Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]martwią mnie bo nie mają apetytu :-(:-( boje sie że coś im dolega :shake::shake:[/FONT]

A może to zmiana jedzenia?Daj im jutro to co zawsze i zobacz.

Posted

To i to źle powinien być weterynarz na miejscu bo to róźnie bywa coś sie stanie i co wtedy weterynarz potrzeby zaraz a tu nie ma a każda minuta może sie liczyć nigdy nic nie wiadomo

Posted

[quote name='MARCHEWA']A może to zmiana jedzenia?Daj im jutro to co zawsze i zobacz.
[FONT=Arial]
one wczoraj już też takie troszkę nieswoje były ...najpierw poszalały a potem nie chciały za bardzo jeść ...najwięcej jadła sunieczka która dziś poszła do domku
[/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Madziu a w schronie nie ma weta zeby sprawdzil co z maluchami??:oops:

[FONT=Arial]nie ma... z doskoku w biegu .... :roll:

czy ja już mówiłam że walczyłam i bede walczyć o poprawe bytu dla tych psów????
bo wcale nie cieszy mnie jeden wydany piesek- kiedy 90 cierpi głód, choroby, pogryzienia....... :shake: psy mamy zdziczałe- wyjmując z kojca jakiegoś psiaka w kojcach zaczynają sie zadymy i to porządne .... :placz:
[/FONT]

[quote name='MARCHEWA']A może to zmiana jedzenia?Daj im jutro to co zawsze i zobacz.
[FONT=Arial]zaobserwuje, ale ryżyk miały pomieszany z tym co zawsze- czyli suchą :-(

martwię się szkrabami.... czekoladki to wogóle jakieś takie nijakie- jak nie szczeniaki :shake:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]PIESEK dzisiejszy [/FONT]

SUNIA

[FONT=Arial]
DRUGIEJ SUNI NIE MAM bo............ pomyliłam z tą z piaskownicy... one są jak z jednego miotu :roll::oops::oops:

jutro wstawie :loveu:
[/FONT]

Posted

:mad:[quote name='Anka__']No niestety jest nas 2 a psów 90 niemamy jak chociaz na 15 minutowy spacer z wszystkimi wyjśći tak dziczeją

[FONT=Arial]3 Aniu bo bardzo pomaga mi Alicja która nie może codziennie bo ma rodzine i mieszka w Rybniku ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Anka__']No to 3 ale to i tak mało szkoda że nie ma osób które by brały fizyczny udział w schronie

[FONT=Arial]Aniu ....bo widzisz ...malo jest ludzi co wyciągnie na spacer zapchlonego psiaka ...wyczesze ... wyniesie koope z kojca ... :shake:.....a podobno tyle było chętnych do pomocy [/FONT]

Posted

Magda nie moge się dobic do twojej skrzynki z PW żeby zostawić wiadomość wiec napisze tutaj - kaska poszła czyli coś powinnaś mieć juz jutro na koncie :loveu:

Posted

ice_t napisał(a):
Magda nie moge się dobic do twojej skrzynki z PW żeby zostawić wiadomość wiec napisze tutaj - kaska poszła czyli coś powinnaś mieć juz jutro na koncie :loveu:

:modla::modla::modla::Rose:

Posted

clockwork napisał(a):
:modla::modla::modla::Rose:

nie ma za co, choć tyle moge bo za małe mieszkanko mam żeby zabrac jakiegoś psiaka na DT,:oops: choc bardzo bym chciała

Posted

[FONT=Arial]nie ma fotek szczeniorów... mój aparat jeździł dziś z szefem w aucie, a alicjowy wyciągniety na chwile ... i zapomniałyśmy bo dziewczyny spacerowały psy :p

martwi mnie czekoladka- śpi osowiała, ciągle, nie ma apetytu, robi brzydkie zielone kupki i wymiotuje :-(:-(

jutro pani wet kazała mi podać jakiś CEKLOR.. nie mam pojęcia na co to jest... oby pomogło :-(

[/FONT][FONT=Arial]dziś [/FONT][FONT=Arial]poszedł do domku piesek z lasu- nie pytajcie mnie czy do dobrego domku choć pan zaprosił mnie na kawe za jakiś czas :cool1:

[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[FONT=Arial]czekoladka -sunia dziś.... nadal osowiała,brak apetytu, nie pije, ciągle spi

dałam jej Ceklor ale do końca pracy zero poprawy

qpki chyba nie robiła bo czym :shake: a jak dałam jej strzykawką pić to zwymiotowała :-(

jedzonka w żadnej postaci nie ruszyła:-(

cioteczka sajnox zabrała ją do weta i na tydzień do domu
TYLKO NA TYDZIEŃ bo potem wyjeżdżają czy coś....

Byle przeżyła, wyzdrowiała..... jak stanie na nóżki trzeba szukać innego DT - przecież nie każemy jej wrócić do schronu gdzie jest obojetna i czekałaby na powolną śmierć :placz::placz:

SAJNOX- jestem Ci wdzięczna do końca życia wiesz o tym.......:Rose::Rose:

daj znać co z małą i czy mama spuściła ci wpierdziel :roll::oops:
[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...