Celina12 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 A tu już zupełne lenistwo.....Rambuś pogoń no KOBITY.....fotki....opowieści.... Quote
Isadora7 Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Moja trójka była w psim SPA, miały fullserwis, manicure, pedicure, kąpanie, fryzowanie. A Ruda nawet dała sobie kamyczek zdjąć z 4 zębów. Ganga okazała sie histeryczką totalną, a o Rambusiu powiedziano że to 100% typowy jamnior i zupełnie jakby miał gładkowłosego w przodkach (co jest akurat prawdą). Były mocne negocjacje w chwili gdy np miał mieć strzyżone okolice ogona "co mi tu robisz nie życzę sobie wrrr" i w paru innych sytuacjach. Postawe miał pt "Ja jestem Pan Jamnik Rambo i ma być tak jak ja żądam". Oto moja trójka w szyku bojowym. Quote
Isadora7 Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Rudy przegubowiec :) Moje pannice Księżna Ganga Quote
Isadora7 Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Jamniki syjamskie Księżniczka Fergie vel Ruda Quote
anica Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Wow,Wow!!!:loveu::iloveyou::B-fly::cunao::B-fly::iloveyou:... królewskie Jamolki , niema co:loveu: trzeba przyznać, że naprawdę piękne! :loveu: widać ,że to szczęśliwa rodzinka, napatrzeć się nie mogę:loveu: Uwielbiam tak zaczynać dzień:iloveyou: a ten kamień to tak, bez narkozy?.... tym skalerem miała ściągany? Quote
Isadora7 Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 anica napisał(a):[...] a ten kamień to tak, bez narkozy?.... tym skalerem miała ściągany? Tak dokładnie, sama bylam zdziwiona i pełna podziwu dla Rudej. Quote
anica Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Dziękuję:lol:...cieszę się ,że jest już ta metoda dostępna, będziemy szukać wobec tego i u nas ,niestety nie wszystkie gabinety to praktykują a super ,że bez narkozy:lol: Fergi , dzielna jesteś królewno, słodki buziak :calus:i dla Wszystkich mizianki , przytulaski i głaski:calus::glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
yunona Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 No kochana zaszalałaś , ale warto było. Psiaki cudne, pachnące niemalże w domu poczułam. Ruda (Fergie :) ) ma z lekka posiwiały pysio, a reszta jakby nigdy nic :loveu: . Sama to uszarpałabyś się, bo jak Haremu obcinałam pazury (on w namordniczku), to tylko tylnie łapy na raz zaliczyliśmy. Fercia z miarę spokojna ale dwa razy małpiszon warknął.;) Cudne masz te swoje :multi: Quote
Celina12 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Laleczki z sukienusiach....Rambosław cosik mokry...ale cudny,Gangusia jakby obrażona z deczka...a Ruda tak cudnie układa uszka...jejciu wycałowałabym to Cudne Towarzystwo...:loveu::loveu: Quote
anica Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 ... a tak sobie... zaglądam(kolejny raz) do najpiękniejszych jamników na dogo:loveu: Quote
pajda67 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Isadoro, jakie one są aksamitne, cudowne, takie dostojne!!!!!!!!!:loveu: Nie mogę się na nie napatrzeć. Ja bym chyba nie umiała tak zadbać o długowłose jamniki. Zostawiamy pozdrowienia ze słoneczkiem, które się przebiło przez chmurki:lol: Quote
Fundacja SOS dla Jamników Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [FONT=Verdana]Zapraszamy na bazarek[/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/threads/243757-JAMNICZE-TARGOWISKO-BIŻUTERYJNE-ekskluzywna-biżu-na-pomoc-jamnikom Quote
anica Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 ... nadrabiam zaległości po powrocie Awatarek, Wymiata:loveu: Quote
pajda67 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 I my zaglądamy. Oglądamy cudowności jamnicze raz kolejny.:loveu: A może jakieś nowe fotki Isadoro????????? Prosimy:cool3: Quote
Gusiaczek Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Isadora7']Tak dokładnie, sama bylam zdziwiona i pełna podziwu dla Rudej.[/QUOTE] Hmmmmmmmmmm i nie dziwota - Rude zawsze wzbudzają podziw ;) Quote
anica Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Gusiaczek']Hmmmmmmmmmm i nie dziwota - Rude zawsze wzbudzają podziw ;)[/QUOTE]Rude jest piękne:loveu: Quote
Gusiaczek Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='anica']Rude jest piękne:loveu:[/QUOTE] Dziękuję ;) Quote
yunona Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Co wy tu dziewczyny sobie kadzicie, rude to wredne - nie znacie tego? :diabloti::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='anica']Rude jest piękne:loveu:[/QUOTE] i mądre, bardzo mądre. Quote
yunona Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Isadora7']i mądre, bardzo mądre.[/QUOTE] pierwsze słyszę i widzę :diabloti:, czekoladowe jest mądre i piękne :eviltong::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Księżniczka Gangosława Księżniczka Rudosława Księżniczki złapały jeden trop Quote
Recommended Posts