Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ice_t napisał(a):
no to widzę że w tym schronie znów tylko Tobie zalezy na zwierzakach, az żal serce ściska

[FONT=Arial]tak... wszyscy tam mają gdzieś te psy....
dziś sunia mix ONka pojechała do... pseudohodowli.... kiedy wspomniałam panu o sterylce powiedział ABSOLUTNIE! zaproponowałam że pokryję koszta - NIE! NASZE SUKI ZAWSZE RODZIŁY A CHĘTNI SĄ.... A JAK BEDZIECIE MIELI MŁODEGO KAUKAZA- dajcie znać (numer tel. potargałam:angryy:)
umowa adopcyjna schronu nie narzuca sterylek/kastracji, a ja nie mam prawa odmówić wydania psa :placz::placz:
siedze i rycze .... taka koffana była, przylepa, a terajej przyjdzie rodzić 2x w roku... z gówna w gówno :placz:
[/FONT]

MARCHEWA napisał(a):
Ja niestety na razie nie mogę zabierać na dt:shake:,bardzo mi przykro i strasznie mi tych maluchów szkoda.
Mogę je ogłosić na allegro i ale.gratce,może domki się pojawią.

Allegro;
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=394195850

ale.gratka
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1472509_szczeniaki_szukaja_domow.html

[FONT=Arial]dziękujemy za ogłoszonka :loveu:
ja nie mam czasu na to, więc każda pomoc mile widziana
[/FONT]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak pisałam już clockwork, mogę zabrać do siebie na tymczas 2 szczeniaki. Jestem z Czechowic-Dziedzic (k. Bielska-B.), więc z transportem nie będzie problemu, mogę po nie przyjechać ;)

Posted

Figgi w domu!!!
Właśnie przywiozła ją Mysia.

Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i trzymanie kciuków!
A teraz szukamy domku dla Figgi!

i dla szczeniaków też!!!

Posted

BBeta napisał(a):
Tak jak pisałam już clockwork, mogę zabrać do siebie na tymczas 2 szczeniaki. Jestem z Czechowic-Dziedzic (k. Bielska-B.), więc z transportem nie będzie problemu, mogę po nie przyjechać ;)

[FONT=Arial]
tak... BBeta przyjeżdża w sobote po 2 kluski :loveu::multi: nie wiem jak jej dziękować:Rose:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]rarytasik.... :roll::-([/FONT]

domek szczeniorów

wnętrze PO "wysprzątaniu"... wyniesieniu wiadra kudłów z 40 poprzednich psów i wszędobylskich KUPEK

co znalazłam w budzie szczeniorów....... :2gunfire:

Posted

[FONT=Arial]dlaczego nikt nie chce widzieć że schron zagraża życiu psów!!!
że łamie ustawe o ochronie zwierząt!!!
że nie walczy sie z bezdomnością oddając suke na rozmnażanie!!!!!

nie mam już sił... wytrzymam jeszcze dla szczeniorów.... nie wiem jak ale musze.... :placz:

kojce gdzie jest mamcia z czarną suczką....
[/FONT]

Posted

halbina napisał(a):
Figgi w domu!!!
Właśnie przywiozła ją Mysia.

Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i trzymanie kciuków!
A teraz szukamy domku dla Figgi!

i dla szczeniaków też!!!

[FONT=Arial]super Halbinko tak się cieszę :calus:[/FONT]

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]
tak... BBeta przyjeżdża w sobote po 2 kluski :loveu::multi: nie wiem jak jej dziękować:Rose:
[/FONT]

:multi::loveu::multi:

[FONT=Arial]
na foty kojców brak słów ........

a ktoś miał do mnie straszne pretensje jak powiedziałam za poprzedniej kadencji że jest masakrycznie .....brak słów
[/FONT]

Posted

Przykre ale prawdziwe jak większość polskich schronisk ,warunki o zgrozo:-o:angryy:, psy to tylko psy wydać byle więcej i szybciej :roll::shake:.Jednostki tego chyba nie przeskoczą na większą skalę .Trzeba by mieć fuul kasy i doinwestowywać te instytucje .Całkowicie personel zmienić .To i tak niewiele da przez bezmyślność ludzi :shake::shake::shake:

