Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]faken shit!!
wchodze dziś do kojca na kwarantannie, bo pracownik powiedział że mamy 5 szczeniąt.... GDZIE?? pytam??
tam i tam....
wchodze... nie ma...zaglądam do budy... siedzą :placz: ciemno jak w doopie, nie dają się wyciągnąć... same samiusieńkie bez matki :placz: z interwencji SM.... pewnie znalezione w kartonie :placz: wogóle nie lgną do człowieka :shake: nie dadzą się wyciągnąć, chowają się w kącie budy :placz:

mam w cholere papierkowej roboty na początku... nawet nie mam czasu podskoczyć do nich wyciągnąć obejrzeć .... FAAAAAAAKKK!!!! :placz::placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Magda ....a jedzą one w ogóle :razz:...nie mówił nic pracownik .... [/FONT]

[FONT=Arial] dostają... jedzą.... ale one powinny być na specjalnym żarełku dla szczeniorów :placz::placz: ja nie dam rady tam robić :placz::placz:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Pandisia obiecała też dać info o schronisku na tollerkowym forum ...moze uda nam się cokolwiek tam zdobyć dla psiaczków ...[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]PUSTO

a sunieczka czeka na domek...

dziś wyciągłam małą na dworek razem z pięcioma innymi szczeniorami... radości było co niemiara.... a potem płacz jak trzeba było wracać..

Sunieczka ma strasznie twardy charakterek... zaczepiała wszystkie psiny i prowokowała awantury.... delikatna to ona nie jest.. im więcej agresji w zabawie tym lepiej :roll: mała zołza:cool1: wredziuszek taki ;)

taki mały pitbull ... miniatura :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]ZMIENIAM IDEE WĄTKU....

WĄTEK STAJE SIE SZCZENIAKOWY z Jastrzębia

AKTUALIZACJE są na pierwszej stronie

[/FONT]na moją prośbę wręcz żądanie dziś zostały wyciągnięte szczeniory z zimnego ciemnego pomieszczenia na słońce... brykały cały dzień....

2 godz trwało zanim bez strachu do mnie podchodziły- byłam pierwszym człowiekiem w schronie który je dotknął, przytulił.
w ciemnej budzie zwinięte były w kłębek, spały wtulone w siebie i mnóstwo kup!
najlepsze jest to że są od piątku a ja dowiedziałam sie o nich wczoraj przy wyjściu z pracy.....

na żarełko zakupione a konto bazarków rzuciły się jak dzikie...

do dzis dostawały raz dziennie koło 20tej... makaron !!!!!!!!!!!!!!!!

na koniec wrzuciłam je z powrotem do kojca, a te ani myślały tam siedzieć.... wychodziły pomiędzy prętami które miały luki ok 10-15 cm ... nie mam pojęcia jak i gdzie wcześniej trzymali szczeniory. zrobiłam prowizoryczne tekturowe zabezpieczenie na kratach. OBY nie wyszły bo w pomieszczeniu 3 agresywne psy .... buuuuuuu
goowniany schron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fotki sępików.
w poście numer 2 foty wszystkich szczeniaków !

wszystkie te mają ledwo mleczaki i trudno im utrzymać równowage jeszcze... mają problem z koordynacją ;]

z przybraną czarną siostrą która jest tu z mamą.... a te bidy same samiusieńkie

Posted

[FONT=Arial]Czy Pan który przejął schron ma jakiekolwiek pojęcie o żywieniu psów ....:angryy::angryy::angryy:...czy sobie kpi :mad::mad::mad:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Czy Pan który przejął schron ma jakiekolwiek pojęcie o żywieniu psów ....:angryy::angryy::angryy:...czy sobie kpi :mad::mad::mad:[/FONT]

[FONT=Arial]ani on, ani jego poprzednik... ani jego następca... bo w Jastrzębiu nie walczy sie o psy a o kase lewą która przepływa przez ich łapy...

psy najchętniej by uśpili....

wspomnieli o trzyłapku że przecież taki kaleki to po co....

powiedziałam że trzyłapek znajdzie dom o to niech sie nie martwią, pies bez łapy nie jest psem skazanym na śmierć :mad:
[/FONT]

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Matko jakie cudne maluszki ,a niezastąpiona Marchewa nie mogła by jakiś wziąć na tymczas Ona super domki znajduje maluszkom

[FONT=Arial]wysłałam linke na gg ale Marchewa coś działa z wyprowadzką :-(
jedyny tymczasowy w jebiu sie wynosi :-(
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]wysłałam linke na gg ale Marchewa coś działa z wyprowadzką :-(
jedyny tymczasowy w jebiu sie wynosi :-(
[/FONT]

Chyba do domku to może będzie możliwość tymczasów :roll: ?

Posted

halbina napisał(a):
a może w sobotę zabierzecie je na akcję?... taką jak w Silesii była...
[FONT=Arial]...my bezautowe na dzień dzisiejszy:-([/FONT]

Posted

halbina napisał(a):
a może w sobotę zabierzecie je na akcję?... taką jak w Silesii była...

[FONT=Arial]halbinko... jak weźmiemy psiaki za brame schronu- automatycznie stają sie naszą własnością... nie ma takiej opcji :shake:

dziś odrobacze maluchy na swój koszt bo na razie niekt o tym nie pomyslał :angryy:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]halbinko... jak weźmiemy psiaki za brame schronu- automatycznie stają sie naszą własnością... nie ma takiej opcji :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]dziś odrobacze maluchy na swój koszt bo na razie niekt o tym nie pomyslał :angryy:[/FONT]

no to widzę że w tym schronie znów tylko Tobie zalezy na zwierzakach, az żal serce ściska

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...