Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']w temacie odwiedzania, wystawiania, dokarmiania psików....

KIEROWNIK ZEZWALA,
wetka NIE!

:niewiem: można czy nie można ??? :shock::shock:

:hmmmm: zalezy kogo uznamy , że rządzi :roll:

może na FO otrzymamy stosowną odpowiedź...jakby nie było a piśmie :razz::razz:..przecież poczytuje się dogo
:roll:

Posted

[quote name='clockwork']w temacie odwiedzania, wystawiania, dokarmiania psików....

KIEROWNIK ZEZWALA,
wetka NIE!

:niewiem: można czy nie można ??? :shock::shock:
kierownik ważniejszy?

Posted

miałam telefon od miłej Pani szukającej szczeniaka do adopcji-

zgadza się na wszystko, wizyty, umowa itd.

Sunia, do kolana, ok 3-4 mies. po dwóch szczepieniach (możliwy zwrot kosztów szczepień- oby była zaszczepiona)
Pani jest z Częstochowy-
wiecie coś o jakiś psiakach w okolicy????

dane Pani podam na PW ;)

Posted

[quote name='DogMaster']Hop szczeniaki:loveu:

dog master... czy Ty czytasz wogóle co sie tu pisze??? :razz::razz:

został 1 szczeniak u BBeta na dt :cool1:

choć podobno w schronie pojawiło się 5 nowych z jednego miotu- nic więcej na razie nie wiem, oprócz tego że podobno dostały pierwszego dnia surowice (ciekawe- przeca nie było parwo:roll:) i że mają je wydać w trybie natychmiastowym ;)

Posted

[quote name='clockwork']dog master... czy Ty czytasz wogóle co sie tu pisze??? :razz::razz:

został 1 szczeniak u BBeta na dt :cool1:

choć podobno w schronie pojawiło się 5 nowych z jednego miotu- nic więcej na razie nie wiem, oprócz tego że podobno dostały pierwszego dnia surowice (ciekawe- przeca nie było parwo:roll:) i że mają je wydać w trybie natychmiastowym ;)

Czytam wszystko ino podnoszę na zapas czasem wątek szczeniaki zawsze sa nowe jakieś :shake:

Posted

[quote name='DogMaster']Czytam wszystko ino podnoszę na zapas czasem wątek szczeniaki zawsze sa nowe jakieś :shake:

to może poczekaj , aż będą :razz::razz: po co robić bałagan ...bez sensu takie puste hopkanie :shake:

Posted

Ja chce pomóc jakoś tym szczeniakom lecz zbytnio nie mogę dlatego podnoszę je na wątku a to nie moja wina że nie wiem czy są jakieś w schronie :shake: ale jeżeli wam to przeszkadza to mogę przestać tu zaglądać :-(

Posted

[quote name='DogMaster']Ja chce pomóc jakoś tym szczeniakom lecz zbytnio nie mogę dlatego podnoszę je na wątku a to nie moja wina że nie wiem czy są jakieś w schronie :shake: ale jeżeli wam to przeszkadza to mogę przestać tu zaglądać :-(
;)nie masz przestać zaglądać tylko poczekaj aż będą fotaski :pi będzie wiadomo ze są ...teraz to bez sensu bo same nie wiemy co tam się dzieje .... poczekaj ;)

Posted

[quote name='Alicja'];)nie masz przestać zaglądać tylko poczekaj aż będą fotaski :pi będzie wiadomo ze są ...teraz to bez sensu bo same nie wiemy co tam się dzieje .... poczekaj ;)
Postaram się ale ja niecierpliwy jestem troszeczkę :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...