Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7'][SIZE=3]...[/SIZE]

Dwa oststanie zdjęcie nieostre bo nie przestawiłam aparatu, ale pomyslalam że wstawię a co mi tam :cool1:[/QUOTE]

I bardzo dobrze, że wstawiłaś, bo zdjęcia się piękne, tzn dziewczyny są piękne!!!
I w ogóle super, że możemy wreszcie Je zobaczyć - te piękne arystokratki (jak napisała Ania)

Posted

[quote name='anica']Oj tam .. oj tam ! Isadoro -wstawiaj zdjęcia .. dobrze ,że są :lol:
jamnicza arystokracja .. wygląda super !! na ostro czy nie ;):eviltong::lol:[/QUOTE]

Zła jestem na siebie bo mogły być fajne zdjęcia a ja robiłam zdjęcia na aukcje i miałam inne ustawienia.

[quote name='Sarunia-Niunia']I bardzo dobrze, że wstawiłaś, bo zdjęcia się piękne, tzn dziewczyny są piękne!!!
I w ogóle super, że możemy wreszcie Je zobaczyć - te piękne arystokratki (jak napisała Ania)[/QUOTE]

[quote name='Mika31']Ganga jesteś piękna:loveu:[/QUOTE]

Rambo też jest śliczny. Poniżej zdjęcie tez z tego dnia. Jego ulubione miejsce to pozycja "na uszczelke" w przy drzwiach wejściowych. To tez jego azyl. Jak narozrabia to leży tam bez ruchu (a to cięzko widzieć Rambiego bez ruchu). Akurat to był dzień, ze narozrabiał. Konkretnie znowu naszczał na łóżko (tak robi jak ma aure padaczkową). Doskonale jednak wie, ze xle robi. Natychmiast udaje się do azylu i udaje, że go nie ma. nawet nie drgnie, no i spojrzenie anioła niewinności. "Opierdziel" dostaje zawsze mimo choroby. Bo ma pełną świadomość tego co robi to tylko aura a nie rzeczywisty atak. Cos to daje bo potem jakiś czas 9tak ze 3-4 razy) uprzejmie raczy naszczac w miejscu łatwiejszym do zmycia, wyczyszczenia i odsmrodzenia. To szczanko to jeden z "uroków" posiadania psa z padaczką.

A oto rambo w wersji ANIOŁ NIEWINNOŚCI w minute po naszczaniu :cool1:
[IMG]http://i2.fmix.pl/fmi909/02a58b2b001ba9c64fb4fec4[/IMG]

Posted

[quote name='Isadora7']...
A oto rambo w wersji ANIOŁ NIEWINNOŚCI w minute po naszczaniu :cool1:
[IMG]http://i2.fmix.pl/fmi909/02a58b2b001ba9c64fb4fec4[/IMG][/QUOTE]

Piękny i Przystojny Rambo, a już w wersji "Anioł Niewinności" jest naprawdę UROCZY!!!
Sama Arystokracja u Ciebie Isadorko, ale jak to mówią: "Jaki Pan, taki Kram".... i już wszystko jasne:)

Posted

Nie patrz na jakość zdjęć, tu nie chodzi o konkurs foto tylko chcemy oglądać piękne jamniki:loveu:. Nie opierdzielaj Rambusia jak on i tak wie , że kiepsko się stało. Jak go złapało nie zdążył zeskoczyć na podłogę.Biduś:p. Ciekawa jestem czy mając tzw. nadczynność przewodu pokarmowego nigdy nie musiałąś pranka gaci odwalać?:eviltong::diabloti: , albo przy przeziębieniu kichnąć i otworzyć kranika z urynką przed czasem?:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Trio matki Doroty wymiata:loveu::loveu::loveu:

Posted

no tak... Rambo to 100% facet! pieruństwa narobi i ANIOŁ NIEWINNOŚCI :evil_lol::eviltong::cool3:
ma szczęście ,że taki kochany jest :calus::calus:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Isadoro.. kochana wiem ,że nie wiesz gdzie masz ręce wsadzić , ale przypomina się Anusia z 5pakietami ogłoszeniowymi , może masz pomysł , które ogłosić , może ja w jakiś sposób ,mogła bym pomóc.. tylko ,że potrzebne są zdjęcia i tekst .. wymyśl coś proszę
Ania prosi o kontakt tu : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub na wątek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225925-REAKTYWACJA-30-ogłoszeń-5-zł-a-wszystko-na-Cinka!-Do-24-04-g-20[/url]

Edited by anica
Posted

[quote name='anica']Isadoro.. kochana wiem ,że nie wiesz gdzie masz ręce wsadzić , ale przypomina się Anusia z 5pakietami ogłoszeniowymi , może masz pomysł , które ogłosić , może ja w jakiś sposób ,mogła bym pomóc.. tylko ,że potrzebne są zdjęcia i tekst .. wymyśl coś proszę
Ania prosi o kontakt tu : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub na wątek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225925-REAKTYWACJA-30-og%C5%82osze%C5%84-5-z%C5%82-a-wszystko-na-Cinka%21-Do-24-04-g-20"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225925-REAKTYWACJA-30-ogłoszeń-5-zł-a-wszystko-na-Cinka!-Do-24-04-g-20[/URL][/QUOTE]

