Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy na działce, byliśmy na dość długim spacerze po polach i dróżkach :razz: Teraz siedzimy jeszcze przed domem, a Tulcia niechętnie chce zostawać w domu, no ale trochę popadało (burzy się nie boi), zmoczyła sobie podwozie na spacerze, więc nie chcemy ryzykować nawrotem przeziębienia, zwłaszcza, że juz jest lepiej :lol:
Oczywiście przed snem zaprosimy Ją jeszcze na siusiu ;)

Posted

Wróciliśmy! Pogoda była po prostu piękna (oprócz piątku, bo trochę popadało). Tulcia prawie całą sobotę spędziła na dworze, wieczorem miała już chyba dość świerzego powietrza, bo grzecznie polożyła się spać i nawet nie protestowała, że my nadal przed domem siedzimy. Schudła co prawda "tylko" do 11.1kg, ale z całą pewnością nabrała kondycji i figurki. Prównaliśmy pierwsze zdjęcia i widać różnicę :loveu:

Znalazłam różne przepisy kulinarne dla psów i tym razem do rosołku z kurczakiem, ryżem i marchewką dodałam małą puszkę sardynek w pomidorach. Pierwszą porcję właśnie zjadła, aż Jej się uszy trzęsły :evil_lol:
W wolnej chwili przejrzę inne przepisy :razz:

Za chwilkę przejrzymy zdjęcia i coś wstawimy ;)

Posted

Talcott napisał(a):
Pora by już tytuł zmienić!!!!!!!

Póki co nic nie zmieniajmy, to jest ważna decyzja, więc jakby coś się zmieniło na pewno damy znać :cool3:

Posted

A zapomniałam dodać, że jak się zbieraliśmy z działki do domu, wiedziała co się święci i jak tylko samochód byl spakowany, czekała żeby ją wsadzić na siedzenie :evil_lol:

A gotować to ja bardzo lubię, więc takie kulinarne eksperymenty, to dla mnie czysta przyjemność :eating:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Oki :)
Widze że Tulcia ma u WAs niezłe wczasy i jeszcze jakie menu bogate :cool3:

A my mamy w schronie kolejnego grubasa... po zmarłym właścicielu :-(

Jamnika????