Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 BBeta napisał(a):Do weterynarza idziemy jutro, z łapkami już wszystko ok, małe bestie szaleją, najchętniej po całym mieszkaniu. O 5 rano urządzają sobie walki psów, warczą, szczekają, mam nadzieje, że się nie pozagryzają :diabloti: Nauczyły się już sikania na szmatke i wdrapywania na łózko :cool3: Osobny temat założe im jutro i postaram się o jakieś nowe zdjęcia ;) [FONT=Arial]:multi::loveu::multi:super..... żeby wszystkim maluszkom tak się udało [/FONT]
clockwork Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [FONT=Arial]mamy słoneczko :multi: czekoladki i czarnuszki dziś wyjdą na zewnątrz ..... i serce mi pęknie bo beżowa i Onek będą musiały zostać w zimnym, ciemnym kojcu w garażu bo uciekają z prowizorycznej zagródki :placz::placz:[/FONT]
furciaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Madziu zapodaj mi na PW adres do przesylki, i w jakich godzinach kurier Cie zastanie w domu??
MARCHEWA Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ja dziś nie dam rady podjechać do schronu,ale jutro przyjadę i przywiozę maluchom ryżyk z kurczakiem(całe wiaderko):evil_lol:
emilia2280 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 lo matko, dziewczyny, jak wygládajá finanse maluchów? macie kasé zeby je dokarmiac i dowitaminizowac?
MARCHEWA Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Maluchy nie mają chyba wcale uzbieranych finansów na obecną chwilę,w trakcie są porobione bazarki i to z nich po zakończeniu będzie kasa na maluchy.
emilia2280 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 no to zapraszamy na bazarki na psiéta!!! Marchewa, umiesc sobie link o bazarku w podpisie- ja tez tak mam.
MARCHEWA Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 emilia2280 napisał(a):no to zapraszamy na bazarki na psiéta!!! Marchewa, umiesc sobie link o bazarku w podpisie- ja tez tak mam. Zrobione ;););)ukradłam z podpisu Clockwork:diabloti:
Alicja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Arial]Maluszki dziś znów wyplażowane ...nawet mały pseudooneczek też ;) .... podebrałyśmy klatkę do transportu psw i mały był w areszcie ...lepiej to niż kojec w budynku , a reszta spala sobie na posłanku w psim żłobku ;). Jeden maluszek chłopczyk dzis pojechał do domeczku ...:multi::loveu: O finansach wszystko napisze Magda , ona będzie trzymać kasę ;), bo jest tam dziennie . [/FONT]
clockwork Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 furciaczek napisał(a):Madziu zapodaj mi na PW adres do przesylki, i w jakich godzinach kurier Cie zastanie w domu?? [FONT=Arial]jak ja jestem w domu to kurierzy już nie kursują :roll: może od razu na schronisko????[/FONT] MARCHEWA napisał(a):Ja dziś nie dam rady podjechać do schronu,ale jutro przyjadę i przywiozę maluchom ryżyk z kurczakiem(całe wiaderko):evil_lol: [FONT=Arial]marchewko.. za dużo nie przywoź- nie mamy lodówki :shake: chyba że dostaną reszte psiaczki inne tak czy inaczej dziękujemy :Rose:[/FONT] emilia2280 napisał(a):lo matko, dziewczyny, jak wygládajá finanse maluchów? macie kasé zeby je dokarmiac i dowitaminizowac? [FONT=Arial]na razie mamy bazarki, ile możemy to na bieżąco kupujemy z Alą. Witaminki dostaliśmy od pani wet, karmy suchej mam jeszcze na 5-6 dni- mokrej na 1 :roll: musimy se poradzić ;) [/FONT] MARCHEWA napisał(a):Maluchy nie mają chyba wcale uzbieranych finansów na obecną chwilę,w trakcie są porobione bazarki i to z nich po zakończeniu będzie kasa na maluchy. [FONT=Arial]dokładnie- na jakiś czas starczy, choć nie wiem czy nie odłoże 25% na klatke kennelową. 15-go bedzie gość z Urzędu na kontroli to spytam czy górnicze miasto jest tak biedne że nie mogą od 15-tu lat zrobić takiego zakupu i szczeniaki rozłażą sie po schronie :mad: jeżeli zakupią klatke to dokupie jedzonka jeżeli nie MUS kupić ... WSTYD!!! żeby 15to letni schron miał takie braki :angryy:[/FONT] MARCHEWA napisał(a):Zrobione ;)ukradłam z podpisu Clockwork:diabloti: [FONT=Arial]kradnij kradnij;):multi:[/FONT]
clockwork Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [FONT=Arial] PIESEK gładki z ogonkiem [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]BĄBEL W NOWYM DOMU!!!! wygląda na to że trafił w dobre ręce :multi::multi:[/FONT]
emilia2280 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 to ile teraz zostalo jak maluch ma dom? i czy to adopcja schroniskowa czy dogomaniacka?