Mam teraz dłuugi weekend, będzie czas. Ale napewno jedno to odstąpiłam dla Jamnika Bruna

Posted

[quote name='anica']Świetnie! bardzo dziękuję , saphira18 mówiła , że poczeka... wiemy ile masz na głowie :Rose:
Obyś...w życiu tyle dostała! ile dajesz![/QUOTE]

Ja ma teraz przenoszenie strony na inny serwer, zamowione szablony na allegro, aukcje charytatywne i aktualizacje SOS bo wczesniej kompa miałam zdechłego, a potem czekałam jak sie temat z serwerem wyjasni

Posted

OK poczekamy , poproszę Saphira18 o jeszcze trochę czasu... wiem jak to jest.. tak na siłę , to nic nie wychodzi.. i tak... chyba oddałaś całą SIEBIE ISADORO ...jeśli chodzi o mnie to WIELKI SZACUN. (byłam na kilku wątkach,nie tylko Jamninczych i widziałam Twoją pomoc) Jak Ty to ROBISZ(wiem ,że też pracujesz):shock:
było by mi bardzo przykro gdybym sprawiła Tobie jakiś kłopot tymi ogłoszeniami..czy ponaglanie.. wiem ,że Wiesz co masz robić Matko Doroto od Jamników :Rose:

• 2 weeks later...
Posted

Ale już wszystko dobrze, czy jakieś konsewkwencje są? Wiem, że Gangunia ma wyskakujące rzepki .... Cały czas się zastanawiam jak ona to zrobiła?
Mnie też ostatnio Harutek zdenerwował. Leżał u Micha na łóżku i wlazł jakoś tak w podszewkę, że chcąc zejść tak się zaplątał, że byłby się powiesił. A najgorsze, że on pilnuje legowiska i wyplątując go ryzykowałam pogryzienie, bo okrutnie warczał. Ale przezornie przyniosłam plasterek kiełbasy i złagodniał jak baranek. Ale gdyby to stało się podczas mojej nieobecności , to nie wiem co bym zastała. Michu został pouczony - albo zamykamy drzwi, albo chowamy pościel :mad:. Ale strachu się najadłam, myślałąm , że nie dam rady bo wił się i rzucał, ja pierdziu.....

Posted

[quote name='Isadora7']Małpiszon wsadził łape miedzy obroże a szyję, akrobatka kurcze[/QUOTE]
Ganga.. Gangusia... już dobzie.. dobzie... wiemy ile potrafisz ...akrobacje lepiej zostaw na jakąś olimpiadę :eviltong::lol:;)
całuję łapinkę :calus:

Posted

To było tak... pospalam łykendowo, otwieram oczy (a jestem krótkowidzem z -6 dioptri) i widzę zę Gandziulec chce podbiec witać i pada na pychol, troche jak przy padaczce. Co sie podniesie to pada. Ja dostałam spina jak się masz. Zerwałam sie w kosmicznym tempie myłam, ubierałam, a tak jak zwykle śrube chciała co chwila robić aby mnie witać (czyli wyskoki do góry) i pada co chwila, widzę (jak przez mgłe bo jeszcze okularów nie mam na nosie) ze jakby nie miała przedniej prawej łapki. Pomyślałam rzepka i w tej się łapce objawiła. Tylko jakoś tak inaczej, cholernie mocno. Słabsze sama nastawiam. No masakra. Założyłam okulary i podeszłam do niej aby przypiąć smycz... i zobaczyłam że ten małpiszon wsadził łapkę między obroże a szyjkę i nie mogła jej wyjąć. Nie wiedziałąm czy małpe całować czy ochrzanić. Rozwiązało sie samo, bo dostałam ataku astmy i sama zdechłam :) i musiałam się ratować .

Posted

O matko! Ale się narobiło.....:shake: Mam nadzieję, że wszystko już w normie. Człowiek cały czas jest w ruchu ( i żyje :eviltong:) tak , że przygody różniste to norma. Buziolki dla trójcy włochatych i uściski dla matki Doroty od jamników :eviltong:.

Posted

Tak Dorotkę ściskamy:)
A nasze jamniorki, w najmniej spodziewanych momentach potrafią dostarczyć nam emocji z dreszczykiem....
O mnie w domu, mówi, że kompletnie już ześwirowałam, ale widzę, że chyba jestem naprawdę przewrażliwiona....
Chodzę za nimi, sprawdzam czy wszystko dobrze, ze 200 razy dziennie spoglądam na furtki, czy czasem coś się nie zepsuło, nie otworzyło....

Najważniejsze, że Ganga cała:multi: i Ty Yun też, że Cię Harutek nie połknął:eviltong:, przy ratowaniu Go z opresji:)

Posted

O rety :-D przepraszam:-D ja już dawno się tak serdecznie nie roześmiałam :-D Isadoro przepraszam za ten śmiech ...ale ja ,nie wiem.... jakim cudem?.. oczyma wyobraźni.... autentycznie widziałam całą tę sytuację... i Ciebie... i Gangę... wiem... wiem... wcale nie było tak wesoło....wtedy! ... Kochane jesteście! ...i ja też .. tak reaguję jak coś się z Jasią dzieje! dobrze że wszystko dobrze!:loveu: