Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Bede podzucac:p

[FONT=Arial]
:calus:...zaraz jeszcze napiszę PW do benia-b ona działa w bordosiach więc moze tam ktoś miałby :razz:
[/FONT]

Posted

xmartix napisał(a):
dzieki za zdjecia, nie potrezbnie fatygowalam bo sa one wrzucone wczesniej, niemniej jednak dziekuje :loveu:

[FONT=Arial]jutro powinne być też nowe fotaski ... oby tylko nie lało :shake:[/FONT]

Posted

xmartix napisał(a):
to super ze beda fotki
pieski szukajcie domków
a duze beda te psy? te brazaowe cyba tak, a te czarne i ten czarny wsrod brazowych?

[FONT=Arial]mamusia czarnej sunieczki jest mala a i ona jest drobniuśka ...troszkę jamniczkowata ...Brązowe to chyba będą średniej wielkości a ten który został dziś przywieziony jest w typie ONka ....ma 3 mieszki jest dosć spory , ma grube łapska..

Do psiaczków w schronie musimy też doliczyć te 2 brązowe , które sa u Beaty na DT ...im też szukamy domków
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]no to lecim z fotami .... nowe nabytki :placz::placz:

przepraszam za foty ale dziś leje i nie mogłam ich wystawić na polko :shake: jak wlazłam im do kojca... piranie zaczęły konsumpcje mamusi i na foty nie było szans :roll:

jak jutro bedzie pogoda napstrykam im fotków w całości
[/FONT]

[FONT=Arial]ok. 8 tyg. sunia, będzie raczej mniejsza niż średnia[/FONT]

nie ma bata na sunie- nic nie dało rady zatrzymać jej w kojcu- potrafi sie wspinać tak wysoko aż wylezie- pełna energii zna mizianie i człowieka....

zrobiłam dziś 200 km, goniąc ją wciąż po schronie!!!!

QRDE!!! żeby schron nie miał kojca przystosowanego dla szczeniaków!!!! :angryy:
żebyśmy my sie musiały martwić o klatke kenelową!!!! UTOPIA!!!!!

Posted

[FONT=Arial]Czyli dobrze policzyłam 3 czekoladki + 1 czarnulka+ 1Onkowaty +2 niedzielne = 7 mauchów w schronie + 2 na DT =9 maluszków :shake:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Czyli dobrze policzyłam 3 czekoladki + 1 czarnulka+ 1Onkowaty +2 niedzielne = 7 mauchów w schronie + 2 na DT =9 maluszków :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]dokładnie :placz:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]BEATKO!!!!

jak tam maluszki?? jak ich podusie???

byłas u Weta??

zrobiłaś maluszkom osobny wątek??

pisz prosze na bierząco co i jak i dlaczego bo ja nie wyrabiam czasowo, i zapominam jak sie nazywam
[/FONT]

Posted

Do weterynarza idziemy jutro, z łapkami już wszystko ok, małe bestie szaleją, najchętniej po całym mieszkaniu. O 5 rano urządzają sobie walki psów, warczą, szczekają, mam nadzieje, że się nie pozagryzają :diabloti: Nauczyły się już sikania na szmatke i wdrapywania na łózko :cool3:
Osobny temat założe im jutro i postaram się o jakieś nowe zdjęcia ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Do weterynarza idziemy jutro, z łapkami już wszystko ok, małe bestie szaleją, najchętniej po całym mieszkaniu. O 5 rano urządzają sobie walki psów, warczą, szczekają, mam nadzieje, że się nie pozagryzają :diabloti: Nauczyły się już sikania na szmatke i wdrapywania na łózko :cool3:
Osobny temat założe im jutro i postaram się o jakieś nowe zdjęcia ;)

[FONT=Arial]piesek też??? :crazyeye::crazyeye: nieeeeeeemożliwe... to taki najbardziej zamknięty w sobie bąbelek :shake::shake::cool1:

aaa fotki i temacik mile widziane :multi::multi:

dziękuję!
[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...