Alicja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Arial]Co do paczuchy to faktycznie albo schron , albo do mnie niech przyjdzie ...u mnie zawsze ktoś jest teraz...Chyb aze jak schron to na mus zaznaczyć ...11-16 :razz:;)[/FONT]
clockwork Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 emilia2280 napisał(a):to ile teraz zostalo jak maluch ma dom? i czy to adopcja schroniskowa czy dogomaniacka? :hmmmm: w schronie- 2 czekoladki, 2 czarnulki, 1 ONkopodobny, 1 beżowa [FONT=Arial]SUNIA [/FONT] [FONT=Arial] SUCZKA kudłata z ogonkiem [/FONT][FONT=Arial]Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 640x713.[/FONT] [FONT=Arial] PIESEK kudłaty bez ogonka [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ok. 8 tyg. sunia, będzie raczej mniejsza niż średnia[/FONT] [FONT=Arial]ok 7-8 tyg. sunia. znaleziona w piaskownicy .... zna relacje pies-człowiek, na widok ludzia szaleje bedzie mała [/FONT] [FONT=Arial]ONek???? 3 mies. pies zagubiony, wystraszony ........ będzie duży [/FONT] [FONT=Arial]i na DT u BBeta: [/FONT][FONT=Arial] PIESEK gładki półogonek na DT u BBeta [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] SUCZKA kudłata bez ogonka NA DT u BBeta [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ADOPCJA SCHRONISKOWA ............... :shake::shake: I MACIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/FONT] [FONT=Arial][/FONT]
halbina Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 nie mogę Was odwiedzać... za bardzo łamiecie mi serce tymi maleństwami... :placz:
furciaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Madziu i Alu kochane moje cioteczki:loveu: Powiedzcie czy lepiej wyslac paczke czy moze wolicie pieniazki, chyba najlepiej wiecie na co przeznaczyc.
clockwork Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='halbina']nie mogę Was odwiedzać... za bardzo łamiecie mi serce tymi maleństwami... :placz: [FONT=Arial]ależ możesz halbinko... możesz :roll::roll::loveu: [/FONT]
clockwork Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='furciaczek']Madziu i Alu kochane moje cioteczki:loveu: Powiedzcie czy lepiej wyslac paczke czy moze wolicie pieniazki, chyba najlepiej wiecie na co przeznaczyc. [FONT=Arial]cioteczko ... za co kolwiek psiaczki będą wdzięczne... pieniążki... przesyłka kosztuje... dary.. paczka kosztuje :placz::placz: co się lepiej kalkuluje Tobie... jeżeli chcesz nam pomóc- decyzje zostawiam tobie i jestem ci wdzięczna po grób wstyd mi że żebram... naprawde :placz: [/FONT]
furciaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Nie jak mi wygodnie tylko jak wam wygodnie nooo:mad: I Madziu nie zebrasz... pomagasz tym psiakom:loveu: Dawaj namiary na schron ( tylko zalezy mi zebys to Ty otworzyla i dostala ta paczke), teraz wysle to a pozniej juz kase na konto bede Ci wplacac w miare regularnie bo cos mi sie konto zchrzanilo:angryy::roll: i musialabym przez posrednikow wysylac:shake: Nawet lepiej ze do schronu prosto...musialabyc duzo targac:diabloti:
halbina Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 no nie mogę nie móc... muszę... odwiedzać... a żebrzesz nie dla siebie! dla tych w potrzebie!
BBeta Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Byłam dzisiaj u weterynarza, co do szczepień, można to zrobić już teraz, ale szczepienie będzie trzeba powtarzać jeszcze 2-krotnie (lub nawet 3) natomiast jeżeli pierwszą dwake dostaną dopiero w 8 lub 12 tygodniu życia szczepienie będzie powtarzane tylko 1 raz, dla szczeniąt to podobno lepiej ;)
clockwork Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='furciaczek']Nie jak mi wygodnie tylko jak wam wygodnie nooo:mad: I Madziu nie zebrasz... pomagasz tym psiakom:loveu: Dawaj namiary na schron ( tylko zalezy mi zebys to Ty otworzyla i dostala ta paczke), teraz wysle to a pozniej juz kase na konto bede Ci wplacac w miare regularnie bo cos mi sie konto zchrzanilo:angryy::roll: i musialabym przez posrednikow wysylac:shake: Nawet lepiej ze do schronu prosto...musialabyc duzo targac:diabloti: [FONT=Arial]ooo kochana... nie bede targać bo auto nadal u blacharza :angryy::angryy: apropos blacharza... dziś przywieźli do schronu pitbulla zerkam... dupa nie pitbull....:diabloti: cane corso:loveu: ... przyglądam sie :crazyeye::crazyeye: znam.. myśle (dobra przesadziłam :cool1:) blacharza!!!! TAAAKKKK!!!!! sunia od blacharza!!!!! dzwonie do niego... przyjechał odebrać Borcie :multi::multi: wykopała rankiem dziure pod ogrodzeniem :mad: jakie szczęście że człowiek idąc gdziekolwiek zapoznaje sie z psami :roll: czy to zboczenie???? :oops::oops: Funciaczkowa: Schronisko dla bezdomnych psów 44-335 Jastrzębie Szeroka Norwida 50 tel. (wpisz bo ciężko trafić) 604626239 godz. dostarczenia 11-16 fenkju :loveu::loveu:[/FONT]
halbina Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 http://images6.fotosik.pl/231/403c3fc544fa5b97.jpg :placz: :placz: :placz: http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_46.jpg
Recommended Posts