DogMaster Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Tak wiele psiaków znalazło domek :multi: teraz kolej na pozostałe:loveu:
MARCHEWA Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Tak,zulugula tutaj prężnie działa i domki znajdzie tez dla kolejnych bidul;)
DogMaster Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ja nie mogę zbytnio im pomóc lecz mogę tu na forum pomagać:diabloti: podnosząc wątki :multi:
magda801 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Witam, zgadza się odbiorę w Tuszynie maluszka:), nowi państwo już nie mogą się doczekać, piesek ma kupioną nową miseczką i piękne nowe posłanko:) Pozdrawiam:cool3:
Hanna R. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Przepraszam za offa - ale nie wiem, czy rottki mają watek - co z nimi ?
Alicja Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Przepraszam za offa - ale nie wiem, czy rottki mają watek - co z nimi ? Haniu jeden Rotek został zabrany przez właścicieli ...Magda wie co i jak .....a ten drugi za TM
bonsai_88 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Zgłaszam się jako przewóz brązowego jamnisiowatego szczeniaczka ;). Maluch jest już u mnie, próbuje rozrabiać i jest ustawiany przez ciotke Birmę. Jak wrócę z wakacji to postaram się powstawiać ich wspólne zdjęcia jak się bawią razem [nigdy nie podejrzewałabym mojej Wariatki o TAKĄ delikatność], bo dzisiaj mogę już nie mieć czasu...
clockwork Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 a jamnikowaty szczenior 5 mies. został wczoraj zabrany ze schronu do domecku :p zostały 2 beżowe siostry, i szkieletorek, i Mutu na DT u BBeta:loveu: ide aktualizować 1 post :cool1:
bonsai_88 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 To toto małe ma 5 miesięcy czy o jakimś innym piszesz? Bo mi smrodek na tyle nie wygląda ;)
clockwork Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='bonsai_88']To toto małe ma 5 miesięcy czy o jakimś innym piszesz? Bo mi smrodek na tyle nie wygląda ;) hihi... nie toto.. jamnikowaty podrostek który BYŁ w schronie- uzupełniłam w poście fotki ;)
DogMaster Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Fajnie że znalazł domek teraz reszta niech znajdzie:loveu:
MARCHEWA Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='clockwork']a jamnikowaty szczenior 5 mies. został wczoraj zabrany ze schronu do domecku :p Obyś miał dobrze w nowym domku,trzymałam za ciebie kciuki;)
zulugula Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 :multi: Wiedziałam, że mu się szybko uda znaleźć nowy domek; młody, urodziwy, wesoły i do tego jedyny chłopak. Jak ktoś po samczyka przyjechał, to nie miał się nad czym zastanawiać. Wielkość, wiek i płeć była dla niego szczęśliwa w tym czasie :lol: Oby domek był odpowiedzialny... Czy przyszli właścicele sprawiali dobre wrazenie?
DogMaster Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Teraz pora na resztę szczeniaków-Hop do góry:loveu:
clockwork Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 melduje że dostałam cynka ;) że któraś z beżowych sióstr została adoptowana w schronie- postaram sie ustalić :roll: która :razz: czyli została beżowa i szkieletorek ;)
MARCHEWA Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A co u jamnisia?Jakieś wieści z domku w Łodzi będą?
Bachnach Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 uwielbiam takie obrazki , ukojenie mojej duszy :lol:
Rinuś Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ooo wchodzę a tutaj takie wieści :multi: Dzeiwczyny a jak w ogóle ma się sytuacja w schronie?jakaś poprawa jest?
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Rinuś']Ooo wchodzę a tutaj takie wieści :multi: Dzeiwczyny a jak w ogóle ma się sytuacja w schronie?jakaś poprawa jest? wiemy tylko tyle że kojce zapełnione na maxa :angryy::mad:, przy kilku kojcach pustych :mad::angryy:.....ktoś chce uszczuplić zasoby schroniska :roll:.... odkąd u Magdy jest sunia nie byłyśmy w schronie więc nie wiemy czy coś się dzieje na lepiej :roll:.... prowadziłyśmy przypadkie jedynie na + działa to ze ktoś ma urlop
Recommended Posts