Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

A teraz historia smalczyku z 12 sierpnia...

❥ SUPER PILNA ADOPCJA ❥
Przepraszam że tutaj ale to naprawdę pilne. Dzisiaj po powrocie z pracy już miałam się cieszyć że czysto, że Rambo nie miał aury padaczkowej i nie naszczał. Z radością już miałam sięgać po najbardziej śmierdzące żwacze, gdy mój wzrok zatrzymał się na zakrętce do słoika typu "twist". Jedna z moich trzech istniejących jeszcze szarych komórek podpowiedziała "szukaj słoika". Jamnicza brygada dziwnie rozpierzchła się po kątach. Jedno było w szafie, drugie przycupnęło za kenelem, jedynie zawsze ułożona Ruda leżała na kanapie i śmiało patrzyła mi w oczy.

Postawiłam torby z zakupami, jak zwykle wysoko i rozglądałam się za słoikiem. Moja uwagę zwróciło doopsko tej czarnej z balejażem dziwnie wystające zza kenela. Podeszłam... czarna z balejażem wypełzła i udawała ze jej niem. Warszawski żulik, strzyknął przez zęby i poszedł gdzieś. Ruda nadal tkwił na kanapie. zZ dusza na ramieniu podeszłam aby zobaczyć co jest wciśnięte za kenelem. ...

To był czyściutki (jakby umyty w najlepszej zmywarce) słoik z trzema skwarkami pozostałymi po domowym smalcu. Ów smalec dostałam , będąc z niezapowiedzianą, rutynowa wizytą w hoteliku w ramach łapówki. To był domowej roboty smalczyk o nazwie "niebo w gębie". Udało mi się zjeść dwie kanapki. Stał na parapecie okiennym, parapety u mnie są na wysokości 90 cm. Niestety obok jest zabudowa typu komandor i od strony okna są odkryte półki po skosie, przylegające do parapetu. Cóż po raz kolejny przekonałam się że jamniki merle maja wyjątkowe predyspozycje do agility. No dobra do agility tak, ok, ale dlaczego do złodziejstwa?
WNIOSEK. mam mała czarną z balejażem, miniaturę jamnicza do adopcji. Tylko uwaga RECYDYWA ZŁODZIEJSKA. Kto chętny?

ps jest pakowna w ten plecak zielony wchodzi bez problemu, oddam z plecakiem.

Masz dla mnie smalec?

Posted

Fajna sesja, zazdroszczę,i żałuję , że nie poszłam z Ferką :) Psiaki w różnych ujęciach, lubię oglądać i spacer też udany, klubowicze poznali się na zywo, fajnie. :cool1:

Posted

.... i Jestem
Jaka super sesja:loveu: dziewczyny naprawdę cuuudne!.... Ruda to prawdziwa księżniczka:loveu:.... a Ganga? ma taką super figurkę ,że jeden słoik smalcu.... nie może jej zaszkodzić:eviltong: Rambo jesteś szczęściarzem:loveu:

Posted

anica napisał(a):
... z przyjemnością też posłuchałam :)
Jasia melomanka

Jasieńko, Gusiak wychowała się na Jego piosenkach.
Z ulubionej płyty znała wszystkie na pamięć :)
Ovo dobrze poinformowana

Posted

Ostatnio nawiedziłam okolice zamieszkania Isadory i wiecie co zobaczyłam ? Trzy jamniki na splątanych już smyczach prowadzonych przez nią samą. Cudny widok, potem jeszcze patrzyłam jak szły do klatki schodowej, - trzy małe, włochate, drepczące jamniczki, sierść faluje, dupkami kręcą - no coś wspaniałego (nie zauważyłam czy Isadora kręciła :eviltong::diabloti: ). Generalnie uśmiałam się :)

Posted

yunona napisał(a):
Ostatnio nawiedziłam okolice zamieszkania Isadory i wiecie co zobaczyłam ? Trzy jamniki na splątanych już smyczach prowadzonych przez nią samą. Cudny widok, potem jeszcze patrzyłam jak szły do klatki schodowej, - trzy małe, włochate, drepczące jamniczki, sierść faluje, dupkami kręcą - no coś wspaniałego (nie zauważyłam czy Isadora kręciła :eviltong::diabloti: ). Generalnie uśmiałam się :)
... już to widzę:eviltong:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No wiesz co i tak oficjalnie o tym pisac :evil_lol:

Marteczka takie moje zboczenie - doopki jamnicze :evil_lol::multi: inni mają gorsze.... Z tego to przynajmniej plot nie będzie :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Wiem jak to boli......:-(:-(..Dorotko przytulam Cię mocno....żadne słowa nie pocieszą.....uważaj na siebie-Rambuś i Ganga-potrzebują Cię

Malusia -pobiegłas tam gdzie Edunio...Dżekuś,Atosik,Hektorek i Sopelek-moje ukochane dzieci-ONE tam wszystkie pomogą Ci...przytulą....ale to nie był jeszcze czas....nigdy dla kochających serc-nie ma odpowiedniego czasu.......:shake::-(:-(