Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]OBY NIE!! :kciuki:

Sajnox masz za zadanie zajechać do babeczki na wizyte poadopcyjną jak gdzieś niedaleko- ale po telef. rozmowie z Tobą wczoraj wierze że to DOBRY DOMEK!!!!! mówiłam że sie zakocha!!!:loveu::loveu:

dziękuję kochana za wszystko:loveu:

a żeby nie było za pieknie- dzisiejsza znajda:

[/FONT]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']czy ona jest z resztą tych maluchów?... :roll:
[FONT=Arial]
brykała po schronie z nimi- bez klatki kennelowej nie ma innej opcji- nie ma gdzie jej w dzień dać :shake:
na noz zostanie zamknięta do klatki do przewozu psów- razem iść nie mogą... mam nadzieje że stróz nie odpierdzieli numeru .....

ale ogólnie szczeniaki wsje do kupy :angryy:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:-( jaka sierotka ............

a o Jastrzębiu to już dawno mówiłyśmy .....Zamość ....tylko nikt tego nie zauważał ...przecież było tak pięknie ......:mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='emilia2280']biedunienkie, nie na betonie a na cieplym kocyku powinny grzac cialka...

[FONT=Arial]powinni... maja budke z kocykiem i leżanko i dywanik i ktoś wrzucił im bluze ... do prowizorycznego kojca zewnętrznego ale piranie sie wydostają i rozbiegają po schronie :niewiem: [/FONT]

Posted

a no to moja bluza bo w tej budzie się nie zmieściły to rozłożyłam im bluze ale one sie na nia rzucily i gryzly potem leżały a ja zapomniałam ja wziąć ale co tam niepotrzebna mi była

Kurde miałam dziś iść do schroniska ale rodzice uziemili mnie w domu bo mamy remont i musze im pomóc ale jutro juz chyba będę

Mamy nowego pieska??

Posted

[quote name='Anka__']a no to moja bluza bo w tej budzie się nie zmieściły to rozłożyłam im bluze ale one sie na nia rzucily i gryzly potem leżały a ja zapomniałam ja wziąć ale co tam niepotrzebna mi była

Kurde miałam dziś iść do schroniska ale rodzice uziemili mnie w domu bo mamy remont i musze im pomóc ale jutro juz chyba będę

Mamy nowego pieska??

[FONT=Arial]tak mamy szczeniora i ... setera irlandzkiego
mam nadzieje że sie zgubił... :roll: bo pięęękny ... nie mam fotek:oops::oops:
[/FONT]

Posted

Są zadbane?? Widze że szykuje sie kompanko tego pieska co w piątek strzygliście

Będziesz jutro w schronie??

Pytanie byla ta dziewczyna ta klaudia co nagadała że miala tą hodowle??

Posted

[quote name='Anka__']Są zadbane?? Widze że szykuje sie kompanko tego pieska co w piątek strzygliście

[FONT=Arial]jest fota szczeniaka :roll:
szykuje sie kompanko:cool1:
[/FONT]
Będziesz jutro w schronie??
[FONT=Arial]Magdy nie bedzie :shake:[/FONT]

Pytanie byla ta dziewczyna ta klaudia co nagadała że miala tą hodowle??
[FONT=Arial]
nie była :roll:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]nie miałam dogo .... a Aluchna już odpowiedziała...

Ania spójrz na szczeniora ... czy on wygląda na zadbanego??

on z tydzien nie jadł :roll::roll:
[/FONT]

Posted

aaa....bo ja niepatrzałam na wasze posty wcześniejsze i niewidzialam tych fotke ...no to faktycznie nie jest zadbany ten szczenial ale tego setera nie ma tam fotki więc niewiem

Posted

[quote name='Anka__']aaa....bo ja niepatrzałam na wasze posty wcześniejsze i niewidzialam tych fotke ...no to faktycznie nie jest zadbany ten szczenial ale tego setera nie ma tam fotki więc niewiem

[FONT=Arial]rano był zadbany.. tera jak wlazł do zasyfiałego schronu to pewniejuż nie :roll:

koniec offa to wątek szczeniorów

setera ogłosze w poniedz. jak jeszcze bedzie :roll::roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Sajnox']Piękna a co z bratem czekolady jak sie czuje
[FONT=Arial]
chyba dobrze.... nie ma żadnych objawów .... leży sobie troszke bryka, ale on zawsze taki spokojniutki był....
[/FONT]

Posted

[quote name='BBeta']Na razie niestety bez zmian, leży i nie chce jeść :-(
[FONT=Arial]
bosheee..:placz:.. ale co wetka???

kiedy wykluczy najgorsze??

bosh... przecież te drobinki w schronie nie miałyby szans :-(:-(
[/FONT]

Posted

Dlaczego wczesniej nie znalazłam tego wątku:-( Dlaczego mieszkam tak daleko- Warszawa.:-( Dlaczego jest to wręcz nie mozliwe by choć na tymczas wziąc choć jednego psiaka!:-(:-(
Przesliczny jest ten piesek czekoladowy bez ogonka!!:loveu::loveu::loveu:
Czemu jeszcze nie znalazły domków...:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...