furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poślesz nam garnki od Królowej Elki ;)[/FONT] Haha nie o garnkach myslalam, ale znajdzie sie napewno cos innego co sie nada.
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 furciaczek napisał(a):Haha nie o garnkach myslalam, ale znajdzie sie napewno cos innego co sie nada. [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:królewskiej porcelanie ;) A maluszki mają zdarte do krwi /poprawiam na / poduszki:-(na tym gołych dechach ....nie wiem czy nie pogryzły je też pchły :angryy:... pani wet . ma być dziś po poludniu i je zobaczy ....o kurcze pewnie już jest lub była ...zaraz zadzwonię co z malcami :roll: Dobrze że chociaż 2 będą dziś spać już w domeczku tymczasowym [/FONT]
ice_t Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]Dobrze że chociaż 2 będą dziś spać już w domeczku tymczasowym [/FONT] dokładnie, cos na "dobry poczatek" juz jest :loveu: Oby tak dalej , będę trzymała kciuki:lol:
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 BBeta napisał(a):Piesek i suczka są już u mnie w domu ;) [FONT=Arial]uffffffffffffff .....aż mi ulgło , bo Klockowa nie odbiera telefonu :mad:[/FONT]
clockwork Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] A maluszki mają zdarte do krwi brzuszki :-( [/FONT] [FONT=Arial]buuhahahha ... i tak rodzą sie plotki!!!! ALA!!!! PODUSZKI!!!! szczeniory mają zdarte poduszeczki :roll: na pewno od gołych dech w budach, wyżarte od moczu po którym stąpają. ... wyszykowałam im nowy kojec z zabezpieczeniem przed dezercją, budka i skrzyneczka wyściełana słomą :multi: mają mięciutko!!!! do pozostałych trzech dołączyła dziś czarnulka która była przy matce- niech ma coś z tego zycia .... już ładnie posługuje sie sztućcami:evil_lol: i miseczką :multi: pannica- wetka określiła ją na 6 tyg.[/FONT] BBeta napisał(a):Piesek i suczka są już u mnie w domu ;) [FONT=Arial]Beatko dziękuję Ci jeszcze raz- zaglądaj tutaj, pisz co i jak, i dbaj o maluchy :loveu: powiedz mi które Ci dałam :oops::roll: suczka- z ogonkiem czy bez???? piesek z ogonkiem, z połówką czy bez?? zrobie obiad i skontaktuje sie z Tobą na PW. [/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial]uffffffffffffff .....aż mi ulgło , bo Klockowa nie odbiera telefonu :mad:[/FONT] [FONT=Arial]dzwoniłaś???? kochani!!!!!! musimy Beatce pokryć koszta szczepień, transportu i zobaczymy co jeszcze!!!! POMOŻECIE???? może ma ktoś coś na bazarek???? Beatko w tej sprawie też skontaktuję się z Tobą....... potem ;] [/FONT]
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]:roflt: teraz dopiero poczytałam ze brzuszki napisałam zamiast poduszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....osz kurde ...to ja poprawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzwoniłam 16.57 [/FONT]
BBeta Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]Beatko dziękuję Ci jeszcze raz- zaglądaj tutaj, pisz co i jak, i dbaj o maluchy :loveu: powiedz mi które Ci dałam :oops::roll: suczka- z ogonkiem czy bez???? piesek z ogonkiem, z połówką czy bez?? zrobie obiad i skontaktuje sie z Tobą na PW. [/FONT] [FONT=Arial]dzwoniłaś???? kochani!!!!!! musimy Beatce pokryć koszta szczepień, transportu i zobaczymy co jeszcze!!!! POMOŻECIE???? może ma ktoś coś na bazarek???? Beatko w tej sprawie też skontaktuję się z Tobą....... potem ;] [/FONT] Wzięliśmy suczke bez ogonka i pieska z połową ;) Za transport nie musisz mi zwracać żadnej kasy :shake: Co do szczepień, nie wiem dokładnie ile kosztuje teraz zaszczepienie szczeniaka, ale postaram się pokryć koszt chociaż za jednego Szczeniaki najedzone i napojone aktualnie śpią. Suczka bawiła się już wszystkimi zabawkami Kaji :cool3: Piesek woli leżeć, podejrzewam, że przez te poobdzierane łapki :-( A tak w ogóle to clockwork jest strasznie miłą i sympatyczną osobą ;) [SIZE="1"]P.S. Marcin to mój brat :diabloti:
