Jump to content
Dogomania

Dramat Kory!!!Na CITO potrzebny dt(nawet płatny),deklaracje,albo ds !!!

Recommended Posts

Posted

Nie ,napisałam tak tylko dlatego że cały czas jej coś szukamy .Zadnych konkretów ,rozmawiałam z wetem powiedział, że te gule to nie są nowotwory aczkolwiek wolałabym sprawdzić to prześwietleniem .Podobno to przestarzałe zapalenie gruczołow mlecznych.Można ja tez zabrać do hoteliku tylko nie mamy kasy ......I dalej stoimy w miejscu Dodam ,że KORA jest bardzo łagodna, ale jak wyszła z boksów na wyczesywanie i jak wróciła po 10 min. to wszystkie suki chciały ją gryżć ...

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdzie kora ma ogłoszenia? może na pierwszej stronie wątku warto wkleić linki z ogłoszeniami. Czy jest allegro? (nie czytałam uważnie wszystkich stron wątku)

Posted

Ona nic nie ma zadnych ogłoszeń .Dzisiaj przybiegła do mnie jak tylko mnie zobaczyła nawet nie musiałam jej wołać ,strasznie schudła co bardzo mnie zmartwiło i nie wiem skąd ta zmiana bo tydzień temu nie widziałam u niej wystających żeber i zapadłych boków.No i przerażają te wiszące gule na sutkach.....Dziewczyny to co ogłosicie ją gdzieś ,jak trzeba będzie kasę na allegro to dajcie znać .KOra musi ze schronu wyjśc ,nie ma za wiele czasu....Jak mój mąż wróci przed 23 to wrzuci zdjęcia KORY z dzisiaj ,trochę nie wyrażne bo z pośpiechem i w stresie robione.

Posted

Mogę umieścić jej ogłoszenia, gdzie tylko zdołam, ale proszę o dane kontaktowe. Czy sunia jest wysterylizowana? Pewnie z innymi psami się jakoś musi dogadywać? Ile ma lat? Czy wet oszacował wiek?
Czy pisać nowe ogłoszenie? Czy przekopiować tekst z pierwszej strony? (Dodam, że w pisaniu wzruszających treści nie jestem dobra)

Posted

Nie martw się, ja też mam problem z treścią ogłoszeń. Ja kopiowałam tekst z pierwszej strony. A dane kontaktowe? Są gdzieś na wątku chyba, zaraz sprawdze, jeśli nie ma, to postaram się znaleźć i Ci przesłać.

Posted

Sunia ,nie jest wysterylizowana .Mieszka w boksie z ok.15 koleżankami i nigdy nie wywołuje bójek jest powolna i spokojna,nawet jak ją kiedyś czesałam to obstąpiły ja inne psy poza boksem i reagowała pozytywnie.WYsyłam Ci na PW mój numer tel.

Posted

przeredagowałam treść ogłoszenia, czekam na foty, bo na wątku stare i nowe foty są niewyraźne :(

Miałam swój dom, miałam swojego pana.
Nie wierzycie?

Kiedy byłam młoda, wesoła i pełna energii, mój pan pokazywał mnie z dumą każdemu.
A gdy zaczął siwieć mój pyszczek, znudziłam się panu, któremu byłam tak bardzo oddana :(

Pan wtrącił mnie do więzienia. Do dziś nie rozumiem za co…

Psie więzienie pachnie beznadzieją. Nie wychodzimy na spacery, jest nam zimno, często nie mamy co jeść. Czasem przychodzi człowiek i któregoś z nas zabiera. Jeśli czlowiek jest nowy, wiemy, że nasz zabrany towarzysz wygrał los na loterii.

Częściej jednego z nas zabiera ktoś dobrze nam znany… Od niego czuć zapach psiego strachu i śmierci…

Ludzie częściej zabierają młode, piękne psy.

Ktoś dobrze nam znany – częściej stare…

Jestem już stara, ale chciałabym wyjść stąd z MOIM LUDZIEM.
Chciałabym, by ktoś dał mi szansę.

Będę kochała krócej, niż młode psy, ale będę kochała o wiele mocniej…

Kora

Posted

czy mam poumieszczać ogłoszenia z takimi mało przekonującymi zdjęciami??? czekać na lepsze zdjęcia czy nie? dziś się chyba nie doczekam, więc co robić?

Posted

jeszcze dziś porobię więcej ogłoszeń, ale później, wczoraj mi kilka nie weszło niestety i muszą od nowa :-) a na adopcje.org admin odrzucił, bo w ogłoszeniu były wielkie litery :???: