Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetka23 napisał(a):
Kochani, mamy baaardzo dobrą wiadomość...
Tulcia znalazła DOM STAŁY :sweetCyb:

Bardzo proszę zdjąć banerki i zmienić tytuł :loveu:

Więcej info, więcej info

Posted

modliszka84 napisał(a):
Anetka nie trzymaj nas w niepewności :cool3:
Pisz co gdzie jak ...

Już jestem :cool1:
Tula zostaje u nas :evil_lol:
Daliśmy Jej dużo serca i już nie możemy oddać Jej komuś innemu, tak bardzo się przyzwyczaiła do nas, a my do Niej, że postanowiliśmy żeby została...uwielbia spacery z nami, a my uwielbiamy z Nią spacerować ;)
Nie chcemy, żeby znów musiała poznawać nowe otoczenie, nowych właścicieli, a chyba z nami jest Jej BARDZO DOBRZE, a nam z NIĄ :loveu:
Poza tym, tak bardzo się cieszy kiedy nas widzi po pracy że aż serducho się raduje :Rose:

Posted

anetka23 napisał(a):
Już jestem :cool1:
Daliśmy Jej dużo serca i już nie możemy oddać Jej komuś innemu, tak bardzo się przyzwyczaiła do nas, a my do Niej, że postanowiliśmy żeby została...uwielbia spacery z nami, a my uwielbiamy z Nią spacerować ;)
Nie chcemy, żeby znów musiała poznawać nowe otoczenie, nowych właścicieli, a chyba z nami jest Jej BARDZO DOBRZE, a nam z NIĄ :loveu:
Poza tym, tak bardzo się cieszy kiedy nas widzi po pracy że aż serducho się raduje :Rose:

Aż mi się oczy ze wzruszenia zaszkliły. Gratuluję Wam Tulci a Tulci gratuluję Was. Tuleńko wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia. Cudnie trafiłaś.

Tylko pojawiaj się i pisz czasami co u ciebie jamnisiu.

Posted

Isadora7 napisał(a):

Tylko pojawiaj się i pisz czasami co u ciebie jamnisiu.

Właśnie kombinujemy, żeby wstawić filmiki z Tulcią ;)
Bo chyba linki można tu umieszczać ???

Posted

anetka23 napisał(a):

no no ;) co za niespodzianka ;)

a tak serio to :placz: kurcze, pieknie napisałas...
jestescie cudowni
ja myslalam, ze mala zginie w schronisku :(

a tu prosze - wzieli i nie oddadza :D:D:D kochani...

Posted

Wspaniałe wieści!!! :multi::multi::multi:

Bardzo się cieszę - Tulka trafiła na cudownych ludzi! Już teraz widać, że bardzo ją kochacie! Nie mam wątpliwości, że będziecie szczęśliwi!!!

Ps. A jamnicza rodzina teraz już oficjalnie powiększyła się o kolejną super cioteczkę i wspaniałego wujka!

Posted

Huraaa!! :sweetCyb::sweetCyb: Wiedziałam, że tak będzie. :evil_lol:

Jak ona zasuwa.:loveu: 100 % jamnik w swoim żywiole.
Zabawy butelką super. Mój Karuniu też się tak lubił bawić. Najlepiej jak mu głośno pykało.