pyk, pyk, pyk... :D A teraz cisza... :( Quote
anetka23 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Tula właśnie "przygotowuje ze mną" obiad na jutro. Teraz dzilenie pilnuje kuchenki, żeby nic się nie przypaliło ;) Chyba za taką pomoc zasłużyła sobie na maleńki kawałeczek z patelni, jak każdy kucharz musi troszkę spróbować :eviltong: Quote
taxelina Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 No widzicie, jak Wam ladnie idzie ;) jaka docelowa`? Quote
Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Kozielanka przy gotowaniu to jest to!!!! Lepsza od tego jest tylko wersja doubble!!!! Quote
anetka23 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Cel: max 7kg....Ale to jeszcze potrwa. Póki co dużo na zmniejszenie wagi wpływa przeziębienie, a co za tym idzie troszkę mniejszy apetyt i z pewnością moja kuchnia - jakoś jej kurczaczek nie bardzo pasuje, za to bardzo chętnie pałaszuje coś mniej zdrowego, na przykład kawałek kabanosika :diabloti: Quote
Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 anetka23 napisał(a):Cel: max 7kg....Ale to jeszcze potrwa. Póki co dużo na zmniejszenie wagi wpływa przeziębienie, a co za tym idzie troszkę mniejszy apetyt i z pewnością moja kuchnia - jakoś jej kurczaczek nie bardzo pasuje, za to bardzo chętnie pałaszuje coś mniej zdrowego, na przykład kawałek kabanosika :diabloti: 8 kg będzie rychtyk!!! Nie bądź sadystką Ciotuniu!! A kabanosiki najlepsze są na swiecie mniam - i jeszcze ser pleśniowy - tabletki się "same zjadają" Quote
Ola164 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ja tam preferuję warzywa :loveu: No i mam przy tym czyste sumienie... Odkąd nie jem mięsa czuję się o wiele lepiej :) Choć na psach się nie znęcam :D One jedzą to co lubią :) Quote
anetka23 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 I 10kg będzie wieeeeelkim sukcesem, który trzeba będzie uczcić ;) Zero sadyzmu, tylko smaczne, lekki papu i spacery, spacery, spacery, a w weekend działka i caaaały dzień na dworze :evil_lol: A tak z Tulkowego charakteru to z pieskami lubi się przywitać (z takimi Jej wzrostu, bo większe raczej omija), przy innych suczkach lubi zjeżyć sierść na karczku, ale absolutnie nie szuka zaczepki. Jeśli chodzi o większe psy woli bezpiecznie schować się za naszymi nogami. Zresztą po co zadzierać z większymi :eviltong: Quote
anetka23 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ola164 napisał(a):Ja tam preferuję warzywa :loveu: No i mam przy tym czyste sumienie... Odkąd nie jem mięsa czuję się o wiele lepiej :) Choć na psach się nie znęcam :D One jedzą to co lubią :) No Tulcia jakoś nie chce zjadać pysznej, słodkiej marcheweczki, która podobno na oczęta zdrowa :lol: Quote
ocelot Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 To ile powinien jamnik ważyć? Taki z dużych jamniorów, z domieszką innej krwi? Quote
kasia14 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Anetka a czy Tulcia ma jakieś ogloszenia? Jeżeli byś chciała, chętnie pomogę ;) Quote
Recommended Posts