Jump to content
Dogomania

Dramat Kory!!!Na CITO potrzebny dt(nawet płatny),deklaracje,albo ds !!!

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KORUNIA,troszkę lepiej się czuje mam wiadomości z przed 2 godz ,już nie wymiotowała ,zjadła ryż z gotowaną piersią z kurczaka [bardzo jej smakował],wysiusiała sie i chyc z powrotem na kanapę .Dzisiejszy dzień właściwie zszedł jej na spaniu ,miałam ogromny zaszczyt głaskać ja po pysiu podczas snu ,aż mruczała tak jej było wspaniale podejrzewam że pierwszy raz w życiu doznała takich czułych gestów,ze strony człowieka.Jest to suka wspaniała z ogromnym potencjałem miłości skierowanej w strone każdego człowieka ,który staje na jej drodze jest po prostu cudowna ,Prosiłam dzisiaj Pana Boga żeby świeczka życia KORY paliła sie długim jasnym płomieniem i żeby ten płomień nie zgasł ,bo jest pani dla której KORA pragnie żyć.Powiedziała mi dzisiaj pani Koruni ,że w nowym domu widzi taki obraz ''zielona łąka ,soczysta trawa i ona z KORĄ na długim spacerze i jej piesek który biegnie z nimi..........''Pani KORY pięknie szyje na maszynie ,więc dodałam że w zimne dni będzie leżała u jej stóp przy maszynie i będzie wpatrywać się w nią tymi swoimi strasznie smutnymi ,zmęczonymi oczami pani przyznała mi racje.....szepnijcie i wy do góry jakieś słówko w sprawie zdrówka KORY ,myślę że nie będzie miał wyjścia i nas wysłucha :oops::oops::oops: jutro fotorelacja godz wieczorna ,w roli głównej szczęśliwa KORUNIA zapraszam do jutra pa pa i całuski od suni !!!!!!

Posted

Rozmawiałam z ANIĄ <Korunia nie wymiotowała ,zjadła i zrobiła żółtą zwartą kupkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi:zaraz wiozę im lakcid ..

Posted

funia, przede wszystkim trzeba ja dobrze odrobaczyc. Moze miec tasiemca i niewiadomo co jeszcze. Najlepiej dac kooope do zbadania.

Koopa z krwia i wymioty nie biorą sie bez przyczyny. Od rabali tez mozna umrzec.
A czy Kora miala zrobioną biochemie krwi, w rezultacie, to tez wazne?
Przy chorych nerkach tez sa wymioty i pies jest chudy...

Posted

jest chuda,ale bardzo chetnie je więc mam nadzieję że przytyje .W schronie schudła tak w ciągu kilku tygodni ,zrobimy jej morfologię z rozmazem.wczoraj była bardzo zadowolona ,cgodzi za Anią krok w krok,myślę że kryzys za nami.Krew z nosa to tylko raz była ,dowiem się jak dzisiaj i dam znać .;)

Posted

właśnie byłam u KORY /jest ok. Je,biega a nawet warczy na psa ANI,nie da mu podejść do niej i pcha sie pierwsza do głaskania taka z niej miłośniczka .;);)

Posted

no ale co mówi wet? bo takie niepokojące objawy... pytam, bo moja sunia miała biegunkę i wymioty, w następnym tygodniu wszystko minęło, sunia niby wyzdrowiała i nagle odeszła za TM :-( Może zasugeruj właścicielce, by zrobiła jej usg jamy brzusznej, cokolwiek... nie wiem, co, ale na wszelki wypadek niech sprawdzi wszystko...

Posted

drobaczana była w schronie ,ale potraktujmy to jako żart, na razie nie będzie odrobaczana bo bierze leki i chcemy żeby przytyła i wzmocniła się dopiero potem to się zrobi. USG ,jamy brzusznej mówisz tylko pytanie czy można jej w tym stanie dawać głupiego Jasia ,bo ona zbadać się nie da na pewno.Robi postępy ,wchodzi i wychodzi sama przez próg mieszkania co dotychczas było dla niej tragedią,bała sie dosłownie wszystkiego ,teraz jej nowa pani stanowi dla niej wszystko co najdroższe na świecie i vice wersa.Je jak królowa ,dzisiaj ryż gotowana rybka i marchewka do woli. Spi królowa na wersalce i jeszcze kocyk ,żeby jej czasem nie było zimno.nie mam, czasu wrzucać zdjęć dzisiaj ,ale obiecuję ze w wolnym czasie to uczynię.:cool3::cool3:

Posted

a zapomniałam ,pytasz co wet. mówił"? no ,że to stary pies ,że schorowany ,że zmiana jedzenia ,zmiana sposobu życia ,że może wrzody a może nowotwór? zobaczymy KOra musi sie wzmocnić ,a badania będa napewno.

Posted

Korunia coraz lepiej:lol:
Dobrze ze zna osoby, które wyprowadzają ją podczas nieobecnosci Pani - skacze z radości, cieszy się.
To nie ta sama Kora - zmeczona, zrezygnowana..
Wyobazcie sobie, ze jest nawet chętna do zabaw, na spacerkach sama zaczepia, szaleje:lol:
Chwilami zachowuje sie jak szczeniak:lol: