Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szaraduszka tego zdjecia Luny jeszcze nie wklejalam, chyba podobne, bo to cala seria byla .... chyba ze się mylę :oops: :wink:
Monika - Lilith i Lunarazem fuj - to wedłóg nich wberw wszelkim regułą porządku świata :D one się obchodza i obrzydzenie fe fe :wink: Tylko Lilith z Walerem sie lubi :D Bo waler to kotopies :)
Tak leżą wspólnie i obserwuja jak pani "cos"gotuje, a Luna zaszyta gdzieś .... np. w szafie śpi :D

[img]http://img223.exs.cx/img223/2993/3001050019yx.jpg[/img]

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patka']

[img]http://img223.exs.cx/img223/2993/3001050019yx.jpg[/img][/quote]

Widać, że u Ciebie psy stoja ( a raczej siedzą) w hierarchi niż koty :cry:
Zdrówko

Posted

[quote name='dbsst']
Beato jest taki pan jest jasnej siersci i nie boi sie duzych piesow ;) cy to ten sam :D[/quote]
Haaaa, i ma niebieskie oczęta :o ?!
To ten sam :loveu: przystojniaczek :iloveyou: .
Jakoś się podzielimy, my dwie, ich dwóch, proponuję na dni parzyste i nieparzyste :P :D :P .

[quote name='tajdzi']A widzieliście nowy program do czyszczenia ekranu komputerowego? :lol:
[url=http://www.btinternet.com/~j1media/lick.swf]o tu jest[/url][/quote]
Widziałam, widziałam jest suuuper.
Muszę Dymkowi pokazać, niech się chłopak nauczy, bo do tej pory wszystko ogonem zamiatał. Naelektryzowywał ( :hmmmm: ) sobie go przy okazji i potek ogonek był nastroszony jak szczota do mycia butelek :sweetCyb: .
[b]Wysłałm Ci nowy adresik, byłaś? Widziałaś?[/b]

[quote name='adda'][quote name='Beata&Poświata']Boszesztymój, co takim maczkiem[/quote]
Bo siem wstydzem :oops:[/quote]

Się domyśliłam, po tych rumieńcach siarczystych, z którymi zresztą Ci do twarzy :P .

[quote name='adda']Dziewczyny, wysłałam Wam :lol:[/quote]
Dostałam - dzięki, haaaaaa, haaaaaaaaa, haaaaaa.
A ja się dziwiłam z czego Dymek tak w łazience się podśmiewa.
Teraz już wiem :evil: .

Posted

[b]Patka[/b] zaręczam Ci, że wujcio Walery wie z czego ma sie pośmiać, to Ty możesz być lekko zdziwiona :o . [b]Adda[/b] mam namiar na Patkę więc jej wyślę, niech dziwczyna się uświadomi :P .

Posted

Beatko dobra z Ciebie kobieta - człowiek ma więcej pracy i juz go pomijają chyba że Adda mnie nie lubliju :wink: :oops:
Oj Basenji a ja na podłodze :D :wink: Ale tak wygodniej bo sobie z mich nie wyrzerają :D :wink:

Posted

[quote name='Patka'] człowiek ma więcej pracy i juz go pomijają chyba że Adda mnie nie lubliju :wink: :oops: [/quote]
Adresu nie znaju :D Ale już Beata Ci wysłała :lol:

Posted

[quote name='"Beata&Poświata"'][quote name='dbsst']
Beato jest taki pan jest jasnej siersci i nie boi sie duzych piesow ;) cy to ten sam :D[/quote]
Haaaa, i ma niebieskie oczęta :o ?!
Jakoś się podzielimy, my dwie, ich dwóch, proponuję na dni parzyste i nieparzyste :P :D :P .

tak to ten z niezapominajakami zamiast oczu ;)

tylko musimy glosowac ktora ma dnie parzyste a ktora nieparzyste ;)

Posted

Beatko, dzwoniłam, wiem wszystko, są dwie opcje...Aczkolwiek plany się całkowicie zmieniły 8) (jak co kilka minut)...
Realizujemy je już od tej soboty.... :lol:
Będą 2!!!!!!!!kociambry he he - nie mogłam się zdecydować ;)

