clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 w temacie odwiedzania, wystawiania, dokarmiania psików.... KIEROWNIK ZEZWALA, wetka NIE! :niewiem: można czy nie można ??? :shock::shock:
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='clockwork']w temacie odwiedzania, wystawiania, dokarmiania psików.... KIEROWNIK ZEZWALA, wetka NIE! :niewiem: można czy nie można ??? :shock::shock: :hmmmm: zalezy kogo uznamy , że rządzi :roll: może na FO otrzymamy stosowną odpowiedź...jakby nie było a piśmie :razz::razz:..przecież poczytuje się dogo :roll:
Rinuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='clockwork']w temacie odwiedzania, wystawiania, dokarmiania psików.... KIEROWNIK ZEZWALA, wetka NIE! :niewiem: można czy nie można ??? :shock::shock: kierownik ważniejszy?
Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='DogMaster']ładna psina może i ona znajdzie domek:loveu: :roll:...ON już ma NOWY DOMEK buziaczki jamnisiowatku :loveu::loveu:
MARCHEWA Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Magda801,super fotka;),a jak nowi pańciowie nazwali jamnisia?
clockwork Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 miałam telefon od miłej Pani szukającej szczeniaka do adopcji- zgadza się na wszystko, wizyty, umowa itd. Sunia, do kolana, ok 3-4 mies. po dwóch szczepieniach (możliwy zwrot kosztów szczepień- oby była zaszczepiona) Pani jest z Częstochowy- wiecie coś o jakiś psiakach w okolicy???? dane Pani podam na PW ;)
Pandisia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Są w Cieszynie szczeniorki Dea wie wszystko na ten temat
zulugula Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Tutaj na dogo jest jej ogłoszenie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118173
clockwork Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='DogMaster']Hop szczeniaki:loveu: dog master... czy Ty czytasz wogóle co sie tu pisze??? :razz::razz: został 1 szczeniak u BBeta na dt :cool1: choć podobno w schronie pojawiło się 5 nowych z jednego miotu- nic więcej na razie nie wiem, oprócz tego że podobno dostały pierwszego dnia surowice (ciekawe- przeca nie było parwo:roll:) i że mają je wydać w trybie natychmiastowym ;)
DogMaster Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='clockwork']dog master... czy Ty czytasz wogóle co sie tu pisze??? :razz::razz: został 1 szczeniak u BBeta na dt :cool1: choć podobno w schronie pojawiło się 5 nowych z jednego miotu- nic więcej na razie nie wiem, oprócz tego że podobno dostały pierwszego dnia surowice (ciekawe- przeca nie było parwo:roll:) i że mają je wydać w trybie natychmiastowym ;) Czytam wszystko ino podnoszę na zapas czasem wątek szczeniaki zawsze sa nowe jakieś :shake:
Alicja Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='DogMaster']Czytam wszystko ino podnoszę na zapas czasem wątek szczeniaki zawsze sa nowe jakieś :shake: to może poczekaj , aż będą :razz::razz: po co robić bałagan ...bez sensu takie puste hopkanie :shake:
Alicja Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='zulugula']no przecież są :evil_lol: podobno są .......:roll:....nie byłyśmy w schronie od 31 lipca
clockwork Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='zulugula']no przecież są :evil_lol: czekamy na foty Wiola :razz::razz:
DogMaster Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ja chce pomóc jakoś tym szczeniakom lecz zbytnio nie mogę dlatego podnoszę je na wątku a to nie moja wina że nie wiem czy są jakieś w schronie :shake: ale jeżeli wam to przeszkadza to mogę przestać tu zaglądać :-(
Alicja Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='DogMaster']Ja chce pomóc jakoś tym szczeniakom lecz zbytnio nie mogę dlatego podnoszę je na wątku a to nie moja wina że nie wiem czy są jakieś w schronie :shake: ale jeżeli wam to przeszkadza to mogę przestać tu zaglądać :-( ;)nie masz przestać zaglądać tylko poczekaj aż będą fotaski :pi będzie wiadomo ze są ...teraz to bez sensu bo same nie wiemy co tam się dzieje .... poczekaj ;)
DogMaster Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Alicja'];)nie masz przestać zaglądać tylko poczekaj aż będą fotaski :pi będzie wiadomo ze są ...teraz to bez sensu bo same nie wiemy co tam się dzieje .... poczekaj ;) Postaram się ale ja niecierpliwy jestem troszeczkę :eviltong:
Recommended Posts