Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MartynaP napisał(a):
to ja moze tak niesmiało zaproponuje jednemu szczeniorkowi tymczas :roll:

[FONT=Arial]to ja nieśmiało spytam skąd mieszkasz :roll: i czy jest szansa żebyś podjechała po 1go ??? 2 ??? :roll:;)

ja pracuje od rana do wieczora więc uczestnictwo w transporcie nie wchodzi w gre.... no i niezmotoryzowana jestem :cool1:
[/FONT]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MartynaP napisał(a):
jestem z Będzina cos postarałabym sie wykombinowac z transportem-napewno bardzo sie postaram

[FONT=Arial]Martynko- a czy miałaś już jakieś psiaki/ szczeniaki na DT?? wiesz jak opiekować sie taką kluchą???
czy zajmowałaś sie bezpośrednio adopcją???
tak ino pytam, bo i tak o DT bede rozmawiać w poniedziałek z szefem ;)
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]byłam w schronisku bo zapomniałam wczoraj telefonu :roll: chyba specjalnie żeby dzis odwiedzić kluchy :evil_lol::evil_lol:

MAMY KOLEJNEGO ok. 7-8 tyg. szczeniora!!!!!!
wczoraj zgłosiła Straż Wiejska - szczenior w piaskownicy- dzieci sie z nim bawiły :-(

SUCZKA!!! wygląda jak siostra czarnulki, ale już sprawdziłam- to nie ona ...

zna człowieka- była gdzieś w domu.....

jutro obfocę :-(
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Do schroniska dostarczono 2 kolejne szczeniaczki ...czyli jest już :roll:chyba 7 ...albo 6 .. o rany zaczynam się gubić:shake:....a to dopiero się zaczęła migracja szczeniaczków z wiosennych cieczek :placz:

[/FONT]

[FONT=Arial]POTRZEBUJEMY NA CITO klatki kenelowej
[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]....i tu APEL
[/FONT]

[FONT=Arial]
...czy ktoś ma niepotrzebna , lub zna kogos kto chce sprzedać , dużą klatkę ....żaden kojec w schronisku nie jest przystosowany dla szczeniaczków :-(...nawet ten który dostosowywali w tygodniu nie spełnia warunkow ... te male gliździony znajdują czułe miejsca :razz:i uciekają ...potrafią wykombinować i zwiać
[/FONT]

Posted

furciaczek napisał(a):
Alu na molosach moze zamiesc info, tam ludzie maja z reguly duze psiska a moze akurat ktos bedzie mogl pomoc.

[FONT=Arial]oooo właśnie ...... nie wpadłam na to :oops:[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...