Posted

[b]Tajdzi[/b] to się nazywa działanie.
Chciało sie kotecka i będą od razu dwa :angel: :angel: :angel: .
No to czekam z niecierpliwością na szczegółowe relacje i zdjęcia w duuuuuuużej ilości :P !!!

ps.[size=1]mnie też po głowie chodzi drugi kociak, ale mąż nie zdzierży :(. Chyba że podstępem, muszę pomyśleć nad taktyką :roll: :wink: [/size]

Posted

[quote name='dbsst']Beato jest taki pan jest jasnej siersci i nie boi sie duzych piesow ;) cy to ten sam :D[/quote]
[quote name='Beata&Poświata']Haaaa, i ma niebieskie oczęta :o ?!
Jakoś się podzielimy, my dwie, ich dwóch, proponuję na dni parzyste i nieparzyste :P :D :P .[/quote]
[quote name='dbsst']
tak to ten z niezapominajakami zamiast oczu ;)
tylko musimy glosowac ktora ma dnie parzyste a ktora nieparzyste ;)[/quote]
Zrobimy losowanie i pogodzimy się jakoś :P . Ciekawe tylko co na to sami zainteresowani Walery, Dymek i [b]Patka[/b], bo ona chyba nieświadoma snutej intrygi :evil: :wink: ?!

Posted

Co Wy Kobity przebiegłe chcecie od mojej malutkiej szarej kuleczki :wink: :D Prosze TU się wytlumaczyć :D
Zobaczcie jak się kotus wystraszył ....

[img]http://img235.exs.cx/img235/3683/200502040720uq.jpg[/img]

Posted

No faktycznie, wygląda na strasznie przestraszonego :o .
A my generalnie od Twojego koteczka nic nie chcemy.
Podzieliłyśmy się tylko naszymi sympatiami, sprawiedliwie i bez rozlewu krwi :P

Posted

Wiecie co zauważyłam, wbrew pozorm zwierzęta mają bogatszą mimikę twarzy, pyszczków czy też ryjków niż ludzie. Nie widzicie jak on z pogardą na was patrzy? :wink:

Posted

[quote name='souris']Nie widzicie jak on z pogardą na was patrzy? :wink:[/quote]Eeee, nie znasz sie :-? :wink:
Pogarda to ludzkie uczucie. Zwierzaki na szczescie sa jej pozbawione.
Jego spojrzenie jest przenikliwe, analizujace sytuacje z dystansem. 8)

Posted

Masz rację, zwierzaczki sa od nas lepsze, on się pewno zastanawia czego te dziwne istoty od niego chcą i czemu nie dadza mu wreszcie jeść :wink: :wink: :wink:

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='souris']Nie widzicie jak on z pogardą na was patrzy? :wink:[/quote]Eeee, nie znasz sie :-? :wink:
Pogarda to ludzkie uczucie. Zwierzaki na szczescie sa jej pozbawione.
Jego spojrzenie jest przenikliwe, analizujace sytuacje z dystansem. 8)[/quote]
A gdyby nie był dobrze wychowany, to pewnie zrobiłby tak: :stupid: :silly: :bad-word:.
A jeść mu nie dadzą, bo Waluś się dietuje :( .

Posted

Ewentualnie jakby wnikliwiej spojrzeć w jego oczki to wygląda jakby dopiero co chichotał szatańsko po załatwieniu jakiegoś piesiaka :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Patrz Patka jakiego masz uduchowionego kota, wszystko na nim widać, każdą skomplikowaną kocią myśl :wink:

Posted

[quote name='tajdzi']Beatko, dzwoniłam, wiem wszystko, są dwie opcje...Aczkolwiek plany się całkowicie zmieniły 8) (jak co kilka minut)...
Realizujemy je już od tej soboty.... :lol:
Będą 2!!!!!!!!kociambry he he - nie mogłam się zdecydować ;)[/quote]

:cry: :cry: :cry: aaaaa jak Ci zazdroszczę - ja tesh kcem dwa kociamberki :(

czekam na foty :D :P ma być i ch duuużooooooooo :angel:

Posted

Zobaczcie, zobaczcie, to zdjecia "mojej" Filci!!!!!

[img]http://tajdzi.w.interia.pl/Photos/Aza/NEVA%205.jpg[/img]

[img]http://tajdzi.w.interia.pl/Photos/Aza/NEVA%206.jpg[/img]

:angel: