Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poślesz nam garnki od Królowej Elki ;)[/FONT]

Haha nie o garnkach myslalam, ale znajdzie sie napewno cos innego co sie nada.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Haha nie o garnkach myslalam, ale znajdzie sie napewno cos innego co sie nada.

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:królewskiej porcelanie ;)

A maluszki mają zdarte do krwi /poprawiam na / poduszki:-(na tym gołych dechach ....nie wiem czy nie pogryzły je też pchły :angryy:... pani wet . ma być dziś po poludniu i je zobaczy ....o kurcze pewnie już jest lub była ...zaraz zadzwonię co z malcami :roll:
Dobrze że chociaż 2 będą dziś spać już w domeczku tymczasowym
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):

[FONT=Arial]Dobrze że chociaż 2 będą dziś spać już w domeczku tymczasowym [/FONT]

dokładnie, cos na "dobry poczatek" juz jest :loveu:
Oby tak dalej , będę trzymała kciuki:lol:

Posted

BBeta napisał(a):
Piesek i suczka są już u mnie w domu ;)

[FONT=Arial]uffffffffffffff .....aż mi ulgło , bo Klockowa nie odbiera telefonu :mad:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]

A maluszki mają zdarte do krwi brzuszki :-(
[/FONT]

[FONT=Arial]buuhahahha ... i tak rodzą sie plotki!!!!

ALA!!!! PODUSZKI!!!! szczeniory mają zdarte poduszeczki :roll:
na pewno od gołych dech w budach, wyżarte od moczu po którym stąpają.
... wyszykowałam im nowy kojec z zabezpieczeniem przed dezercją, budka i skrzyneczka wyściełana słomą :multi: mają mięciutko!!!!
do pozostałych trzech dołączyła dziś czarnulka która była przy matce- niech ma coś z tego zycia .... już ładnie posługuje sie sztućcami:evil_lol: i miseczką :multi:
pannica- wetka określiła ją na 6 tyg.
[/FONT]

BBeta napisał(a):
Piesek i suczka są już u mnie w domu ;)

[FONT=Arial]Beatko dziękuję Ci jeszcze raz- zaglądaj tutaj, pisz co i jak, i dbaj o maluchy :loveu:
powiedz mi które Ci dałam :oops::roll:

suczka- z ogonkiem czy bez????
piesek z ogonkiem, z połówką czy bez??

zrobie obiad i skontaktuje sie z Tobą na PW.
[/FONT]

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]uffffffffffffff .....aż mi ulgło , bo Klockowa nie odbiera telefonu :mad:[/FONT]

[FONT=Arial]dzwoniłaś????

kochani!!!!!!

musimy Beatce pokryć koszta szczepień, transportu i zobaczymy co jeszcze!!!!
POMOŻECIE???? może ma ktoś coś na bazarek????
Beatko w tej sprawie też skontaktuję się z Tobą....... potem ;]
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:roflt: teraz dopiero poczytałam ze brzuszki napisałam zamiast poduszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....osz kurde ...to ja poprawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dzwoniłam 16.57
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]Beatko dziękuję Ci jeszcze raz- zaglądaj tutaj, pisz co i jak, i dbaj o maluchy :loveu:
powiedz mi które Ci dałam :oops::roll:

suczka- z ogonkiem czy bez????
piesek z ogonkiem, z połówką czy bez??

zrobie obiad i skontaktuje sie z Tobą na PW.
[/FONT]

[FONT=Arial]dzwoniłaś????

kochani!!!!!!

musimy Beatce pokryć koszta szczepień, transportu i zobaczymy co jeszcze!!!!
POMOŻECIE???? może ma ktoś coś na bazarek????
Beatko w tej sprawie też skontaktuję się z Tobą....... potem ;]
[/FONT]

Wzięliśmy suczke bez ogonka i pieska z połową ;)

Za transport nie musisz mi zwracać żadnej kasy :shake: Co do szczepień, nie wiem dokładnie ile kosztuje teraz zaszczepienie szczeniaka, ale postaram się pokryć koszt chociaż za jednego

Szczeniaki najedzone i napojone aktualnie śpią. Suczka bawiła się już wszystkimi zabawkami Kaji :cool3: Piesek woli leżeć, podejrzewam, że przez te poobdzierane łapki :-(

A tak w ogóle to clockwork jest strasznie miłą i sympatyczną osobą ;)

[SIZE="1"]P.S. Marcin to mój brat :diabloti:

Posted

BBeta napisał(a):
Wzięliśmy suczke bez ogonka i pieska z połową ;)

Za transport nie musisz mi zwracać żadnej kasy :shake: Co do szczepień, nie wiem dokładnie ile kosztuje teraz zaszczepienie szczeniaka, ale postaram się pokryć koszt chociaż za jednego

Szczeniaki najedzone i napojone aktualnie śpią. Suczka bawiła się już wszystkimi zabawkami Kaji :cool3: Piesek woli leżeć, podejrzewam, że przez te poobdzierane łapki :-(

A tak w ogóle to clockwork jest strasznie miłą i sympatyczną osobą ;)

P.S. Marcin to mój brat :diabloti:

[FONT=Arial]TAK pies półogonek widać było najbardziej cierpiał na łapuchy- nie umiał postawić ich na ziemi..... :-( dlatego od razu wiedziałam że on na pewno pojedzie do Ciebie na kuracje.
Jak nie macie niedzielnego weta- smaruj im chociaż jakimś kremem- gdybym wiedziała wczoraj- przywiozłabym Ci manusan i alantan.... :shake:
Piesek wogóle od poczatku taki..... zamknięty w sobie ... taki jakby chciał powiedzieć "nie patrz na mnie- nie pchałem sie na świat" :-(
[/FONT]
[FONT=Arial]zajedziesz do weta to-
obejrzeć łapki- coś przepisać,
zaszczepić,
odrobaczyć kolejny raz,
:hmmmm: jak coś jeszcze wymyśle to napisze
[/FONT]
[FONT=Arial]Ty bedziesz miała wydatek na żywienie, transporcik pokryłaś....skoro nalegasz... :roll:
uzbieramy za szczepienia i inne konsultacje, bo uratowałaś te 2 bąble od cierpienia :loveu:
w razie czego są bazarki na wykarmienie szczeniorów, więc jak nikt nie pomoże zapłacę z tego

zerknij czy pchełek nie mają- były odpchlone ale nie chciałabym żeby coś ci przytargały do domu

szkoda że akurat miałam taki zapierdziel, bo nie dałam sie poznać do końca ;) a i nie było czasu na pogadanie na spokojnie.

to tera mi mówisz że Marcin to twój brat :mad: a ja miałam wyrzuty że chłop cie wyeksmituje za to że Cie przetrzymałam przy biurokratycznym wypisywaniu papierów :evil_lol:

rozumiem że one są u Ciebie:loveu:

[/FONT]
[FONT=Arial] SUCZKA kudłata bez ogonka
[/FONT]
[FONT=Arial]

[/FONT][FONT=Arial] PIESEK gładki półogonek
[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]SZUKAMY DOMCIÓW!!!!![/FONT]

Posted

[FONT=Arial]jesoooo selketowa, funciaczkowa... dziękujemy za chęć wsparcia jakiegokolwiek.

w schronie brakuje wszystkiego- jeżeli nie pomożemy kto jak może to nigdy nie bedzie lepiej ...

wszelka pomoc- jakakolwiek mile widziana!!!!!

KOCHAM WAS!!!!!!!!!!

selket- jeżeli masz coś na bazarek to prosze- może na pokrycie kosztów pobytu szczeniaków u BBeta ;)
[/FONT]

Posted

Zrobię bazarek dla piesków z Jebiu, a jak rozdzielisz kasiorkę (jeśli jakaś będzie) to już Twoja sprawa ;) czy na środki od pcheł, czy na jedzonko, czy na maluchy u BBet, ok? I tak wiem, że trafią tam gdzie są potrzebne ;)
I nie mi dziękuj, bo ja tylko wystawiam ;)

Posted

[FONT=Arial]aaa wszystkim WAM dziękuję, ale żeby sie nie powtarzać to po prostu szepne maluszkom że świat nie jest taki zły, i nie tylko MI na nich zależy.... że cioteczki z daleka też je kochają i że nie dadzą już skrzywdzić :-([/FONT]

Posted

[FONT=Arial]a pan dzierżawca węszy podstęp......

dziś mnie sie zapytał co to dom tymczasowy-wytłumaczyłam,
jakie warunki trzeba spełniać- wytłumaczyłam,
ile na tym można zarobić :eek::shock:
wytłumaczyłam.............
dodałam że to my ponosimy koszty ..........