Posted

[FONT=Arial]ekhm....
piranie rozbrykały sie na całego.... ani myślały siedzieć w kojcu jak świat i klockowa takie cudowne :diabloti:
deszcz lał jak głupi więc z wybiegu nici.... ale co tam... ganialiśmy szczeniory po całym schronie...jedneu udało sie wskoczyć do zagrody i wpaść w najgłębszą kałużę :evil_lol: ale zmokła kura była :evil_lol:
dziś zaczęli robić kojec dla maluchów- taki żeby nie mogły wyleść....
wetka je oglądnęła... skończyły 6 tyg.

czarna sunia która jest z matką.... :shake:
mamcia nie ma już mleka..... a nie dopuszcza do miski małej :-( nie mam pojęcia czemu- warczy na nią i mała nie ma szans....

BBeta- czy Ty kochana nie dałabys rady wziąć czrnulki i jednego z piątki rodzeństwa do siebie???

czarnulka z pomocą zaczyna już przeżuwać jedzonko- ma koło 5 tyg.
Boje sie o nią :shake:

chyba że przeniose ją do rudzielców, ale to taka kruszynka :-(
[/FONT]

Posted

:mad:[FONT=Arial]taaaa jedna łajza uczyła się w rowie pływać ...druga powozić taczką ...trzecia chciala wynosić worki :p...a 2 poszły w odwiedziny do kudłatej cioteczki :razz:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]BBeta- czy Ty kochana nie dałabys rady wziąć czrnulki i jednego z piątki rodzeństwa do siebie???[/FONT]

Dałabym ;) Czy ona może już dostawać mięso? Ugotowany kurczak + ugotowana marchew + ryż, wszystko drobno posiekane

Posted

BBeta napisał(a):
Dałabym ;) Czy ona może już dostawać mięso? Ugotowany kurczak + ugotowana marchew + ryż, wszystko drobno posiekane

[FONT=Arial]mogłaby już jeść tylko bardzo mocno rozdrobnione , dziś zlizywała z palca ....a mamuśka już jej nie chce karmić :shake:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]mogłaby już jeść tylko bardzo mocno rozdrobnione , dziś zlizywała z palca ....a mamuśka już jej nie chce karmić :shake:[/FONT]

Oprócz tego będę jeszcze moczyć suche ;) W razie czego jakby nie chciała jeść to pomyślimy o jakimś mleku dla szczeniąt

Posted

halbina napisał(a):
Wiwat Moderator! :loveu:

[FONT=Arial]są jeszcze wporzo moderatory na tym forum- nie?? :cool1::evil_lol::evil_lol:

no to ja dziś skonsultuje sie z panią wet czy możemy już zabrać kluche od mamci.... czy nie ma ryzyka - także jeżeli chodzi o mamusie (żeby nie przyplątało sie jakieś pieruństwo w razie resztek mleka) ... nie wiem w jaki sposób odebrano jej 3 maluchy w wieku 4-5 tyg.... czy to nie miało wpływu na jej zachowanie, na warczenie na maluszka i niekarmienie :-(
niech wet ją obejrzy a jak BBeta przyjedzie po kluchy to zdecydujemy ostatecznie...

a tera lece gonić piranie po schronie :evil_lol::evil_lol:
:mdleje:

znowu leje jak z cebra więc nici z wybiegu :placz: a one nie chcą siedzieć w zimnym kojcu :placz:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]aaaa

[/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=4]AKCJA DLA LUDZI Z JASTRZĘBIA I OKOLIC!!![/FONT]

[FONT=Arial]

mamy braki w wyposażeniu- potrzebne:
[/FONT]

• [FONT=Arial]MISKI[/FONT]
  • [FONT=Arial]GARNKI / PATELNIE[/FONT]
  • [FONT=Arial]OBROŻE[/FONT]
  • [FONT=Arial]SMYCZE[/FONT]
  • [FONT=Arial]KAGAŃCE
    [/FONT]
[FONT=Arial]i wszelkie inne rzeczy potrzebne psom!!!!

przeszukajcie chałpy- może macie coś starego na zbyciu!!!!!:modla::modla::modla:
[/FONT]

Posted

furciaczek napisał(a):
A Londyn i okolice moze sie przlaczyc do akcji??:diabloti:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poślesz nam garnki od Królowej Elki ;)[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...