Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BBeta']Byłam dzisiaj u weterynarza, co do szczepień, można to zrobić już teraz, ale szczepienie będzie trzeba powtarzać jeszcze 2-krotnie (lub nawet 3) natomiast jeżeli pierwszą dwake dostaną dopiero w 8 lub 12 tygodniu życia szczepienie będzie powtarzane tylko 1 raz, dla szczeniąt to podobno lepiej ;)

[FONT=Arial]że niby one nie mają 8 tyg????
:crazyeye:
jak określił twój wet????

jeżeli tak mówi to ok.. ja już zapomniałam jak to ze szczeniakami :roll::oops:

pamiętaj o paragonach;)

a tablety na robale wzięłaś????

[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]że niby one nie mają 8 tyg????
:crazyeye:
jak określił twój wet????

jeżeli tak mówi to ok.. ja już zapomniałam jak to ze szczeniakami :roll::oops:

pamiętaj o paragonach;)

a tablety na robale wzięłaś????
[/FONT]
Mają około 7, najlepiej zaszczepiać je dopiero za miesiąc, bo na razie nie ma takiej potrzeby no i wyjdzie taniej. W tych książeczkach, które mi dałaś w tabelce jest napisane kiedy i co się podaje. Odrobaczone też mają być dopiero za około 2 tygodnie, więc rachunków póki co brak ;)

Posted

[FONT=Arial]:placz::placz::placz:w schronisku 3 kolejne szczeniorki około 6 tygodniowe znalezione w lesie :placz:.....czyli na stanie jest 9 w schronie i 2 na DT ...:placz:czyli 11 niemowlaczków [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:w schronisku 3 kolejne szczeniorki około 6 tygodniowe znalezione w lesie :placz:.....czyli na stanie jest 9 w schronie i 2 na DT ...:placz:czyli 11 niemowlaczków [/FONT]

Kurcze codziennie jakies nowe bidy:placz:

Posted

[quote name='emilia2280']Alicja, rób zdjécia niemowlát. Trzeba oglaszac dzieci na gwalt.
dziś w schronisku tylko Magda .....dostałam SMSa z wiadomością :placz:

[FONT=Arial]ja za chwilkę wrzucę w post foty tych co zostały ...a Magda jak wróci wstawi te nowe

właśnie patrze wstecz ... wczoraj Magda dawała aktualne ....
te nowe 3 z lasu są podobne do sunieczki czarnej z piaskownicy ...

Wieczorej Magda COŚ Wam napisze na watku jastrzębskim .....
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial][SIZE=5]Na DT u BBeta

[/FONT][FONT=Arial] PIESEK
gładki półogonek
[/FONT]
[FONT=Arial]

[/FONT][FONT=Arial] SUCZKA
kudłata bez ogonka
[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[FONT=Arial]MAMUSIA :loveu:
wystraszona , spragniona pieszczot ....w tygodniu idzie już na zbiorcze boxy:roll:
[/FONT][FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Anka__']Ta cudowne sa te szczeniaki :) Dziś jeden już trafił do domu :) Miejmy nadzieje że będzie mu sie dobrze żyło :lol:
[FONT=Arial]
witam znajomą z wczorajszego kojca szczeniaczków :multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='MARCHEWA']Widziałam dzisiaj maluszki,są urocze:loveu:,mam nadzieję,że niebawem będę mogła zabrać jakieś kluchy na dt.
[FONT=Arial]
:cool1:no i nie załapałam się na jedzonko ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][SIZE=5]SUCZKI

1.
mała czarna jamniczkowata

[/FONT]

[FONT=Arial]POJECHAŁA DO DOMCIU DZIŚ!!!! do rodziny naszej wetki :razz:[/FONT]
[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]MAMUSIA :loveu:
wystraszona , spragniona pieszczot ....w tygodniu idzie już na zbiorcze boxy:roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]MAMCIA MUSI WYJŚĆ ZE SCHRONU DO DT!!!
ma chorobe skóry :placz: albo nuzyca, albo grzybica, albo bóg wie co :placz::placz:
sypie sie całymi płatami - i łysieje plackami :-(
nie ma szans na adopcje :shake::shake::placz:
[/FONT]
[quote name='Anka__']Ta cudowne sa te szczeniaki :) Dziś jeden już trafił do domu :) Miejmy nadzieje że będzie mu sie dobrze żyło :lol:
[FONT=Arial]witam na forum naszą wolontariuszke :razz:

[/FONT]

Posted

Witam :)

Ten najmniejszy poszedł :)

Mam nadzieje że tak cala reszta skończy xD

Chętnie bym ja wziela na DT ale nie mieszkam sama do tego mam 2 koty więc niebardzo

Posted

Anka__ napisał(a):
Ta cudowne sa te szczeniaki :) Dziś jeden już trafił do domu :) Miejmy nadzieje że będzie mu sie dobrze żyło :lol:

Witamy serdecznie:loveu::multi:

Biedna mamuska no:placz:

Posted

A ja miałam doła,że nie zabrałam jej dzisiaj ze sobą,a jej to na dobre wyszło:multi:.A wetka mówiła,że to dobrzy ludzie?

A jedzonko smakowało maluchom?:cool3:

Posted

jedzonko napewno smakowało ale jakoś niezbyt duzo tego zjadly duzo zostało :) Ale napewno wszytko juz zjadły

Jutro przyniose Magda te tacki do karminia

Posted

[quote name='MARCHEWA']A ja miałam doła,że nie zabrałam jej dzisiaj ze sobą,a jej to na dobre wyszło:multi:.A wetka mówiła,że to dobrzy ludzie?

A jedzonko smakowało maluchom?:cool3:

[FONT=Arial]martwią mnie bo nie mają apetytu :-(:-( boje sie że coś im dolega :shake::shake:[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...