Isadora7 Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 A teraz historia smalczyku z 12 sierpnia... ❥ SUPER PILNA ADOPCJA ❥ Przepraszam że tutaj ale to naprawdę pilne. Dzisiaj po powrocie z pracy już miałam się cieszyć że czysto, że Rambo nie miał aury padaczkowej i nie naszczał. Z radością już miałam sięgać po najbardziej śmierdzące żwacze, gdy mój wzrok zatrzymał się na zakrętce do słoika typu "twist". Jedna z moich trzech istniejących jeszcze szarych komórek podpowiedziała "szukaj słoika". Jamnicza brygada dziwnie rozpierzchła się po kątach. Jedno było w szafie, drugie przycupnęło za kenelem, jedynie zawsze ułożona Ruda leżała na kanapie i śmiało patrzyła mi w oczy. Postawiłam torby z zakupami, jak zwykle wysoko i rozglądałam się za słoikiem. Moja uwagę zwróciło doopsko tej czarnej z balejażem dziwnie wystające zza kenela. Podeszłam... czarna z balejażem wypełzła i udawała ze jej niem. Warszawski żulik, strzyknął przez zęby i poszedł gdzieś. Ruda nadal tkwił na kanapie. zZ dusza na ramieniu podeszłam aby zobaczyć co jest wciśnięte za kenelem. ... To był czyściutki (jakby umyty w najlepszej zmywarce) słoik z trzema skwarkami pozostałymi po domowym smalcu. Ów smalec dostałam , będąc z niezapowiedzianą, rutynowa wizytą w hoteliku w ramach łapówki. To był domowej roboty smalczyk o nazwie "niebo w gębie". Udało mi się zjeść dwie kanapki. Stał na parapecie okiennym, parapety u mnie są na wysokości 90 cm. Niestety obok jest zabudowa typu komandor i od strony okna są odkryte półki po skosie, przylegające do parapetu. Cóż po raz kolejny przekonałam się że jamniki merle maja wyjątkowe predyspozycje do agility. No dobra do agility tak, ok, ale dlaczego do złodziejstwa? WNIOSEK. mam mała czarną z balejażem, miniaturę jamnicza do adopcji. Tylko uwaga RECYDYWA ZŁODZIEJSKA. Kto chętny? ps jest pakowna w ten plecak zielony wchodzi bez problemu, oddam z plecakiem. Masz dla mnie smalec? Quote
Isadora7 Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 I jeszcze kilka już amatorskich czyli przeze mnie robionych. (na wsteczu też są nowe zdjecia) Quote
yunona Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Fajna sesja, zazdroszczę,i żałuję , że nie poszłam z Ferką :) Psiaki w różnych ujęciach, lubię oglądać i spacer też udany, klubowicze poznali się na zywo, fajnie. :cool1: Quote
Gusiaczek Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 http://img11.imageshack.us/img11/2121/ojlf.jpg :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
anica Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 .... i Jestem Jaka super sesja:loveu: dziewczyny naprawdę cuuudne!.... Ruda to prawdziwa księżniczka:loveu:.... a Ganga? ma taką super figurkę ,że jeden słoik smalcu.... nie może jej zaszkodzić:eviltong: Rambo jesteś szczęściarzem:loveu: Quote
pajda67 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Jakie cudniaste laleczki i laseczki:loveu: A gdzie przepiękny Rambuś? Isadoro prosimy o zdjęcie królewicza!!! Quote
Gusiaczek Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 pajda67 napisał(a):Jakie cudniaste laleczki i laseczki:loveu: A gdzie przepiękny Rambuś? Isadoro prosimy o zdjęcie królewicza!!! Weełaśnie! Ovo wyczekujaca Quote
Mika31 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 piękne zdjęcia kocham historię o smalcu mój Aleks wykrada suchy chleb Quote
Gusiaczek Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oZPF_naUWuU Ze specjalną dedykacją dla Ciebie, Rambo :) Ovka sentymentalna Quote
anica Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Gusiaczek napisał(a):http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oZPF_naUWuU Ze specjalną dedykacją dla Ciebie, Rambo :) Ovka sentymentalna ... z przyjemnością też posłuchałam :) Jasia melomanka Quote
Gusiaczek Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 anica napisał(a):... z przyjemnością też posłuchałam :) Jasia melomanka Jasieńko, Gusiak wychowała się na Jego piosenkach. Z ulubionej płyty znała wszystkie na pamięć :) Ovo dobrze poinformowana Quote
Sarunia-Niunia Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ale fajna sesyjka - dziewczyny prze-pię-kne!!! Tylko biedny Rambo pokrzywdzony - nie dość, że musiał zostać w domu, to jeszcze sesja go ominęła... ech... Quote
yunona Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Ostatnio nawiedziłam okolice zamieszkania Isadory i wiecie co zobaczyłam ? Trzy jamniki na splątanych już smyczach prowadzonych przez nią samą. Cudny widok, potem jeszcze patrzyłam jak szły do klatki schodowej, - trzy małe, włochate, drepczące jamniczki, sierść faluje, dupkami kręcą - no coś wspaniałego (nie zauważyłam czy Isadora kręciła :eviltong::diabloti: ). Generalnie uśmiałam się :) Quote
taxelina Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 No wiesz co i tak oficjalnie o tym pisac :evil_lol: Quote
anica Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 yunona napisał(a):Ostatnio nawiedziłam okolice zamieszkania Isadory i wiecie co zobaczyłam ? Trzy jamniki na splątanych już smyczach prowadzonych przez nią samą. Cudny widok, potem jeszcze patrzyłam jak szły do klatki schodowej, - trzy małe, włochate, drepczące jamniczki, sierść faluje, dupkami kręcą - no coś wspaniałego (nie zauważyłam czy Isadora kręciła :eviltong::diabloti: ). Generalnie uśmiałam się :)... już to widzę:eviltong: Quote
yunona Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 deer_1987 napisał(a):No wiesz co i tak oficjalnie o tym pisac :evil_lol: Marteczka takie moje zboczenie - doopki jamnicze :evil_lol::multi: inni mają gorsze.... Z tego to przynajmniej plot nie będzie :diabloti: Quote
Isadora7 Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 [FONT=arial black]Ruda kochanie dlaczego? Boże jak to boli.[/FONT] Quote
Mika31 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Boże nie co się stało Doroto ? TYlko mogę cię przytulić .:-( Quote
Celina12 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Wiem jak to boli......:-(:-(..Dorotko przytulam Cię mocno....żadne słowa nie pocieszą.....uważaj na siebie-Rambuś i Ganga-potrzebują Cię Malusia -pobiegłas tam gdzie Edunio...Dżekuś,Atosik,Hektorek i Sopelek-moje ukochane dzieci-ONE tam wszystkie pomogą Ci...przytulą....ale to nie był jeszcze czas....nigdy dla kochających serc-nie ma odpowiedniego czasu.......:shake::-(:-( Quote
Hope2 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Dorotko...żadne słowa nie są w stanie ukoić Twojego bólu...przytulam Cię mocno :( Ruda Księżniczko-biegaj za TM [*] Quote
Recommended Posts