funia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja osobiście juz nie wiem co o tym sądzić .....Anka bardzo kocha Kore to fakt niezaprzeczalny ale dlaczego do tej pory Kora nie ma zrobionych przeciwciał i paszportu tego pojąc nie mogę .Ile ta suczyna jeszcze zniesie :shake: Quote
danka1234 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 chyba za duzy ten banerek zrobiłam bo widze ze u każdego mało miejsca w podpisie., zmniejsze go. Quote
funia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Chciałabym aby Korę zaadoptował ktoś równie madry i z wielkom sercem do zwierząt jak Anka ,ale zeby była to osoba nigdzie nie wyjężdzająca .Kora musi mieć stabilizację..... Quote
funia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Na razie czekamy na info o zdrowiu Anki .Dopiero wtedy zobaczymy .Dziękuje wszystkim za obecność na w~ątku . Quote
Lionees Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 funia napisał(a):Na razie czekamy na info o zdrowiu Anki .Dopiero wtedy zobaczymy .Dziękuje wszystkim za obecność na w~ątku . I jak sie sprawy mają? Quote
funia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dobrze ,ze wpadlaś bo miałam właśnie pisac .Opreacja się udała ,Anka wróciła do zdrowia .Kora jest więc z nia .Nawet wzięła psa ze schronu kolejnego .Boję się ,czy aby nie podjeła tej decyzji pochopnie bo nigdy nic nie wiadomo a do Szwecji i tak ciągle wyjężdza na jakiś czas .Musi wtedy Kore zostawiac po opieka .Jestem z nia w kontakcie .Pewnych rzeczy u tej dobrej kobiety nie jestem w stanie ogarnąc ...... Quote
Marzenuś Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Uff, cieszę się, że sytuacja się ustabilizowała póki co. No i przede wszystkim bardzo cieszę się, że Ania wróciła do zdrowia. Przesyłam Jej moc pozdrowień. Quote
Recommended Posts