na koniec rzucił.... "to po co wy sie angażujecie, ZA DARMO??? nic sie dziś nie robi za darmo " :mdleje:

tym bardziej że wyżebrałam że amstaff i boxer ze schronu idą do adopcji na naszych zasadach a nie byle gdzie...szukamy domów bóg wie gdzie, a on miałby już kupców na nie :mad: przecież tyle osób sie nimi interesuje :angryy:
pewnie też je przehandlujemy bo za darmo umarło ................................ :flaming:
[/FONT]

Posted

Fajnie, że dwójka już bezpieczna! a ile zostało maluszków? ludzie są skrzywieni... dzieci też... jakieś zwyrodnialce spaliły szczeniaka husky... :angryy: :placz::placz::placz:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]zajedziesz do weta to-
obejrzeć łapki- coś przepisać,
zaszczepić,
odrobaczyć kolejny raz,
:hmmmm: jak coś jeszcze wymyśle to napisze
[/FONT]

Ok

Fotka na dobranoc

;)

Posted

halbina napisał(a):
Fajnie, że dwójka już bezpieczna! a ile zostało maluszków? ludzie są skrzywieni... dzieci też... jakieś zwyrodnialce spaliły szczeniaka husky... :angryy: :placz::placz::placz:

[FONT=Arial]widziałam film :-(

Naszych szczeniorków zostało 3 brązowe i 1 sunia czarna ...w typie jamniczka
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]taaaaa... przehandlujemy .... wyniesiemy z domu wszystko co się może przydać , nai znajomi zostaną też ograbieni ... porysują sobie na nasz widok kółka na czole ...a MY zarobimy ...kolejnego kopa od życia i kilka siwych włosów ...
gdybym chciała zarabiać na psach to Ozzy ma kilka razy w roku propozycje na sex od okolicznych pseudo ASTek :angryy:...
to teraz mam dylemata .....skoro pracuję w przedszkolu to handluję dziećmi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Czekam na liste na PW:diabloti:

Robilam male rozeznanie dzisiaj, biedy TZ nie wiedzial po jaka cholere sie wypytywalam o witaminy, mleko dla szczeniat, obrozki nie w tym rozmiarze... zglupial do reszty jak zapytalam sie czy jak wezme hurtem to bedzie taniej:evil_lol: zalujcie ze nie widzialyscie tej miny:lol:

Bardzi sie ciesze ze juz dwa bezpieczne:loveu: Beatko wielkie calusy dla Ciebie no i dla reszty cioteczek rowniez:loveu:

Posted

halbina napisał(a):
Fajnie, że dwójka już bezpieczna! a ile zostało maluszków? ludzie są skrzywieni... dzieci też... jakieś zwyrodnialce spaliły szczeniaka husky... :angryy: :placz:

[FONT=Arial]osz fak... co ty mówisz???? :angryy:[/FONT]

BBeta napisał(a):
Ok

Fotka na dobranoc

[FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaa moja niunia ....

mało tych fotek :cool1:
[/FONT]

ATLANTYDA napisał(a):
To malutka sunia z tych wcześniejszych co z matka trafiły została taka delikatna kruszynka ?

[FONT=Arial]mała ale warjot :cool1:
tak to taka drobinka malutka- jamnisiowata ;)
najbardziej rozbrykana... mały wredziuszek- brązowe kluchy to przy niej aniołki
[/FONT]
furciaczek napisał(a):

Robilam male rozeznanie dzisiaj, biedy TZ nie wiedzial po jaka cholere sie wypytywalam o witaminy, mleko dla szczeniat, obrozki nie w tym rozmiarze... zglupial do reszty jak zapytalam sie czy jak wezme hurtem to bedzie taniej:evil_lol: zalujcie ze nie widzialyscie tej miny:lol:

Bardzi sie ciesze ze juz dwa bezpieczne:loveu: Beatko wielkie calusy dla Ciebie no i dla reszty cioteczek rowniez:loveu:

[FONT=Arial]buuuhahahahaha...... penie myśli że marzy ci sie maleńki szczeniaczek... uważaj coby nie zrobił ci niespodzianki :razz:[/FONT]

Posted

furciaczek napisał(a):

[FONT=Arial]
:splat: .....a nie wysłałam :hmmmm: a no tak ...nie :oops:

to to co pisałaś mi na PW ;)....wiesz że wsio się przyda , byle nie obciążyło twoich wydatkow za bardzo:roll:
[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...