ATLANTYDA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Pozostaje mieć nadzieję że maluszki dobrze trafiły :cool1:
clockwork Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]faken shit!! wchodze dziś do kojca na kwarantannie, bo pracownik powiedział że mamy 5 szczeniąt.... GDZIE?? pytam?? tam i tam.... wchodze... nie ma...zaglądam do budy... siedzą :placz: ciemno jak w doopie, nie dają się wyciągnąć... same samiusieńkie bez matki :placz: z interwencji SM.... pewnie znalezione w kartonie :placz: wogóle nie lgną do człowieka :shake: nie dadzą się wyciągnąć, chowają się w kącie budy :placz: mam w cholere papierkowej roboty na początku... nawet nie mam czasu podskoczyć do nich wyciągnąć obejrzeć .... FAAAAAAAKKK!!!! :placz::placz:[/FONT]
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]Magda ....a jedzą one w ogóle :razz:...nie mówił nic pracownik .... [/FONT]
clockwork Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Magda ....a jedzą one w ogóle :razz:...nie mówił nic pracownik .... [/FONT] [FONT=Arial] dostają... jedzą.... ale one powinny być na specjalnym żarełku dla szczeniorów :placz::placz: ja nie dam rady tam robić :placz::placz:[/FONT]
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]Pandisia obiecała też dać info o schronisku na tollerkowym forum ...moze uda nam się cokolwiek tam zdobyć dla psiaczków ...[/FONT]
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]bazarki na jastrzębskie bezdomniaczki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113552 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10414364 [/FONT][FONT=Arial]ZAPRASZAMY:loveu:[/FONT]
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]ale pusto ..........................................[/FONT]
clockwork Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]PUSTO a sunieczka czeka na domek... dziś wyciągłam małą na dworek razem z pięcioma innymi szczeniorami... radości było co niemiara.... a potem płacz jak trzeba było wracać.. Sunieczka ma strasznie twardy charakterek... zaczepiała wszystkie psiny i prowokowała awantury.... delikatna to ona nie jest.. im więcej agresji w zabawie tym lepiej :roll: mała zołza:cool1: wredziuszek taki ;) taki mały pitbull ... miniatura :evil_lol:[/FONT]
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]W poniedziałek ****czki cioteczka przyjedzie [/FONT]
clockwork Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]ZMIENIAM IDEE WĄTKU.... WĄTEK STAJE SIE SZCZENIAKOWY z Jastrzębia AKTUALIZACJE są na pierwszej stronie [/FONT]na moją prośbę wręcz żądanie dziś zostały wyciągnięte szczeniory z zimnego ciemnego pomieszczenia na słońce... brykały cały dzień.... 2 godz trwało zanim bez strachu do mnie podchodziły- byłam pierwszym człowiekiem w schronie który je dotknął, przytulił. w ciemnej budzie zwinięte były w kłębek, spały wtulone w siebie i mnóstwo kup! najlepsze jest to że są od piątku a ja dowiedziałam sie o nich wczoraj przy wyjściu z pracy..... na żarełko zakupione a konto bazarków rzuciły się jak dzikie... do dzis dostawały raz dziennie koło 20tej... makaron !!!!!!!!!!!!!!!! na koniec wrzuciłam je z powrotem do kojca, a te ani myślały tam siedzieć.... wychodziły pomiędzy prętami które miały luki ok 10-15 cm ... nie mam pojęcia jak i gdzie wcześniej trzymali szczeniory. zrobiłam prowizoryczne tekturowe zabezpieczenie na kratach. OBY nie wyszły bo w pomieszczeniu 3 agresywne psy .... buuuuuuu goowniany schron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fotki sępików. w poście numer 2 foty wszystkich szczeniaków ! wszystkie te mają ledwo mleczaki i trudno im utrzymać równowage jeszcze... mają problem z koordynacją ;] z przybraną czarną siostrą która jest tu z mamą.... a te bidy same samiusieńkie
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]Czy Pan który przejął schron ma jakiekolwiek pojęcie o żywieniu psów ....:angryy::angryy::angryy:...czy sobie kpi :mad::mad::mad:[/FONT]
clockwork Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Czy Pan który przejął schron ma jakiekolwiek pojęcie o żywieniu psów ....:angryy::angryy::angryy:...czy sobie kpi :mad::mad::mad:[/FONT] [FONT=Arial]ani on, ani jego poprzednik... ani jego następca... bo w Jastrzębiu nie walczy sie o psy a o kase lewą która przepływa przez ich łapy... psy najchętniej by uśpili.... wspomnieli o trzyłapku że przecież taki kaleki to po co.... powiedziałam że trzyłapek znajdzie dom o to niech sie nie martwią, pies bez łapy nie jest psem skazanym na śmierć :mad:[/FONT]
ATLANTYDA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Matko jakie cudne maluszki ,a niezastąpiona Marchewa nie mogła by jakiś wziąć na tymczas Ona super domki znajduje maluszkom
clockwork Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Matko jakie cudne maluszki ,a niezastąpiona Marchewa nie mogła by jakiś wziąć na tymczas Ona super domki znajduje maluszkom [FONT=Arial]wysłałam linke na gg ale Marchewa coś działa z wyprowadzką :-( jedyny tymczasowy w jebiu sie wynosi :-([/FONT]
ATLANTYDA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wysłałam linke na gg ale Marchewa coś działa z wyprowadzką :-( jedyny tymczasowy w jebiu sie wynosi :-([/FONT] Chyba do domku to może będzie możliwość tymczasów :roll: ?
clockwork Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Chyba do domku to może będzie możliwość tymczasów :roll: ? [FONT=Arial]na mazury :roll:[/FONT]
halbina Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja na razie nie mogę nic wziąć... ale posłałam komuś link... pani chciałą psiaczka, wiec może...
malawaszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 o jeny jakie cudne czekoladki i takie wystraszone :-(:-(:-(
furciaczek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 :placz::placz::placz::placz: Dlaczego?? kurna dlaczego...:placz:
halbina Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 a może w sobotę zabierzecie je na akcję?... taką jak w Silesii była...
Alicja Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 halbina napisał(a):a może w sobotę zabierzecie je na akcję?... taką jak w Silesii była...[FONT=Arial]...my bezautowe na dzień dzisiejszy:-([/FONT]
clockwork Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 halbina napisał(a):a może w sobotę zabierzecie je na akcję?... taką jak w Silesii była... [FONT=Arial]halbinko... jak weźmiemy psiaki za brame schronu- automatycznie stają sie naszą własnością... nie ma takiej opcji :shake: dziś odrobacze maluchy na swój koszt bo na razie niekt o tym nie pomyslał :angryy: [/FONT]
ice_t Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]halbinko... jak weźmiemy psiaki za brame schronu- automatycznie stają sie naszą własnością... nie ma takiej opcji :shake:[/FONT] [FONT=Arial]dziś odrobacze maluchy na swój koszt bo na razie niekt o tym nie pomyslał :angryy:[/FONT] no to widzę że w tym schronie znów tylko Tobie zalezy na zwierzakach, az żal serce ściska
MARCHEWA Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ja niestety na razie nie mogę zabierać na dt:shake:,bardzo mi przykro i strasznie mi tych maluchów szkoda. Mogę je ogłosić na allegro i ale.gratce,może domki się pojawią. Allegro; http://www.allegro.pl/show_item.php?item=394195850 ale.gratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1472509_szczeniaki_szukaja_domow.html
Recommended Posts