clockwork Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 BBeta napisał(a):Wzięliśmy suczke bez ogonka i pieska z połową ;) Za transport nie musisz mi zwracać żadnej kasy :shake: Co do szczepień, nie wiem dokładnie ile kosztuje teraz zaszczepienie szczeniaka, ale postaram się pokryć koszt chociaż za jednego Szczeniaki najedzone i napojone aktualnie śpią. Suczka bawiła się już wszystkimi zabawkami Kaji :cool3: Piesek woli leżeć, podejrzewam, że przez te poobdzierane łapki :-( A tak w ogóle to clockwork jest strasznie miłą i sympatyczną osobą ;) P.S. Marcin to mój brat :diabloti: [FONT=Arial]TAK pies półogonek widać było najbardziej cierpiał na łapuchy- nie umiał postawić ich na ziemi..... :-( dlatego od razu wiedziałam że on na pewno pojedzie do Ciebie na kuracje. Jak nie macie niedzielnego weta- smaruj im chociaż jakimś kremem- gdybym wiedziała wczoraj- przywiozłabym Ci manusan i alantan.... :shake: Piesek wogóle od poczatku taki..... zamknięty w sobie ... taki jakby chciał powiedzieć "nie patrz na mnie- nie pchałem sie na świat" :-( [/FONT] [FONT=Arial]zajedziesz do weta to- obejrzeć łapki- coś przepisać, zaszczepić, odrobaczyć kolejny raz, :hmmmm: jak coś jeszcze wymyśle to napisze [/FONT] [FONT=Arial]Ty bedziesz miała wydatek na żywienie, transporcik pokryłaś....skoro nalegasz... :roll: uzbieramy za szczepienia i inne konsultacje, bo uratowałaś te 2 bąble od cierpienia :loveu: w razie czego są bazarki na wykarmienie szczeniorów, więc jak nikt nie pomoże zapłacę z tego zerknij czy pchełek nie mają- były odpchlone ale nie chciałabym żeby coś ci przytargały do domu szkoda że akurat miałam taki zapierdziel, bo nie dałam sie poznać do końca ;) a i nie było czasu na pogadanie na spokojnie. to tera mi mówisz że Marcin to twój brat :mad: a ja miałam wyrzuty że chłop cie wyeksmituje za to że Cie przetrzymałam przy biurokratycznym wypisywaniu papierów :evil_lol: rozumiem że one są u Ciebie:loveu: [/FONT] [FONT=Arial] SUCZKA kudłata bez ogonka [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] PIESEK gładki półogonek [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]SZUKAMY DOMCIÓW!!!!![/FONT]
Selket Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Wpadałam z małym pytaniem ;) Czy Ty Magdo, również zgadzasz się na formę pomocy w posaci bazarku? Jutro wystawiam ;)
clockwork Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]jesoooo selketowa, funciaczkowa... dziękujemy za chęć wsparcia jakiegokolwiek. w schronie brakuje wszystkiego- jeżeli nie pomożemy kto jak może to nigdy nie bedzie lepiej ... wszelka pomoc- jakakolwiek mile widziana!!!!! KOCHAM WAS!!!!!!!!!! selket- jeżeli masz coś na bazarek to prosze- może na pokrycie kosztów pobytu szczeniaków u BBeta ;) [/FONT]
Selket Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Zrobię bazarek dla piesków z Jebiu, a jak rozdzielisz kasiorkę (jeśli jakaś będzie) to już Twoja sprawa ;) czy na środki od pcheł, czy na jedzonko, czy na maluchy u BBet, ok? I tak wiem, że trafią tam gdzie są potrzebne ;) I nie mi dziękuj, bo ja tylko wystawiam ;)
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]Selkecikowa , Funciaczkowa , Pandisia , Boja ....:Rose:[/FONT]
emilia2280 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 kto jeszcze moze dac DT tym malenstwom? sá piékne, powinny szybko znalezc domki.
