Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

modliszka84 napisał(a):
noo jak to po co - po psa przyszedł :diabloti:
ale nie wiem czy odebrac czy tylko popatrzec czy jest. bo sobie przypomniał ze schronisko istnieje..

Ale trzeba mieć tupet :stormy-sad:

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tulci na dobre spodobalo się wchodzenie na łóżko :razz:
Wczoraj wieczorem weszła, żeby się nią zająć, bo sama w legowisku to siedzieć nie będzie, a dziś rano... Usłyszała budzik, ale nikt nie wstaje...Budzik dzwoni po raz kolejny i kolejny, no to cóż było robić, musiała wziąć sprawy w swoje łapki - wdrapała się na łóżko i zejśc nie chciała, do póki nie została na nim sama :eviltong:

Posted

anetka23 napisał(a):
Tulci na dobre spodobalo się wchodzenie na łóżko :razz:
Wczoraj wieczorem weszła, żeby się nią zająć, bo sama w legowisku to siedzieć nie będzie, a dziś rano... Usłyszała budzik, ale nikt nie wstaje...Budzik dzwoni po raz kolejny i kolejny, no to cóż było robić, musiała wziąć sprawy w swoje łapki - wdrapała się na łóżko i zejśc nie chciała, do póki nie została na nim sama :eviltong:

Potwierdziła swoją jamniczość :):):)

Posted

KATASTROFA!!!!!!!!

WYSZŁA Z WIĘZIENIA ŻONA TEGO CHŁOPA CO JAMNIKI TRZYMAŁ NA DWORZE I KTÓRE ŻYWIŁY SIĘ TYM CO SPADŁO Z DRZEWA!!JABŁKAMI I ŚLIWKAMI!!!!

ZAŻADAŁA WYDANIA PSÓW I DZIŚ MA PO NIE PRZYJECHAĆ DO WOŁOMINA!!!

JEŻELI KTOŚ MOŻE TAM JECHAĆ TO NIECH JEDZIE I ZABIEZRE JAK NAJWIĘCEJ PSÓW!!

ZARAZ ZNOWU BEDZIE PRODUKCJA SZCZENIĄT I ICH GŁODZENIE!!

RATUJCIE I ZABIERZCIE TE PSY!!

NAJLEPIEJ WSZYSTKIE SUKI!!!

http://www.dogomania.pl/forum/showth...8#post10789758

Posted

Kochani, mam pytanie odnośnie sterylizacji. Orientujecie się może, czy można gdzieś taniej dokonac zabiegu. Coś słyszałam, że są jekieś dni w roku. Na stronie sterylizacja.pl jest tylko informacja o klinikach w jakich organizowana jest taka akcja, ale o terminach nic nie mogę znaleźć :-(
Może ktoś pomoże :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Kochani, chcemy się przypomnieć :loveu:
Może dziś lub jutro wstawimy jakieś nowy fotki Tulci. Ale zanim to nastąpi kilka informacji:

Tulcia chyba powoli się zadomawia, ma coraz mniej nieśmiałości: rano wskakuje na łóżko jak tylko zadzwoni pierwszy sygnał budzika, wstaje najczęściej dopiero na spacer :cool3:; kiedy tylko Jej się zachce zjeść coś dobrego, staje przy stoliku, na który leżą smakołyki i głośno prosi, a dodam, że szczek ma niczego sobie ;); już chętniej się przytula i jest bardziej skora do zabawy :loveu:

Zrobiliśmy wreszcie badania na tarczycę i okazało się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Teraz szykujemy się na sterylizację, ale dokładnego terminu jeszcze nie znamy.

Niepokój związny z powrotami samochodem z działki do domu chyba powoli znika, bo ostatnio normalnie zjadła śniadanie i bez większych dramatów zaczekała do wyjazdu :eviltong:

Posted

DG32 napisał(a):
Te uszy to ona ma zarąbczaste :loveu:.
I ukłon widzę wyćwiczyliście.

Ale gdzie ona śpi :mad:.

Gdzie śpi, gdzie śpi...No przecież normalne - tam gdzie się damie podoba :eviltong: Raz u siebie, raz u nas ;) Częściej jednak u nas, ale pokazywać na razie nie chcemy, żeby nie wyszło, że rozpieszczona :evil_lol:

Posted

[quote name='anetka23']Gdzie śpi, gdzie śpi...No przecież normalne - tam gdzie się damie podoba :eviltong: Raz u siebie, raz u nas ;) Częściej jednak u nas, ale pokazywać na razie nie chcemy, żeby nie wyszło, że rozpieszczona :evil_lol:

My to i tak wiemy:evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
My to i tak wiemy:evil_lol::evil_lol:

Słuchajcie jaka się całuśna zrobiłaaaaa :loveu:
Wcześniej na kolanka to niechętnie wchodziła, martwiliśmy się, że nienauczona, albo się boi...aleeeee dziś: nie dość, że wskoczyła na łóżko, to od razu zaczęła gramolić się mi na kolana i dawaj buźkę lizać :evil_lol:
No i jak to się mówi: pies mi....buziaka dał :diabloti: