Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gringulec, kiedy nabędzie poczucia bezpieczeństwa, z pewnością nauczy się czekać na swojego pana bez niszczenia sprzętów lub głośnej wokalizy. Ale tak na początek musi z tym swoim człowiekiem mieć stały kontakt, bo to na razie jest jego wentylem bezpieczeństwa.
Z pewnością będzie psem, który dostarczy swoim opiekunom wiele radości ze wspólnego obcowania.

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki z wizyty u Gringulca

Jak juz zjadł pierwszą część smakołyków (resztę dostał w swoim boksie) zajął strategiczna, pasującą do niego bardzo pozycję i sobie siedział, słuchając o czym też rozmawiamy.

Otarcia na pysiu i łapkach jeszcze są - mam nadzieje, że wszystko z czasem się unormuje, ale do tego potrzebuje domku.

Posted

Gringo biedaku jak Ty wygladasz?>?

On ani troche tego błysku co na poczatku w schronie mial to nie ma :shake:
Domek co pokocha i zaopiekuje sie potrzebny szybko, wtedy pies nabierze swietnosci

Posted

snuszkak napisał(a):
Domek co pokocha i zaopiekuje sie potrzebny szybko, wtedy pies nabierze swietnosci

Domek (zainteresowany adopcją) już jest, rozmowy (na razie telefoniczne) są obiecujące, sprawdzenie domu będzie jeszcze w tym tygodniu.
Pies przypadł im do gustu, a co najwazniejsze Gringo miałby swojego człowieka przez 24 h - a to był warunek konieczny adopcji.

Więc prosze trzymać kciuki - żeby to było miejsce i ludzie przy których będzie mógł spędzić resztę życia.

Posted

jej ale by to była super wiadomosc, Gringo jzu grzejacy tyleczek na kanapie :loveu:

bardzo mocno trzymam kciuki za Gringo no i Jacka, zapowiada sie adopcyjny czas, oby :lol::lol:

Posted

Kciuki możecie puścić, przykro mi , ale nic z tego nie wyszło.:shake::-(
Zapowiadało się obiecująco, ale ..... telefon sobie, rzeczywistość sobie.
Ten domek był totalna pomyłką. :no-no-no:
A szkoda, bo ja juz myślałam, że kolejny pies będzie miał dom, pana, będzie kochany i rozpieszczany - czasami po prostu nie warto marzyć :oops:.

Posted

:-(:-(:-(:-(
Ale lepiej, po stokroć lepiej, że stało sie to teraz, że jednak ten dom to nie DOM!!!
Bo gdyby znów miał wrócic , gdyby mimo zapewnień oddaliby Gringa..........
:shake:

Posted

Pisała do mnie Karina, że Gringo bardzo się uspokoił, przestał mieć wycieczkowe tendencje, że nie sprawia żadnych kłopotów. Za to Cobra zmieniła go teraz w spacerach. Co rusz jest gdzie indziej. Dzisiaj wylazła i Karina rano znalazła ją w kojcu eurazierów. Innym razem na murku koło małych beagielków. Ciekawe że tam nie ma żadnych awantur. Ani z Gringiem ani z innymi (zresztą gringo dżentelmen to Cobry, nawet takiej odsuczonej, nie rusza. Ale też i on już taki pół facet - to może dlatego. Załozyli klub zdekompletowanych!!!:evil_lol:

Posted

Hotelik opłacony do jutra włącznie. Czyli możesz od 1.12. przelać. Zaraz napisze konto Kariny. Dzięki. Ja powoli dozbierałam kolejne wpłaty z allegro i bazarku - czyli na następne będzie, ale wolałabym żeby nie było takiej potrzeby.

Posted

Gringulec pilnie poszukuje swojego domku. To uroczy psiak, który z pewnością będzie wspaniałym towarzyszem dla człowieka, który zechce okazać mu serce i dać ciepły kąt.

Posted

Młody pies, kochający na zbój człowieka - mimo, że z jego ręki wiele wycierpiał - czeka, az ktoś da mu szansę na "normalność"

Niby nic wielkiego ale dla Gringa - oznacza to bardzo wiele - schronisko w Puszczykowie odznaczyło w jego psychice ( i na ciele) ślad. Musi trafić do domu, gdzie ciągle ktoś jest, gdzie będzie mógł człowiekowi pałętać się między nogami i nikomu nie będzie to przeszkadzać. Jak Karina wpuszcza go do domu, to sadowi się na fotelu w kuchni. To będzie wspaniały pies domowy, moze nawet kanapowiec, kto wie ;)
Mała szczotka ryżowa o duszy huskiego szuka swego miejsca :razz:

Posted

Gringo tak bardzo potrzebuje domu, tak ladnie odwdzieczy sie za miłosc, bedzie ozdoba nowego pana i domu, bedzie radoscia w rodzinie, taki nieduzy, niezwykly, energiczny, kochany, a ciagle bez domu :-(