clockwork Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]aaa wszystkim WAM dziękuję, ale żeby sie nie powtarzać to po prostu szepne maluszkom że świat nie jest taki zły, i nie tylko MI na nich zależy.... że cioteczki z daleka też je kochają i że nie dadzą już skrzywdzić :-([/FONT]
clockwork Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]a pan dzierżawca węszy podstęp...... dziś mnie sie zapytał co to dom tymczasowy-wytłumaczyłam, jakie warunki trzeba spełniać- wytłumaczyłam, ile na tym można zarobić :eek::shock: wytłumaczyłam............. dodałam że to my ponosimy koszty .......... na koniec rzucił.... "to po co wy sie angażujecie, ZA DARMO??? nic sie dziś nie robi za darmo " :mdleje: tym bardziej że wyżebrałam że amstaff i boxer ze schronu idą do adopcji na naszych zasadach a nie byle gdzie...szukamy domów bóg wie gdzie, a on miałby już kupców na nie :mad: przecież tyle osób sie nimi interesuje :angryy: pewnie też je przehandlujemy bo za darmo umarło ................................ :flaming:[/FONT]
halbina Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Fajnie, że dwójka już bezpieczna! a ile zostało maluszków? ludzie są skrzywieni... dzieci też... jakieś zwyrodnialce spaliły szczeniaka husky... :angryy: :placz::placz::placz:
BBeta Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]zajedziesz do weta to- obejrzeć łapki- coś przepisać, zaszczepić, odrobaczyć kolejny raz, :hmmmm: jak coś jeszcze wymyśle to napisze [/FONT] Ok Fotka na dobranoc ;)
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 halbina napisał(a):Fajnie, że dwójka już bezpieczna! a ile zostało maluszków? ludzie są skrzywieni... dzieci też... jakieś zwyrodnialce spaliły szczeniaka husky... :angryy: :placz::placz::placz: [FONT=Arial]widziałam film :-( Naszych szczeniorków zostało 3 brązowe i 1 sunia czarna ...w typie jamniczka [/FONT]
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]taaaaa... przehandlujemy .... wyniesiemy z domu wszystko co się może przydać , nai znajomi zostaną też ograbieni ... porysują sobie na nasz widok kółka na czole ...a MY zarobimy ...kolejnego kopa od życia i kilka siwych włosów ... gdybym chciała zarabiać na psach to Ozzy ma kilka razy w roku propozycje na sex od okolicznych pseudo ASTek :angryy:... to teraz mam dylemata .....skoro pracuję w przedszkolu to handluję dziećmi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]
ATLANTYDA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To malutka sunia z tych wcześniejszych co z matka trafiły została taka delikatna kruszynka ?
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Czekam na liste na PW:diabloti: Robilam male rozeznanie dzisiaj, biedy TZ nie wiedzial po jaka cholere sie wypytywalam o witaminy, mleko dla szczeniat, obrozki nie w tym rozmiarze... zglupial do reszty jak zapytalam sie czy jak wezme hurtem to bedzie taniej:evil_lol: zalujcie ze nie widzialyscie tej miny:lol: Bardzi sie ciesze ze juz dwa bezpieczne:loveu: Beatko wielkie calusy dla Ciebie no i dla reszty cioteczek rowniez:loveu:
clockwork Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 halbina napisał(a):Fajnie, że dwójka już bezpieczna! a ile zostało maluszków? ludzie są skrzywieni... dzieci też... jakieś zwyrodnialce spaliły szczeniaka husky... :angryy: :placz: [FONT=Arial]osz fak... co ty mówisz???? :angryy:[/FONT] BBeta napisał(a):Ok Fotka na dobranoc [FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaa moja niunia .... mało tych fotek :cool1:[/FONT] ATLANTYDA napisał(a):To malutka sunia z tych wcześniejszych co z matka trafiły została taka delikatna kruszynka ? [FONT=Arial]mała ale warjot :cool1: tak to taka drobinka malutka- jamnisiowata ;) najbardziej rozbrykana... mały wredziuszek- brązowe kluchy to przy niej aniołki [/FONT] furciaczek napisał(a):Czekam na liste na PW:diabloti: Robilam male rozeznanie dzisiaj, biedy TZ nie wiedzial po jaka cholere sie wypytywalam o witaminy, mleko dla szczeniat, obrozki nie w tym rozmiarze... zglupial do reszty jak zapytalam sie czy jak wezme hurtem to bedzie taniej:evil_lol: zalujcie ze nie widzialyscie tej miny:lol: Bardzi sie ciesze ze juz dwa bezpieczne:loveu: Beatko wielkie calusy dla Ciebie no i dla reszty cioteczek rowniez:loveu: [FONT=Arial]buuuhahahahaha...... penie myśli że marzy ci sie maleńki szczeniaczek... uważaj coby nie zrobił ci niespodzianki :razz:[/FONT]
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 furciaczek napisał(a):Czekam na liste na PW:diabloti: Robilam male rozeznanie dzisiaj, biedy TZ nie wiedzial po jaka cholere sie wypytywalam o witaminy, mleko dla szczeniat, obrozki nie w tym rozmiarze... zglupial do reszty jak zapytalam sie czy jak wezme hurtem to bedzie taniej:evil_lol: zalujcie ze nie widzialyscie tej miny:lol: Bardzi sie ciesze ze juz dwa bezpieczne:loveu: Beatko wielkie calusy dla Ciebie no i dla reszty cioteczek rowniez:loveu: [FONT=Arial] :splat: .....a nie wysłałam :hmmmm: a no tak ...nie :oops: to to co pisałaś mi na PW ;)....wiesz że wsio się przyda , byle nie obciążyło twoich wydatkow za bardzo:roll:[/FONT]
MartynaP Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 to ja moze tak niesmiało zaproponuje jednemu szczeniorkowi tymczas :roll:
Recommended Posts