Jump to content
Dogomania

Dramat Kory!!!Na CITO potrzebny dt(nawet płatny),deklaracje,albo ds !!!

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaczynam karierę robienia banerków dla psiaków :)
Kora, toć ty piękna psinka! jakbyś była bliżej mojego miasta i jakbym poszukiwała psa... wiek mi nie przeszkadza.
wcale nie widać, że ona starsza jest.... mój ma prawie 11 i wygląda jak 2 latek...
jak przyjdę do domu od razu biore się za banerki. teraz nie mam czasu...

Posted

funia napisał(a):
ARKO,KORA bardzo czeka na dom ,tu nic dla niej nie mamy .Jest tylko to lepiej ze od dwóch dni jest sama w boksie no i badania krwi ,to tyle .KORA jeśli masz ten dom bedzie uratowana ,sprawdz czy to jest aktualne???

Usiluje sie dodzwonic do p.Ewy..

Posted

Moja sunia już dużo lepiej ,dzięki za troskę ,stwierdzona babeszjoza .była na granicy śmierci.Co dzień kroplówki i antybiotyki ,wierzę że wyjdzie z tego bo to straszna choroba.A co do KORUNI to w środę wszystkiego się dowiem i napiszę ,ona jest biedna stara i nie ma nikogo kto ją pokocha ,a ja na tyle psów w schronie mogę jej poświęcić naprawdę nie wiele czasu ,choć dobre i to ona i z tych paru chwil jest bardzo zadowolona . Poznaje mój głos i biegnie do tych metalowych prętów i wpycha ta stara mordkę ze smutnymi mądrymi oczami ,aby choć trochę ją pogłaskać .Zastanawiam się tylko nad jednym ,jeśli u niej to nowotwór to czy ona ma szanse??? czy ona wogóle ma jeszcze czas na czekanie ,bardzo schudła .Jest w osobnym boksie ,zobaczymy czy dzięki temu że nie musi teraz walczyc o jedzenie przytyje ,czy dalej bedzie chudła byłby to zły znak ,choc i tak nie jest z nią wesoło....:placz::placz::placz::placz:Może ARKA odezwie się w sprawie jej ewentualnego domu u p. EWY -byłoby to bajeczne zakończenie historii.:multi::Dog_run:

Posted

[quote name='funia']Moja sunia już dużo lepiej ,dzięki za troskę ,stwierdzona babeszjoza .była na granicy śmierci.Co dzień kroplówki i antybiotyki ,wierzę że wyjdzie z tego bo to straszna choroba.

Tak to straszne chorobsko, dobrze,ze sunia juz lepiej.
Polecam obroze preventic i spray co cztery tygodnie, fiprex. Ja mam teren strasznie zakleszczony i tfu, tffu, moich psow tak zabezpieczonych, kleszcze sie nie imają.

A co do KORUNI to w środę wszystkiego się dowiem i napiszę ,ona jest biedna stara i nie ma nikogo kto ją pokocha ,a ja na tyle psów w schronie mogę jej poświęcić naprawdę nie wiele czasu ,choć dobre i to ona i z tych paru chwil jest bardzo zadowolona . Poznaje mój głos i biegnie do tych metalowych prętów i wpycha ta stara mordkę ze smutnymi mądrymi oczami ,aby choć trochę ją pogłaskać .Zastanawiam się tylko nad jednym ,jeśli u niej to nowotwór to czy ona ma szanse??? czy ona wogóle ma jeszcze czas na czekanie ,bardzo schudła .Jest w osobnym boksie ,zobaczymy czy dzięki temu że nie musi teraz walczyc o jedzenie przytyje ,czy dalej bedzie chudła byłby to zły znak ,choc i tak nie jest z nią wesoło....:placz::placz::placz::placz:Może ARKA odezwie się w sprawie jej ewentualnego domu u p. EWY -byłoby to bajeczne zakończenie historii.:multi::Dog_run:

Jak bralysmy kręzlowska Fele to ja myslaam, ze ma tez moze nowotowor bo taka chuda byla i oczy jakies takie zapadniete az. A jednak nie zaden nowotwor tylko niedopuszczana do jedzenia i jeszcze zabki ma powybijane. Zobaczysz jak teraz bedzie, jak sama jest w boksie. Jasne, ze dom to CITO, bez dwoch zdan! Usiluje sie dodzwonic do p.Ewy.

Posted

dzisiaj ,podczas rutynowej rozmowy z moją klientką ma fotelu ,zgadałyśmy się o zwierzętach .Zapytałam czy je lubi ,odpowiedziała że uwielbia .Zaproponowałam jej KORE ,z całym ''dobrodziejstwem i ryzykiem skórnym '' pani odrzekła a co to lekarzy w naszym mieście nie ma' ,.I takim o to sposobem ,aby tfu tfu nie zapeszyć KORUNIA jutro wyjeżdza ze mną po 10 do swojego nowego domu.Trzymajcie kciuki za udaną akcję,aby nic się nie zmieniło.Pani wie ,że Kora może być chora i tym bardziej,ja chce.!!!!!!!!! jutro dam znać jak KORA w nowym domu sie czuje
.Trzymajcie kciuki :multi::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::tort::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Posted

Az <sama w to jeszcze nie mogĘ uwierzyĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kora szykuj siĘ <tylko bĄdz czysta bo tola daŁa wykrochmalone przeŚcieradŁo do mojego auta na siedzenia...!!!!!!!!!!!!

Posted

to super! strasznie się ciesze :) :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::laola::cunao:

Korunia kochana znalazła swoje miejsce na ziemi :D
i jak tam odbyło się wszystko?

Posted

Korunia juz w domciu:loveu:
Tak jej sie podobalo, ze nie chce wychodzic do ogrodu.
Funia wrzuci wieczorem zdjęcia.
Cieszmy się!
I to wszystko dzieki naszej funi:loveu:
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

:placz:az sie poplakalm jak zobaczylam tą "kupke nieszczescia" nareszcie w domku. Podziekuj pani Ani za wieeeelkie serce i ze jest wspanialym Czlowiekiem.
Kora biedactwo jeszcze nie wie,ze tylko teraz ją czekaja wspaniale dni i MILOSC!!!